Şimdi Ara

GELENEKSEL ULTİMATE TEAM CUP 6 PS3 ŞAMPİYON STREAM_OUZ TEBRİKLER.. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
0
Favori
7.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ruud_

Bu arada ben akonay ile olan maç skorumu yanlış yazmışım;

akonay: 2 ruud_: 1
    ruud_: 1 akonay: 1

Karışıklık için özür dilerim Puan tablosudna kendimi 7 yerine 6 puanda görünce farkettim, tekrar özür dilerim.

ben ikinci maçı 2-2 yazdın diye hatırlıyorum ama pm den sonra kontrol etttim evet 1-2 yazmışsın kardeşim

bu arada puan durumu nerde ben niye göremiyorum..

• Tarık Abi aahahahahah yok alkollü değildim, ilk maçta aldıgım maglubiyetten dolayı sersemledim herhalde :)

Edip Abi fikstür için link altta;

http://www.scorejournal.com/comp_table&uid=4849248
  • quote:

Tarık Abi aahahahahah yok alkollü değildim, ilk maçta aldıgım maglubiyetten dolayı sersemledim herhalde :)

Edip Abi fikstür için link altta;

http://www.scorejournal.com/comp_table&uid=4849248

tşkler kardeşim

nan bu kadar sersemleyeceğini bilsem yenmezdim seni zaten nasıl yendim onuda anlamadımya 2 maçtada ezmiştin beni ama futbolun adaleti yok işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akonay -- 21 Ocak 2012; 23:01:04 >

• Alpaslan senin PSN ID aynisi degil mi ?
  • Aynı problemler yaşanmış sanırım. Demekki xxxfifazxxx'inde dediği gibi hafta sonu olan yoğunluktan kaynaklanıyor bu durum. Bende bilgisizdim bu konu hakkında geçen gün öğrenmiş oldum.

Ama Ruud kardeşim sende biraz sakin ol arkadaş adına ben üzüldüm yani eyvallah Haki çok daha eski tanıdığın samimi olduğun biri olabilir korumak yada savunmak istemiş olabilirsin ama o arkadaşıda düşün yani :)) bu arada ben ikisinide tanımam forumdan kopmalar olmasın diye yazmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: US_ALP2

Alpaslan senin PSN ID aynisi degil mi ?

yulia1976 kardes
  • quote:

Orijinalden alıntı: celikalp

quote:

yulia1976 kardes

Alpaslan ben yatıyorum sabah işe gidicem , siz alple yapar skoru yazarsınız artık seninle yarın yaparız
  • Benim korktugum basimiza geldi. Benim simdiye kadar oynadigim en yavas en uyuz maci yaptik. Tek bar vardi zaten ama hafta sonu oldugu icin saniyoruz. Yarin tekrar deniycez , artik oldugu kadar.
  • quote:

quote:

yulia1976 kardes

Patron aslinda sen de kalktigin gibi benim burda da gece yarisi olacak, dekgetirsek lag olmadan yapariz diye tahmin ediyorum.
  • quote:

quote:

quote:

yulia1976 kardes

Patron aslinda sen de kalktigin gibi benim burda da gece yarisi olacak, dekgetirsek lag olmadan yapariz diye tahmin ediyorum.

Valla burada pazarlari calisiyoruz biz. Yoksa sabah saatlerinde yapabilirdik. Yarin aksam tekrar deneyelim bakalim. Yine olmazsa artik ne cikarsa bahtimiza olacak kardesim

• quote:

quote:

quote:

quote:

yulia1976 kardes

Valla burada pazarlari calisiyoruz biz. Yoksa sabah saatlerinde yapabilirdik. Yarin aksam tekrar deneyelim bakalim. Yine olmazsa artik ne cikarsa bahtimiza olacak kardesim

Tamam hallederiz yarin.

• ikinci maçımız

akonay 2-1 duanjuan
  • @Muhibbi geldiğinde buraya yazarsan erteleme maçlarımızı yapalım seninle
    @celikalp sen ne zaman müsait olursun bugün gruplardaki 3. ve 4. maçlar için son gün
  • Group 4 (D) ölüm grubu gibi . Gruptan kimin cikacagini falci bile tahmin edemez valla . xxfifazxx hocam valla çok teşekkürler sayende çok çekişmeli ve heyecanlı bir turnuva geçiriyoruz . Herkese basarılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpdonmez

Group 4 (D) ölüm grubu gibi . Gruptan kimin cikacagini falci bile tahmin edemez valla . xxfifazxx hocam valla çok teşekkürler sayende çok çekişmeli ve heyecanlı bir turnuva geçiriyoruz . Herkese basarılar

Başarılar kardeşim , evet ölüm grubu olmuş resmen herkesin çıkma şansı var..
  • Tüm oyuncuları kampa aldım,

Dışarıya yemeğe çıkmalarını, Sinemaya gitmelerini, arkadaşlarıyla buluışmalarını yasakladım. Kampa kaçak arkadaşını soktuğu için RVP'ye para cezası verip, kadrodışı bıraktım. Tüm takım DuanJuan ile oynanacak maçın bilincinde.

Takım için tamam mı devam mı maçları olacak.

Herkese Başarılar
  • Futbolcularıma alışılmışın dışında zihinsel rahatlık amacıyla 2 gün izin verdim bu sırada Forvete takviye çalışmalarımız süruyor.

Sabah Gazetesinde çıkan İf Demba Ba geri mi dönüyor haberi tamamen asılsızdır.

Ribery yaptığı açıklamada Ruud_ ve biz istediğimizi tam olarak sahaya yansıtamadık onlarda kazanmak isteyecektir fakat biz daha çok istekliyiz umuyorum centilmence iki karşılaşma sonunda galip gelir ve gruptan çıkarız. İnanın tek hedefimiz bu. Saygılar ve sevgiler.
  • quote:

Tüm oyuncuları kampa aldım,

Dışarıya yemeğe çıkmalarını, Sinemaya gitmelerini, arkadaşlarıyla buluışmalarını yasakladım. Kampa kaçak arkadaşını soktuğu için RVP'ye para cezası verip, kadrodışı bıraktım. Tüm takım DuanJuan ile oynanacak maçın bilincinde.

Takım için tamam mı devam mı maçları olacak.

Herkese Başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkegs -- 22 Ocak 2012; 17:00:47 >
  • Muhibbi seni de ekledim, Alpaslan ile maclari bitirip seninkileri aradan cikaralim bugun. Su an itibariyle PSN online, burdan yazarsin geldiginde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxfifazxx

Evet beyler maçlar iyi gidiyor , benimde içinde bulunduğum B Grubunda maalesef daha maç yapılmamış. @Muhibbi ile olan maçımızı yarın oynayacağız kendisi iş gezisine gitmişti ve araya psn bakımıda girince oynayamadık kendisi ile pazar akşamı halledicez onunda katılımı ile

@celikalp bugün ne zaman müsait olursun maçlarımız için ?

geldim fifaz kardeşim :))

sen ne zaman müsaitsenn açarım ps3'ü şu an nette takılıyorum, trade yapıyorum seninle oynadıktan sonrada alp'le maçlarımı yaparım umarım.
    bu gece onlada çok oynamak isterim :) bugün bitirelim tarihleri geçmeden şu 4 maçımızı :)

turnuva şahane ilerliyor bu arada, bu tarih ve sıra sistemi çok çok iyiymiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhibbi -- 22 Ocak 2012; 20:34:48 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.