Şimdi Ara

GELENEKSEL ULTİMATE TEAM CUP 6 PS3 ŞAMPİYON STREAM_OUZ TEBRİKLER.. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
0
Favori
6.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Walla ben yasadim dostum TOTY Casillas ile kendi kaleme gol atmamistim sadece o da oldu.

Basarilar,
  • DuanJuan: 1 ruud_: 5

ruud_: 3 DuanJuan: 2
  • berketok : 1 haki_tr : 2
    haki_tr : 2 berketok : 3

güzel maçlardı, sağlam bir rakibe karşı oynadım, kendisini tebrik ederim.

turnuva da benim için sona erdi. 90.dkda yediğim goller olmasaydı belki üst tura çıkardım ama sağlık olsun, keyifli bir organizasyondu, bir dahakine de katılmak isterim.

herkese başarılar.
  • young_cesar 5-1 coupe96
    coupe96 3-3 youngcesar

ikinci maç oldukça çekişmeliydi,son saniyede gol yeme huyumdan kurtulmam lazım :)

herkese başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: US_ALP2

Walla ben yasadim dostum TOTY Casillas ile kendi kaleme gol atmamistim sadece o da oldu.

Basarilar,

yani takılma bende farkettim o pozisyonda ama inan ki bağlantım diğer arkadaşlara göre seninle çok çok iyiydi,
    mesela fifazla ilk maçımızı devre devre oynadık :)
    kopma olmadı bizde o yüzden bağlantıdan memnun olduğumu belirtmiştim :)
  • Evet beyler yeni turnuvayı mehmet arkadaşımız üstlendi , lig usulu fikstürlü ve 16 takımdan oluşacak detaylar için :

http://resim.donanimhaber.com/m_56871302/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56871302
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

http://easf.www.easports.com/soccer/videos/ugc/111440619

Yılın golü hakikaten

• quote:

Orijinalden alıntı: xxfifazxx

quote:

http://easf.www.easports.com/soccer/videos/ugc/111440619

Yılın golü hakikaten

Bu efsane gol bana attığın golmu :)) izleyemedim ama o golse harbiden yediğim en güzel goldu mac sonu tebrik ettim zaten :))

Bu arada benim içinde turnuva noktalandı ruud'la ilk maçı belki kazanabilirdim kötü hatalarla yedim ama ruud'da abartı bastırdı :)) tebrikler ve başarılar hepinize yeni turnuvalarda görüşürüz inşallah.

• yok dostum bu bambaşka bir gol :) Advanced cup finalinde 1 0 gerideyken attım bunu..
  • stream_ouz 5 3 roxette

roxette 4 4 stream_ouz

böylelikle grup maçlarımızı tamamlamış olduk herkese başarılar
  • ya işin komik tarafı biz keremle daha bi önceki turnuvada 3.lük 4.lük maçımızı yapmadık bu turnuva bitio lig usulü yeni turnuvada yarın öbür güne başlar =)
  • Niyetim nagmalup gruptan cikmakti ama stream in sansi baya yagver gitti neyse saglik olsun lider olarak ciktim gruptan en azindan :) bakalim yeni rakibim kim olacak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxette-

Niyetim nagmalup gruptan cikmakti ama stream in sansi baya yagver gitti neyse saglik olsun lider olarak ciktim gruptan en azindan :) bakalim yeni rakibim kim olacak :)

Tebrikler , çeyrek final için grup liderleri 1 torbada 2. ler bir torbada olucak yani 1. lerle 1.ler eşleşmeyecek kurada. Bir nevi erken final yok yani
  • quote:

quote:

Niyetim nagmalup gruptan cikmakti ama stream in sansi baya yagver gitti neyse saglik olsun lider olarak ciktim gruptan en azindan :) bakalim yeni rakibim kim olacak :)

Tebrikler , çeyrek final için grup liderleri 1 torbada 2. ler bir torbada olucak yani 1. lerle 1.ler eşleşmeyecek kurada. Bir nevi erken final yok yani

eheh bu sistem süpermiş ya 1.'ler = iyiler (bana göre)

resmen bir kaç iyi adam harcanacaklar vay vay vay :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

quote:

quote:

Çelikalple oynadınızmı ?

Valla seninde hızlı pas trafiğine dikkat etmek lazım , tehlikelisin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

quote:

quote:

Çelikalple oynadınızmı ?

Valla seninde hızlı pas trafiğine dikkat etmek lazım , tehlikelisin

koordinatörümm yapma lütfen :)

böyle tehlike mi olur her maç 5 liyorum derler ben her maç en az 5 yiyorum :D

abi vaktimiz var diye rahattım ben ama :)

celikalp'e bağlı durum, ben valla bu gece ve bundan sonra ki her gece 23:00'den sonra müsaitim :)

• Çeyrek Finaller ne zamann startt alıyorrr ?
  • quote:

Çeyrek Finaller ne zamann startt alıyorrr ?

Ayın 25 i son grup maçlarını tamamlamak için daha önce tamamlanırsa çekerim kuraları
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.