Şimdi Ara

GELENEKSEL ULTİMATE TEAM CUP 6 PS3 ŞAMPİYON STREAM_OUZ TEBRİKLER.. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
0
Favori
6.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkegs

quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

şikeden aziz başkanın yanına doğru gidioruz galiba =)
    @coupe teşkkür ederim hocam grup gerçekten zordu ama berkeyi tebrik ediorum kağıt üstünde en zayıf takımdı ama muazzam oynadı bakalım bundan sonra neler olucak.

Ben iki maçı da yenemesem çıkamıyodun valla young_caesar :) Bizim giant5'le ilk maçımızın ilk 17 dakikasını izlesen kesin satmış derdin. 0-2 geriye düştüm ama 4-2 almasını bildim. Hakkımızla kazandık. El ele kol kola seninle finallere gidiyoruz :)

Övgülerin için de teşekkür ediyorum

Kuraları heyecanla bekliyoruz. Herkese finallerde başarılar.

eet öle oluodu ilk defa gruptan çıkamıoduk ve ilk defa başka maçın sonucuna göre gruptan çıktım ama önemli olan çıkmak geçen turnuvada 15 puan aldık ama kura çekildi ve ölüm grubuna düştük =) bence gruptan lider çıkan bi başka grup 2. si ile eşleşmesi çok daha mantıklıydı ama öle yapıldı orda da 3. olabilidik =)

• @celikalp & @muhibbi bu akşam maçları bitirmeniz lazım son gün çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

@celikalp & @muhibbi bu akşam maçları bitirmeniz lazım son gün çünkü

mesaj alındı patron
  • alparslan abi 23:00' gibi online'ım bu gece 02:00'a kadar ayaktayımm :) maçlarımızı bitirelim abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

alparslan abi 23:00' gibi online'ım bu gece 02:00'a kadar ayaktayımm :) maçlarımızı bitirelim abi

Bitirdinizmi maçları ?

Akşam kuraları çekiceğim
  • quote:

quote:

alparslan abi 23:00' gibi online'ım bu gece 02:00'a kadar ayaktayımm :) maçlarımızı bitirelim abi

Bitirdinizmi maçları ?

Akşam kuraları çekiceğim

yok abi oynayamadık gece,
    ben bugün 20:30'da evde oluyorum, eve girdiğim an açarım ps3'ü bu akşam yaparız kesin

• Malesef dun gece de yapamadik maclarimizi. Bu aksam kesin yapariz. Artik geceleri cok fazla kalamiyorum. Malum sabah cok erken is var
  • Evet arkadaşlar , muhibbi ve çelikalp özel nedenlerden dolayı maçını bitiremedi dün ve kendilerine 1 gün daha süre veriyorum.

Akşam eve gittiğimde kuraları çekicem ve çeyrek final maçlarını başlatıcağız hayırlısı ile
  • Evet arkadaşlar çeyrek final kuraları çekildi , herkese başarılar :

GELENEKSEL ULTİMATE TEAM CUP 6 PS3 ŞAMPİYON STREAM_OUZ TEBRİKLER..
  • Tarık abi, kuralar hayırlı olsun.

Maçlarımızı hangi tarihler arasında oynamamız gerekiyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

Tarık abi, kuralar hayırlı olsun.

Maçlarımızı hangi tarihler arasında oynamamız gerekiyor acaba?

Eywallah kardeşim maçlar bugünden itibaren başlayabilir 28 ocak son tarih , bol şanslar
  • quote:

Evet arkadaşlar , muhibbi ve çelikalp özel nedenlerden dolayı maçını bitiremedi dün ve kendilerine 1 gün daha süre veriyorum.

Akşam eve gittiğimde kuraları çekicem ve çeyrek final maçlarını başlatıcağız hayırlısı ile

maçlarımızı yaptık abi

çelikalp 1 - 2 muhibbi

muhibbi 2 - 0 çelikalp
  • Tebrikler

Çeyrek final maçını yapabilirsin..

Çağrı yaparmıyız bu gece ?
  • quote:

Tebrikler

Çeyrek final maçını yapabilirsin..

Çağrı yaparmıyız bu gece ?

anlaşıldı
    çeyrek finale çıktığım gibi indireceksiniz beni

ben hazırım :)
  • Muhibbi 1-6 Rexosts
    Rexosts 5-0 muhibbi

Tebrikler vallahi mükemmel bir takım kurmuş zoru başarmış :) Ellerine sağlık hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxette-

Muhibbi 1-6 Rexosts
    Rexosts 5-0 muhibbi

Tebrikler vallahi mükemmel bir takım kurmuş zoru başarmış :) Ellerine sağlık hocam

tamam takımım için çok teşekkür ederim ruhumu okşadında, bari skorun altına yazma şu yorumu bee :D

abi ne nilmar mış yüzüne bakmadığım adam dağıttı beni yaa :))) şoklardayımm :)))

helal olsun çok iyi bir rakip, uzaktan şutları etkili dikkatt :))

not: Fifaz alacağın olsun 1 gün bari çeyrek finalde kalsaydım çıktım yarım saat sonra elendimm suçlusu sensinn bu skorunn :D :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Roxette-

Muhibbi 1-6 Rexosts
    Rexosts 5-0 muhibbi

tamam takımım için çok teşekkür ederim ruhumu okşadında, bari skorun altına yazma şu yorumu bee :D

abi ne nilmar mış yüzüne bakmadığım adam dağıttı beni yaa :))) şoklardayımm :)))

helal olsun çok iyi bir rakip, uzaktan şutları etkili dikkatt :))

not: Fifaz alacağın olsun 1 gün bari çeyrek finalde kalsaydım çıktım yarım saat sonra elendimm suçlusu sensinn bu skorunn :D :D

500 600 kusur maç yaptım hocam UT da artık nerden gol oluyo olmuyo ezberledim , oyuncularıda tanıyorum e böyle olunca vurduklarımın çogu gol oluyor :)

• @Young_Cesar gece vardiyasına geçtim akşamları 18:00 - 22:00 arası müsait olucam bu ara çeyrek final maçları için sana uyarmı bu saatler arası ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 27 Ocak 2012; 15:04:58 >
  • @Roxette-

Turnuva kurallarına aykırı hareketten , diskalifiye edildin. Turnuva giriş coinsini iade edicem pm den bana kart bilgilerini yazarsın

Nedeni : Gereksiz gol tekrarları izletme ve gol sevinçleri maddesi , kurallardan bakabilirsin
  • quote:

@Young_Cesar gece vardiyasına geçtim akşamları 18:00 - 22:00 arası müsait olucam bu ara çeyrek final maçları için sana uyarmı bu saatler arası ?

hocam 18den olabildiğince erken gelebilirsen 7ye kadar falan online olabilirm benimde akşam işim var o saatlerde denk gelirsek yapabilirz hocam
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.