Şimdi Ara

GELENEKSEL ULTİMATE TEAM CUP 6 PS3 ŞAMPİYON STREAM_OUZ TEBRİKLER.. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
0
Favori
6.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

@Young_Cesar gece vardiyasına geçtim akşamları 18:00 - 22:00 arası müsait olucam bu ara çeyrek final maçları için sana uyarmı bu saatler arası ?

hocam 18den olabildiğince erken gelebilirsen 7ye kadar falan online olabilirm benimde akşam işim var o saatlerde denk gelirsek yapabilirz hocam

Ok şu an online isen hemen gelebilirim
  • Öncelikle roxette'in diskalifiye edilmiş olmasına şaşırdığımı ve üzüldüğümü söylemek istiyorum. Keşke bu turnuvada böyle şeyler yaşanmamış olsaydı. Ancak benim sormak istediğim birşey var:

Şimdi roxette muhibbiyi çeyrek finalde eleyerek yarı finalist oldu. O halde yarı finalde karşılaşacağı rakibi bay mı geçecek. Yoksa muhibbi yarı finalist mi olacak?

Aydınlat bizi Tarık abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

Öncelikle roxette'in diskalifiye edilmiş olmasına şaşırdığımı ve üzüldüğümü söylemek istiyorum. Keşke bu turnuvada böyle şeyler yaşanmamış olsaydı. Ancak benim sormak istediğim birşey var:

Şimdi roxette muhibbiyi çeyrek finalde eleyerek yarı finalist oldu. O halde yarı finalde karşılaşacağı rakibi bay mı geçecek. Yoksa muhibbi yarı finalist mi olacak?

Aydınlat bizi Tarık abi

Muhibbi ile olan maçında da aynı gol sevinçleri , gol izletme olayları yaşanmış , muhibbi için bu durum pek önemli değil güler geçer ama diğer arkadaşlardanda böyle şikayetler alınca bu kararı verdim.

Evet Muhibbi yarı finalist olmuştur

• quote:

@Roxette-

Turnuva kurallarına aykırı hareketten , diskalifiye edildin. Turnuva giriş coinsini iade edicem pm den bana kart bilgilerini yazarsın

Nedeni : Gereksiz gol tekrarları izletme ve gol sevinçleri maddesi , kurallardan bakabilirsin

Hicbir golu tekrar izletmedim yaptigim sevincler komik olanlardir genelde benle oynauanlar bilir yada takla ataeim zaten l1 r1 e basarim genelde ! Carpiylada golu hemen gecerim dunyanin golunu attim izlemeye gerek duym artik! Hangi mac ve kime karsi oldugu soylerseniz sevinirim ve bu bir iftiradir replay kaydi olmadan inanmam ! Bu kadar basitmi yani bana sormDan boyle byle bisey yptnmi diye srmadan bu kniya varmaniz cok cahilce kusura bakma kac yadinda adamsn senden beklmzdm byle bir sacmaligi hayatta asla dayanamadigim sey kuru iftiradir elim ayagm ttryor su anda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaş olayına girmişsin 33 yaşındayım , tek tek isim vermeye gerek yok tartışma uzamasın , sonuçta kural ihlali yaptınmı yapmadınmı ?
  • quote:

quote:

quote:

@Young_Cesar gece vardiyasına geçtim akşamları 18:00 - 22:00 arası müsait olucam bu ara çeyrek final maçları için sana uyarmı bu saatler arası ?

hocam 18den olabildiğince erken gelebilirsen 7ye kadar falan online olabilirm benimde akşam işim var o saatlerde denk gelirsek yapabilirz hocam

eet abi online ım ekledim senide gel bekliorm
  • quote:

quote:

quote:

quote:

eet abi online ım ekledim senide gel bekliorm

Biraz bekleticem seni..

• quote:

Orijinalden alıntı: Roxette-

quote:

@Roxette-

Turnuva kurallarına aykırı hareketten , diskalifiye edildin. Turnuva giriş coinsini iade edicem pm den bana kart bilgilerini yazarsın

Nedeni : Gereksiz gol tekrarları izletme ve gol sevinçleri maddesi , kurallardan bakabilirsin

Hicbir golu tekrar izletmedim yaptigim sevincler komik olanlardir genelde benle oynauanlar bilir yada takla ataeim zaten l1 r1 e basarim genelde ! Carpiylada golu hemen gecerim dunyanin golunu attim izlemeye gerek duym artik! Hangi mac ve kime karsi oldugu soylerseniz sevinirim ve bu bir iftiradir replay kaydi olmadan inanmam ! Bu kadar basitmi yani bana sormDan boyle byle bisey yptnmi diye srmadan bu kniya varmaniz cok cahilce kusura bakma kac yadinda adamsn senden beklmzdm byle bir sacmaligi hayatta asla dayanamadigim sey kuru iftiradir elim ayagm ttryor su anda

enteresan bi durum olmuş gerçekten.yalnız ben arkadaşla dün iki maç yaptım hiçbir tekrar seyrettirme ve gol sevinci yapmadı,zor bir durum ,işin içinden çıkmak zor.

• Ben oteki turnuvada arkadas ile dun aksam oynadim. Turnuvanin canini sikmamak adina birsey soylemedim orada. Ama maci da hatirlayacaktir. Sonunda dayanamadim iki tane de Cech'e gol attirdim kendi kalesine. Bu yuzden de mac sonucu 7-0 yazacagina 5-0 yazmisti zaten mac sonucu. Replay izlettirmeden inanmam falan demek de bir abes kaciyor bence. Yaptim arkadaslar, bilmeden yaptim abilerim, kusura bakmayin gibi laflar edecegine bir de iftira atmak ile sucluyorsun adami.

Ben bu turnuvalari fifaz ile organize etmeye basladim. Sonrasinda 3-4 turnuva sonrasinda bayragi diger arkadaslara devrettim. Ama ben boyle olaylara kendi turnuvalarimda musade etmezdim. Cok acik. Biz bu turnuvalari birbirimizi daha iyi tanimak icin duzenliyoruz. Birbirimize ne kadar ustun oldugumuz gostermek icin degil. 50 defa da yazdim. Hemen hemen her turnuvada bunlari tekrarliyorum. Evet dogru. Cok iyi bir oyuncusun. Bunu kimse inkar edemez. Ama bizim onceligimiz rakibe saygi. Buradaki amac coins kazanmak degil. Paylasmak.

Anlatabiliyor muyum kardesim?

Hic zannetmiyorum.......

Herkese iyi aksamlar

• celikalp dostum şu psne girsende maçımızı tamamlasak senle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupe96 -- 27 Ocak 2012; 17:46:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

celikalp dostum şu psne girsende maçımızı tamamlasak senle.

Ben saatlerdir psn'deyim kardes. Bugun isim yok. Misir'da cuma gunleri calismiyoruz.

Bu arada psn'de mesajini yeni gordum. Ben sabahtan bu yana psn'deydim.

Simdi yapabiliriz kardesim
  • fifaz : 2 Young_Caesar: 2
    Young_Caesar :0 Fifaz : 2 eline sağlık tarık abi ortalarla bitirdin beni bide o direk sanki kırılma anı oldu benm için zaten hücumda hiç yoktum onuda atamayınca skor ortada tebrik ediorum artık lige konsantre olucaz şampiyonlar ligi bitti benim için =)
  • birde bu turnuva çok gergin başladı demiştim,demiştik, en başında ölede devam edio nedenini anlamadım ama başından beri bi sıkıntı vardı turnuvada ki çokta düzenli şekilde maçlar yapıldı aksama falan olmadı, neyse inş öle devam etmez hem bu hemde diğer turnuvalar herkese başarılar şampiyonu şimdiden kutluorum.
  • quote:

fifaz : 2 Young_Caesar: 2
    Young_Caesar :0 Fifaz : 2 eline sağlık tarık abi ortalarla bitirdin beni bide o direk sanki kırılma anı oldu benm için zaten hücumda hiç yoktum onuda atamayınca skor ortada tebrik ediorum artık lige konsantre olucaz şampiyonlar ligi bitti benim için =)

Eywallah kardeşim diğer turnuvada başarılar evet göbekten etkili olamadığım için kanatlardan orta ile yüklenmek zorundaydım. Chiellini ile t.silva benim if baloyu resmen sahadan sildiler..
  • quote:

quote:

fifaz : 2 Young_Caesar: 2

Eywallah kardeşim diğer turnuvada başarılar evet göbekten etkili olamadığım için kanatlardan orta ile yüklenmek zorundaydım. Chiellini ile t.silva benim if baloyu resmen sahadan sildiler..

eet balotelli yoktu ama gervinho ve adam johnsonda kanatlardan baya baya aktılar =) ki johnson ı çok severim şimdi bi soğuma geldi senin maçtan sonra =) tekrar tebrik ediorum başarılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: celikalp

Ben oteki turnuvada arkadas ile dun aksam oynadim. Turnuvanin canini sikmamak adina birsey soylemedim orada. Ama maci da hatirlayacaktir. Sonunda dayanamadim iki tane de Cech'e gol attirdim kendi kalesine. Bu yuzden de mac sonucu 7-0 yazacagina 5-0 yazmisti zaten mac sonucu. Replay izlettirmeden inanmam falan demek de bir abes kaciyor bence. Yaptim arkadaslar, bilmeden yaptim abilerim, kusura bakmayin gibi laflar edecegine bir de iftira atmak ile sucluyorsun adami.

Ben bu turnuvalari fifaz ile organize etmeye basladim. Sonrasinda 3-4 turnuva sonrasinda bayragi diger arkadaslara devrettim. Ama ben boyle olaylara kendi turnuvalarimda musade etmezdim. Cok acik. Biz bu turnuvalari birbirimizi daha iyi tanimak icin duzenliyoruz. Birbirimize ne kadar ustun oldugumuz gostermek icin degil. 50 defa da yazdim. Hemen hemen her turnuvada bunlari tekrarliyorum. Evet dogru. Cok iyi bir oyuncusun. Bunu kimse inkar edemez. Ama bizim onceligimiz rakibe saygi. Buradaki amac coins kazanmak degil. Paylasmak.

Anlatabiliyor muyum kardesim?

Hic zannetmiyorum.......

Herkese iyi aksamlar

• quote:

Yaş olayına girmişsin 33 yaşındayım , tek tek isim vermeye gerek yok tartışma uzamasın , sonuçta kural ihlali yaptınmı yapmadınmı ?

Kural ihlali yapmadım yaşına sonsuz saygım var ki biliyordum zaten sadece vurgu yapmak istedim. Şyle demek istiyorum Bunu söyleyen her kim ise bu yorumu yapan kim ise , sonuç olarak ucu bana dokunuyor . Bu durumda bana söz hakkı dogması gerekiyor eğer ki sen bana savunma ve söz hakkı vermeszen bu kadar kişinin Güvenini boşa çıkartırsın sen ki bu turnuvanın moderetoru olarak bizlere objektif ve herhangi bi durumda neden-sonuç ilişkisini doğrultusunuda söz hakkı vermen gerek.. Hakkımda böyle bir iftira varken benim hiçbir yorumum dinlenmeden edilmeden 'Yargısız İnfaz'' yapılmasını ben kabul etmiyorum...
    bunun da üstüne basa basa söylüyorum ki bu durum kesinlikle büyük bir palavradır , çok büyük bir iftiradır... Lütfen sizi öbjektif olmaya dağvet ediyorum bir yönetici olarak bunu yapmak görevinizdir..Ben hiç bir maçta rakibimi rencide edicek veyahut küçük düşürecek bir gol sevinci bile yapmadım aslada yapmam! ( maçlarda bana karşı şşşş gol sevinci bile yapılmışken dkka 90 da benim hiçbir sesimi çıkartmayıp rakibimi tebrik etmişimdir , Stream-ouz bana yaptıgım gol sevinçlerini komik buldugunu ve nasıl yaptıgımı sormuştur Yüzü buradadır... Coupe hocama çok teşekkür ediyorum yorumundan dolayı , diğer karşılaştığım rakiblerimden ve dostlarımdan da bu haksızlığa karşı yorumlarını bekliyorum..) Tekrar söylüyorum eğer ki böyle bir organizasyon yapılıyorsa , her iki tarafın da değerlendirmesi alımalıdır . bu durumda ben kesinlikle mağdurum ve yemin ediyorum bana büyük bir iftira atılmıştır .eğerki ispatlanıp bak sen böyle byle yapmışsın denirse , haklsıınız derim ve kendim çekilirim turnuvadan. Lütfen kendinizi benim yerime koyun ve ne kadar saçma sapan bir durumda oldugumun farkına varın lütfen

• Arkadaslar konuyu yeni gordum ve roxette arkadasim adina gercekten uzuldum ben kendisiyle iki mac yaptim fakat gol sevinci izletme vs hic birseyle karsilasmadim..olayda bi yanlis anlasilma olduguna inaniyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxette-

quote:

Yaş olayına girmişsin 33 yaşındayım , tek tek isim vermeye gerek yok tartışma uzamasın , sonuçta kural ihlali yaptınmı yapmadınmı ?

Kural ihlali yapmadım yaşına sonsuz saygım var ki biliyordum zaten sadece vurgu yapmak istedim. Şyle demek istiyorum Bunu söyleyen her kim ise bu yorumu yapan kim ise , sonuç olarak ucu bana dokunuyor . Bu durumda bana söz hakkı dogması gerekiyor eğer ki sen bana savunma ve söz hakkı vermeszen bu kadar kişinin Güvenini boşa çıkartırsın sen ki bu turnuvanın moderetoru olarak bizlere objektif ve herhangi bi durumda neden-sonuç ilişkisini doğrultusunuda söz hakkı vermen gerek.. Hakkımda böyle bir iftira varken benim hiçbir yorumum dinlenmeden edilmeden 'Yargısız İnfaz'' yapılmasını ben kabul etmiyorum...
    bunun da üstüne basa basa söylüyorum ki bu durum kesinlikle büyük bir palavradır , çok büyük bir iftiradır... Lütfen sizi öbjektif olmaya dağvet ediyorum bir yönetici olarak bunu yapmak görevinizdir..Ben hiç bir maçta rakibimi rencide edicek veyahut küçük düşürecek bir gol sevinci bile yapmadım aslada yapmam! ( maçlarda bana karşı şşşş gol sevinci bile yapılmışken dkka 90 da benim hiçbir sesimi çıkartmayıp rakibimi tebrik etmişimdir , Stream-ouz bana yaptıgım gol sevinçlerini komik buldugunu ve nasıl yaptıgımı sormuştur Yüzü buradadır... Coupe hocama çok teşekkür ediyorum yorumundan dolayı , diğer karşılaştığım rakiblerimden ve dostlarımdan da bu haksızlığa karşı yorumlarını bekliyorum..) Tekrar söylüyorum eğer ki böyle bir organizasyon yapılıyorsa , her iki tarafın da değerlendirmesi alımalıdır . bu durumda ben kesinlikle mağdurum ve yemin ediyorum bana büyük bir iftira atılmıştır .eğerki ispatlanıp bak sen böyle byle yapmışsın denirse , haklsıınız derim ve kendim çekilirim turnuvadan. Lütfen kendinizi benim yerime koyun ve ne kadar saçma sapan bir durumda oldugumun farkına varın lütfen

Sevgili kardeşim , muhibbi ve çelikalple olan maçlarında gol sevinci ve tekrarı yapmışsın ki bunu belirten sadece çelikalp ve bencede yeterli çünkü kurallar açık ve haksızlık olamaz bu durumda..

• Roxette banada gol sevinci yaptı ben acemi diye aldırış etmedim iki kolunuda hızlı hızlı çeviriyordu bacaklarınıda geri çekiyordu iyi hatırlıyorum bunu aldırmadım acemi diye ama yasak normalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haki_Tr -- 27 Ocak 2012; 18:57:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.