Şimdi Ara

GELENEKSEL ULTİMATE TEAM CUP 6 PS3 ŞAMPİYON STREAM_OUZ TEBRİKLER.. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
0
Favori
6.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Muhibbii

offfff yarı finaldeyimmmm vay bee ne ballıyım arkadaşşş :D gibi bir giriş yapmam ayıp olur tabi bu durumda :)

sonuç olarak hepimiz kardeşiz ve aynı konu üzerine buradayız, yani hepimiz fut12 manyağıyız bu kaçınılmaz bir gerçekk :)

konu çok basit aslında, roxette kardeşim sende gol sevinçlerini yapıyorsun. buda kaçınılmaz bir gerçekk :)

birbirimizi kırmaya üzmeye gereksiz yere gerginliğe gerek yok :)

sana sempatik cicilibicili gelebilir bu sevinçler ama herkesede öyle geliyordur düşüncesiyle kullanman doğru değil. yani kuralı bozuyor sonuçta :)
    ki bütün yazılanları okudum bu konuda ki bir savunmanı değişmelisin bence :) ''rakipte biraz eğlensin diye yapıyorum'' demek bence çok garip bir yorum olmuş :) rakip zaten gol yemiş neyle eğlenecek :)) o yorumuna koptum dostum :))

bence de çok iyisin harika top çeviriyorsun, ama çoğunluk olarak hoşlanılmayan bir hareket, davranış varsa onun önüne geçilmeli. çünkü burada ki enerjiyi kaybetmemeliyiz, bir bozuldu mu? olan hepimize olacak. iki paralık keyfimiz var onuda kaybedeceğiz :)

Abi senin rahatlığına ve neşene hayranım gerçekten

• akonay ben online'ım psn'de. İstediğin zaman maçımızı yapabiliriz.
  • Muhibbi ADAMIN dibisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

Muhibbi ADAMIN dibisin

adamın dibi neresi oluyo rambo yaa

iyi bişey mi dedin kötü bişey mi

senden kötü bişey çıkmaz kardeşimm teşekkür ediyoruum

• quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

offfff yarı finaldeyimmmm vay bee ne ballıyım arkadaşşş :D gibi bir giriş yapmam ayıp olur tabi bu durumda :)

sonuç olarak hepimiz kardeşiz ve aynı konu üzerine buradayız, yani hepimiz fut12 manyağıyız bu kaçınılmaz bir gerçekk :)

konu çok basit aslında, roxette kardeşim sende gol sevinçlerini yapıyorsun. buda kaçınılmaz bir gerçekk :)

birbirimizi kırmaya üzmeye gereksiz yere gerginliğe gerek yok :)

sana sempatik cicilibicili gelebilir bu sevinçler ama herkesede öyle geliyordur düşüncesiyle kullanman doğru değil. yani kuralı bozuyor sonuçta :)
    ki bütün yazılanları okudum bu konuda ki bir savunmanı değişmelisin bence :) ''rakipte biraz eğlensin diye yapıyorum'' demek bence çok garip bir yorum olmuş :) rakip zaten gol yemiş neyle eğlenecek :)) o yorumuna koptum dostum :))

bence de çok iyisin harika top çeviriyorsun, ama çoğunluk olarak hoşlanılmayan bir hareket, davranış varsa onun önüne geçilmeli. çünkü burada ki enerjiyi kaybetmemeliyiz, bir bozuldu mu? olan hepimize olacak. iki paralık keyfimiz var onuda kaybedeceğiz :)

Abi senin rahatlığına ve neşene hayranım gerçekten

esguçyames dostumm teşekkür ederimm güzel düşüncelerin içinn

• Evet arkadaşlar @Roxette- için gelen pm ler olumlu yönde kendisi yarı finalden devam edebilir

Çeyrek final maçları için bugün son gün , yapılmayan 2 çeyrek final maçı kalmış :

ruud_ - Stream_Ouz

berkegs - akonay

Bu maçlarıda bitirirseniz arkadaşlar yarı finale geçeceğiz
  • Ben ancak yine gece 01'den sonra sabaha kadar online olacagım, eğer ouz girebilirim derse o saatlerde bu gece bitiririz işi.

Yoksa yarın umarım online olur ben yarın 24 saat oyunda olurum zaten

Not: İnanılmaz formsuzum beni yakaladı yakaladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruud_ -- 28 Ocak 2012; 13:28:26 >
  • quote:

Ben ancak yine gece 01'den sonra sabaha kadar online olacagım, eğer ouz girebilirim derse o saatlerde bu gece bitiririz işi.

Yoksa yarın umarım online olur ben yarın 24 saat oyunda olurum zaten

Not: İnanılmaz formsuzum beni yakaladı yakaladı

Suan onlineim gelebilrsen gel senin dedigin saatlerde online olablcegimi sanmiorum :S
  • çok az vaktim var hemen yapalım dostum
  • ruud. 0 ouz: 3

ouz: 3 ruud: 2

Taş gibi top oynadı çocuk özellikle ilk maç pozisyon vermedi, başarılar diliyorum, bu sefer erken bir veda oldu

Bugünün gelişi dünden belliydi.

bknz: 6 2'ler falan, toparlanmam gerek.

Hoca değişikliğine gidiyorum...
  • quote:

ruud. 0 ouz: 3

ouz: 3 ruud: 2

Taş gibi top oynadı çocuk özellikle ilk maç pozisyon vermedi, başarılar diliyorum, bu sefer erken bir veda oldu

Bugünün gelişi dünden belliydi.

bknz: 6 2'ler falan, toparlanmam gerek.

Hoca değişikliğine gidiyorum...

Teşekkür ederim kardeşim :) Bu kadroyla diğer turnuvada iyi şeyler yapcagına inanıyorum kardeşim tekrar başarılar...
  • @berkegs

maçlar için pm attım dostum..
  • @ fifaz

biz akonayla bu akşam 11 gibi oynicaz abi maçlarımızı. Yarı finallere yarın başlamış oluruz bi aksilik olmazsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

@ fifaz

biz akonayla bu akşam 11 gibi oynicaz abi maçlarımızı. Yarı finallere yarın başlamış oluruz bi aksilik olmazsa.

Takipyetim
  • berkegs 2 - 2 akonayTR
    akonayTR 0 - 5 berkegs

Wallyson yine boş geçmedi iki maçta 5 gol attı

Herkese başarılar.
  • Yarı final kuraları :

GELENEKSEL ULTİMATE TEAM CUP 6 PS3 ŞAMPİYON STREAM_OUZ TEBRİKLER..

Başarılar
  • bu gece nöbet bendeydi forumda. hiç bir sorun yok arkadaşlar
  • yavaş
  • quote:

yavaş

Dikkat ettiysen elenenler bu konuya yazmıyo. Respect!
  • Hadi hayırlısı olsun berke kaçta online olursun dostum ? Ben serbestim bu gün mesajına gelirim hemen
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.