Şimdi Ara

GELENEKSEL ULTİMATE TEAM CUP 6 PS3 ŞAMPİYON STREAM_OUZ TEBRİKLER.. (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
0
Favori
7.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Fifaz.Hocam bende bugün bütün gün müsaitim seninde müsait oldugun bi saat maçımızı yapabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Yarı final kuraları :

GELENEKSEL ULTİMATE TEAM CUP 6 PS3 ŞAMPİYON STREAM_OUZ TEBRİKLER..

Başarılar

yarı final bomba ya

şampiyonu tahmin edemiyorumm valla

benim gibi sakin oynayınn gol yediğinizde panik yapmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Stream_Ouz

@Fifaz.Hocam bende bugün bütün gün müsaitim seninde müsait oldugun bi saat maçımızı yapabiliriz

Kardeşim bugün zor benim , yarın akşam 18:00 - 22:00 arası müsaitim , psn ekli zaten onun dışında denk gelirsek yaparız maçlarımızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 29 Ocak 2012; 15:12:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

quote:

@Fifaz.Hocam bende bugün bütün gün müsaitim seninde müsait oldugun bi saat maçımızı yapabiliriz

Kardeşim bugün zor benim , yarın akşam 18:00 - 22:00 arası müsaitim , psn ekli zaten onun dışında denk gelirsek yaparız maçlarımızı

• roxette 0 - 2 berkegs
    berkegs 4 - 3 roxette

İlk maç dakika 87de koptu roxette. Sonra o konuyla ilgili 2. maçtan sonra birşey söylemedi bi sorun varsa buradan yazabilir.

Herkese başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

roxette 0 - 2 berkegs
    berkegs 4 - 3 roxette

İlk maç dakika 87de koptu roxette. Sonra o konuyla ilgili 2. maçtan sonra birşey söylemedi bi sorun varsa buradan yazabilir.

Herkese başarılar.

$ansina hayran kaldim , direkler resmen sendendi , cech zaten cok iyi ... Gol sevinclerinden sonra agzimdan kotu bisey cikmamasi icin biraz bekledim sakimlesmeyi ama hala yetmedi gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxette-

quote:

roxette 0 - 2 berkegs
    berkegs 4 - 3 roxette

Herkese başarılar.

$ansina hayran kaldim , direkler resmen sendendi , cech zaten cok iyi ... Gol sevinclerinden sonra agzimdan kotu bisey cikmamasi icin biraz bekledim sakimlesmeyi ama hala yetmedi gibi duruyor.

Anlamadım, gol sevinçleri derken?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

yavaş

Dikkat ettiysen elenenler bu konuya yazmıyo. Respect!

olur mu dostum ya diğerlerini bilmem ama ben konuyu takip ediyorumm :))

elenmiş olabilirimm fakat 20K vermişim turnuva bitene kadar yazarımm

hatta kazanan elemanada ara ara mesaj atıp -meraba benimde coins'imin bulunduğu turnuvayı kazanmıştınız, beni hatırladınız mı? nasıl gidiyor abi.. vb hatırını sormak lazım :D :D

kendi paranla rezil olma durumu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhibbi -- 30 Ocak 2012; 13:19:56 >

• Oyunda yenmekte var yenilmekte , hala ısrar ediyoruz yok şanstı sevinçti diye , rakibe saygı göstermek bu kadar mı zor ? yenildiğinde sebep ne olursa olsun tebrik etmeliyiz ,tıpkı kazandığımızda rakipten beklediğimiz gibi..
  • @roxette-

Bu arada ilk maçta yanlış hatırlamıyosam tek bir topun direkten döndü. Doğru düzgün pozisyonun bile yoktu. Nitekim gol bile atamadın.

İkinci maç sahana hapsoldun. 4 - 0 öne geçtim. Maçın geri kalan 30 dakikasında arkadaşımla telefonda maç analizi yaparken bomboş 3 gol attın. O kadar önemli diil, attın mı attın. Ben sonuca bakarım.

Amaaa, bu turnuvalar moderatörlerin de her zaman üstünde durduğu ve herkesin de onayladığı gibi keyif almak için yapılıyor. Bugüne kadar çok maç yaptım, yendim de yenildim de. Hiç haketmeyerek kaybettiğim maçlar da oldu. Ama asla ve asla o arkadaşıma maç sonunda teşekkür etmediğim, başarılar dilemediğim olmadı.

Bu kadar hakkında şikayet olmasına ve uyarı almana rağmen attığın 3 golde de sevinmeni geçtim. Hatta bir golünden sonra kalecimin içinde L1 + kare*2 ile Tevez'in popo sallama hareketini bile geçtim. Benim yerimde başka biri olsa çok ciddi tartışma çıkardı, hoş bi hareket değildi. Onu da geçtim. Öyle keyif alıyor herhalde yapsın dedim, kimseye de şikayet etmedim. Ama maçtan sonra attığım mesaja cevap vermemek yerine bi tebrik etseydin iyi olurdu. Biraz saygı lütfen.

Herkese keyifli maçlar diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

quote:

quote:

yavaş

hatta kazanan elemanada ara ara mesaj atıp -meraba benimde coins'imin bulunduğu turnuvayı kazanmıştınız, beni hatırladınız mı? nasıl gidiyor abi.. vb hatırını sormak lazım :D :D

Şaka yapıyorum abi, kesinlikle senin için söylemedim. Başımın üstünde yerin var. İstiyosan ben yazmiyim bi daha konuya

• quote:

quote:

quote:

quote:

yavaş

Şaka yapıyorum abi, kesinlikle senin için söylemedim. Başımın üstünde yerin var. İstiyosan ben yazmiyim bi daha konuya

olur mu kardeşim sen yazma ben yazmayayım kim yazacak, inan ki geyik yapmıyorum stres atıyorum burada rahatlıyorum bir nevi :)

bak ben seni görmediğim halde sevdim (bu nası sevgi la) sende beni sev güzel güzel günlerimiz geçsin şurda değil mi ?

not: fazla da sevmeyelim fut kelebekleri olmanın alemi yok :D

• quote:

not: fazla da sevmeyelim fut kelebekleri olmanın alemi yok :D

• @roxette- tüm uyarılara rağmen hala gol sevinci yapmaya devam ediyorsun anlaşılan , kusura bakma artık katlanamıcam böyle saygısızlıklara o yüzden 3. maçı oynamayacaksın maalesef

@Stream_Ouz akşam 20:00 online olacağım yarı final maçları için kaybeden direk 3. olacak ve ödülünü alıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 30 Ocak 2012; 13:59:02 >
  • Ouz 2 1 fifaz
    Fifaz 3 3 ouz
    Kendisi gercekten iyi bir oyuncu ozellikle duran toplari cok ama cok etkili her duran top olusunda boncuk boncuk terledim :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ouz 2 1 fifaz
    Fifaz 3 3 ouz
    Kendisi gercekten iyi bir oyuncu ozellikle duran toplari cok ama cok etkili her duran top olusunda boncuk boncuk terledim :))

Başarılar finalde , tebrikler

Bugünde yapabilirsiniz final maçını , daha sonra ödülleriniz için pm den kart bilgilerini bana verirsiniz
  • Şuandan itibaren her an final maçını oynayabilirim. Bana pm atman yeterli ouz dostum.
  • quote:

Şuandan itibaren her an final maçını oynayabilirim. Bana pm atman yeterli ouz dostum.

Kardesim psnden yaziorm sana cvp gelmio hadi yapalm macimizi :)
  • ahaaa

mesai 18:00'de bitiyor benim kar yağışından dolayı bir saat erken çıkıyoruz

şampiyonun kim olduğunu evde öğreneceğiz sanırımm

başarılar diliyorummm

Fifaz muthiş bir hakimiyetle yönettin turnuvayı ellerine sağlıkk

• quote:

ahaaa

mesai 18:00'de bitiyor benim kar yağışından dolayı bir saat erken çıkıyoruz

şampiyonun kim olduğunu evde öğreneceğiz sanırımm

başarılar diliyorummm

Fifaz muthiş bir hakimiyetle yönettin turnuvayı ellerine sağlıkk

Teşekkürler kardeşim , tek hatam verdiğim ihraç kararını değiştirmek oldu arkadaş sağolsun pişman etti beni

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.