Şimdi Ara

GELENEKSEL ULTİMATE TEAM CUP 6 PS3 ŞAMPİYON STREAM_OUZ TEBRİKLER.. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
486
Cevap
0
Favori
7.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Roxette-

quote:

Orijinalden alıntı: berke1907

rexosts ile 2.maçlarımızı yaptık.

Rexosts : 2 berketok : 0
    berketok : 1 rexosts : 1

Çok çok zor bir rakipti, maçlar acaip keyifli geçti. Tebrik ederim kendisini. Turnuvada da başarılar.

Artık formalite maçlarım kaldi haki ile :)

ne maçtı be , böyle defans yapanı görmedim adam gibi pozisyonum 2-3 tane yani başkada yok :) 2. maçta dkk 86 da attım golü zar zor vallahi kale gibi defansı var :)
    Sağolasım dostum , üzüldüm vallahi elendiğine üst turu hak ediyordun bence.

çok teşekkürler, valla elimden geldiğince durdurmaya çalıştım ama afellay ve rvp'yi tutamadım, özellikle sağdaki if olan futbolcuyu, kim bilmiyorum :)

valla taktiğini çok iyi oturtmuşsun dediğim gibi, turnuvanın favorilerinden bence roxette :)

Turnuvada başarılar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke1907 -- 21 Ocak 2012; 1:14:43 >

• quote:

Çok çok zor bir rakipti, maçlar acaip keyifli geçti. Tebrik ederim kendisini. Turnuvada da başarılar.

Skorlar işlendi , matematiksel olarak şansın devam ediyor son iki maçını kazanırsan ve haki ile roxette de stream_ouz u iki maçtada yenerse tabii..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 21 Ocak 2012; 1:22:49 >
  • berkegs 4 - 1 young ceasar
    young ceasar 2 - 3 berkegs

Herkese başarılar.
  • Paceabuse berke'ye bak sen :)

Cok zorlu bir rakibi gecmisin tebrik ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

Paceabuse berke'ye bak sen :)

Cok zorlu bir rakibi gecmisin tebrik ederim

saol kardeşim

edit: bu arada bana paceabuse diyerek insanları tiye almak hiç hoş bi davranış değil. Yakıştıramadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkegs -- 21 Ocak 2012; 7:54:23 >
  • coupe96 0 - 1 giant5
    giant5 1 -5 coupe96

böylece iki tunuvada yaptığım toplam 10.maçta ilk puanımı aldım :)

bu turnuva hedef grup 3.lüğü bi dahaki turnuvaya gruptan çıkarım inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupe96 -- 21 Ocak 2012; 2:42:49 >
  • Xxxfifazxxx akonayTR ile tam suan macimizi yaparken ilk yari sonunda durup dururken oyundan cikti 2-1 öndeydim bu arada. Sanirim makina donmus. Simdi bi devre daha oynicaz. Haberiniz olsun

• DuanJuan 2 - 1 AkonayTR
    İkinci maci baglanti sorunlari nedeniyle yapamiyoruz. Sonra tekrar deneyecegiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuanJuan

Xxxfifazxxx akonayTR ile tam suan macimizi yaparken ilk yari sonunda durup dururken oyundan cikti 2-1 öndeydim bu arada. Sanirim makina donmus. Simdi bi devre daha oynicaz. Haberiniz olsun

yahu bu nasıl bir yazış şeklidir '' akonay ilk yarı sonunda durup dururken oyundan çıktı'' dedimki sana makina dondu restart atıp geldim 1 devre oynayalım, oynadık ve 0-0 bitti. maçı sonuçta 2-1 kazandın.

peki gelelim 2. maça bende şimdi burda şöylemi diyeyim ''2.maçı yaparken duanjuan 2 kere durup dururken oyundan çıktı ve ikincisinde geri dönmedi gelmiş buraya bunları yazmış''(bu arada bağlantı sorunu nedeniyle duanjuan 2 kere oyundan düştü)

hoşmu bu tarz yazışmalar,lütfen biraz saygı oyun oynuyoruz arkadaşlar...

• ya bu turnuva biraz gergin başladı sanki her maçtan sonra bi atışma oluo gerek yok beyler bence abartmayalım en nihayetinde oyun ve eğlenmek için böle bişey yapıoruz yoksa ea nin de kendi turnuvaları var orda oynuoruz zaten.
  • Kardeşim orda tamamen MASUM bir şekilde (özetle) "durup dururken oyundan çıktı sanırım makina donmuş" yazıyor. Yani demek istediğim şu ilk yarı sonunda düştü, dondu yada çıktı bilmiyorum ama donmuş olabilir. Ne var bunda ? Nedir bu agresiflik ?

Oyunu bırakıp kaçtı yazmadım heralde. Sakin ol biraz oyun oynuyoruz.

Üstüne üstlük şimdi bir devre daha oynayacağız demişim. Kazandığım maçı bırakıp gitti dememişim.

Durup dururken falan yazmam seni yanlış düşündürmüş olabilir ama gecenin 3.30 da maç yaptık ve 1001 zorlukla. O kadarda olsun yanlış anlama.

Tamamen eğlence amaçlı katıldığım ve iddiam olmayan bir turnuva tek amacım kendimi denemek. Sakin ol.
  • Bu sorunu turnuvanın mod'u xxxfifazxxx'in çözeceğini düşünüyorum gerekirse ikinci maçı yapmayalım akonay galip sayılsın gerekirse 45 dakika 0-0'dan devam edelim gerekirse baştan başlayalım bana farketmez.. Ters bi hareketim varsa kararı siz verin ben anlayamıyorum artık.

• quote:

Bu sorunu turnuvanın mod'u xxxfifazxxx'in çözeceğini düşünüyorum gerekirse ikinci maçı yapmayalım akonay galip sayılsın gerekirse 45 dakika 0-0'dan devam edelim gerekirse baştan başlayalım bana farketmez.. Ters bi hareketim varsa kararı siz verin ben anlayamıyorum artık.

Bence yanlis dusunuyorsun , bu sebepten dolayi zaten rakibini de kizdirmissin. Baglanti sorunlari cok dogal , ama sanki rakibini sikayet edermiscesine yazmissin.

Yapilan maclardaki problemleri yine iki rakip kendisi aralarinda anlasip bir sekilde cozuyorlar. Fifaz'dan herhangi birseyi cozmesini beklemeyin, kendiniz halledin.
  • quote:

Xxxfifazxxx akonayTR ile tam suan macimizi yaparken ilk yari sonunda durup dururken oyundan cikti 2-1 öndeydim bu arada. Sanirim makina donmus. Simdi bi devre daha oynicaz. Haberiniz olsun

Tam maçı yaparken ben donduğu için makinaya restart atınca ve yeniden online olana kadar geçen 1-2 dakikalık sürede gelip foruma bu yazıyı yazıyorsun ve turnuva yöneticisine haberiniz olsun haaa akonay durup dururken oyundan çıktı diyorsun sonrada yanlış anladın beni diyorsun.Sanırım makina donmuş dediğine göre demekki benim sana attığım makina dondu restart atıp geliyorum mesajını almışsın ve buna rağmen o esnada gelip buraya neden bunu yazıyorsun.Kaçan giden mesajlarına cevap vermeyenmi var karşında.Şark kurnazlığına gerek yok bunu neden yazdığını anlayacak kapasiteye ve yaşa sahibim merak etme..

quote:

Bu sorunu turnuvanın mod'u xxxfifazxxx'in çözeceğini düşünüyorum gerekirse ikinci maçı yapmayalım akonay galip sayılsın gerekirse 45 dakika 0-0'dan devam edelim gerekirse baştan başlayalım bana farketmez.. Ters bi hareketim varsa kararı siz verin ben anlayamıyorum artık.

xxxfifazxxx ın çözeceği bir sorun falan yok ortada şimdide mağdur edebiyatı yapma,ilk maçı yaptık bitirdik 2-1 kazandın bitti gitti.İkinci maçtada devre arasında 0-0 iken yarıda kaldı bir 45 dk daha oynarız olur biter..

Bütün bu olanların haricinde en son 2 kere arkadaş düşünce oyundan bende online gözüküyordu ama attığım ''ne oldu,ordamısın'' mesajlarına cevap vermeyince bir sorun olduğunu anladım ve arkadaşa mesaj attım sabah işe kalkacağım için yatmak zorundayım devamını yarın akşam yapalım diye ve ps3 ü kapattım benim için buraya kadar herşey normaldi ama ps3 ü kapattıktan sonra foruma baktığımda ilk yazdığı mesajı görünce tepem attı ona cevap verme gereği duydum.Bu yüzden konuyu kirlettiğim için diğer arkadaşlardan özür dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akonay -- 21 Ocak 2012; 9:43:38 >

• Hocam turnuvadan benim adım neden silinmiş ? Kartıda satın aldım halbuki

Edit : Cenazemizden dolayı 1 2 günlük bakamadım. Sanırım kartı almadım sanılıp yerime adam konulmuş =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chocolatesuslu -- 21 Ocak 2012; 8:25:55 >
  • Beyler biraz daha sakin..

@DuanJuan özellikle hafta sonları bağlantı hataları maksimum derecede oluyor , buraya yazmadan önce biraz daha dikkat etmelisin öncelikle..
    2 - 1 kazandığın maçı tabloya işleyeceğim 2. maçınız 0 - 0 iken 2. devre kopma olmuş bunu aranızda halledebilirsiniz ( tek devre veya komple 2. maçı yeniden oynayabilirsiniz )

@chocolatesuslu kardeşim başın sağolsun pm den bana özelliklerini yazdığın kartı satın alıyorum
  • Evet beyler maçlar iyi gidiyor , benimde içinde bulunduğum B Grubunda maalesef daha maç yapılmamış. @Muhibbi ile olan maçımızı yarın oynayacağız kendisi iş gezisine gitmişti ve araya psn bakımıda girince oynayamadık kendisi ile pazar akşamı halledicez onunda katılımı ile

@celikalp bugün ne zaman müsait olursun maçlarımız için ?
  • maçım için 3.30 4 gibi girebilirim hocam buralarda olursan yaparız maçımızı
  • quote:

capello hakan çarşamba pazarı kadrom ile yeniden dogdugunu kameralara açıkladı kalan 4 maçında 4 galibiyet alarak gruptan çıkmak istedigini belirten capello hakan maçlarımız çok zor olabilir ama kadromuza genç yetenek bale fifanın altın çocugu rooney portakalların ayna kafası robbenı kattık bu saatten sonra dream team gelse bile yenilgiyi kaldıramam dedigi ögrenildi

• quote:

capello hakan çarşamba pazarı kadrom ile yeniden dogdugunu kameralara açıkladı kalan 4 maçında 4 galibiyet alarak gruptan çıkmak istedigini belirten capello hakan maçlarımız çok zor olabilir ama kadromuza genç yetenek bale fifanın altın çocugu rooney portakalların ayna kafası robbenı kattık bu saatten sonra dream team gelse bile yenilgiyi kaldıramam dedigi ögrenildi

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.