Şimdi Ara

GELİM BİRAZ TARTIŞALIM.YGS Mİ LYS Mİ? NEDEN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Küfür yok.
    Hakaret yok.
    Küçümseme yok.
    Seçtiginiz seçeneği nedeni ile açıklayın:)

• Valla lys hem önemide ortada hemde konuları bana daha bi güzel geliyo zevk veriyo bu kadardı tşk
  • Lys , çünkü çok şeker konuları var özellikle matematiği
  • odtuisletme O kullanıcısına yanıt
    Dostum haklısın ama bir şey soracam ya ygs kötü geçerse bu öğrencinin moralını bozmaz mı?
  • Lys hem ağırlığı fazla hem de çalıştın mı hakkını alma olasılığın .
    Bilg müh seçtim açıkçası tıp seçmicektim- bana göre değil - müh seçicemtim hedef de odtü ee idi o olmayınca odtü bilg yazdık
  • MaCeRaSeVeR M kullanıcısına yanıt
    Kanka haklısın ygs de önemli moral açısından tabi ama bana çok itici geliyp ya mecbur çalılıcaz tabi ama ağırlığım lys olucak konular çok hoş ya soru çözünce zevk veriyo
  • Kanka üniversite hayırlı olsun :)
    Konu ile alakası ne anlamadım:))))))

Bu arada dostum ygs çalişan HAKKINI ALAMIYORSA NE DİYE BU LANET SINAV YAPILIYOR
  • Morale göre hareket edenler için ygs
    Hırslı olanlar için lys
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tıpbanacokmu

Morale göre hareket edenler için ygs
    Hırslı olanlar için lys
    YGS de 150 bin yapmış kişi,LYS ile 30 bine nasıl çekecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gururyum

Lys hem ağırlığı fazla hem de çalıştın mı hakkını alma olasılığın .
    Bilg müh seçtim açıkçası tıp seçmicektim- bana göre değil - müh seçicemtim hedef de odtü ee idi o olmayınca odtü bilg yazdık

haha seçtiğiniz meslek diye okudum :D
    Hocam sistemde mantık yok gibi ya ygs nin neden yapıldığını ben bilmiyorum belki pratik zekayı ölçüyo diye yapıyorlar ama sanmam sistem askeriye gibi mantık yok
    Dostum bir konuda çok haklısın LYS konuları çok zevkli çalıştın mı yaparsın.
    Ama ygs yüzünden istediği yere gidemeyen insanlar var.peki sizce o adam bunu hakketi mi?
    Ha bir düşüncem daha var eğer LYS ygs den önce yapılsaydı daha iyi olmaz mıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

YGS de 150 bin yapmış kişi,LYS ile 30 bine nasıl çekecek ?

sayısalda 210 binden 70 bine çeken var eşit ağırlığı hiç demiyorum
  • oksygen kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı orda hocam işte.
    Bazı insanlar ygs yapamıyor ama LYS geldi mi döktürüyor.eğer amaç başarı ölçmekse lys gibi zor sınavda başarılı olan adam neden ygs kötü yapsın
  • knk sanırım hatta bende:)
    Bu arada aynı düşüncedeyizz sanırım.
    Ygs sınav değil ,ygs bildiğin haksızlık sınavı.
    Kesinlikle hak etmiyor o bir de ilk heyecan ilk kaygı ve ben paragraftan sonra sorulara zor odaklanırım bana saçma geliyor ya bi arkadaş ygs moral adamları için lys hırslı adamlar için diye tam da böyle ygs ye çalışmamak aptallık olur lys bir işe yaramaz ama ağırlık her daim lys de olmalı ygs de boyuna deneme kasmak lazım. Lys bencede önde olsa daha iyi hangi kafayla ikinci plana atıldı anlamadım ygs den çok lys de adam eliyolar resmen deşicem kendimi bak sinirlendim... Ah ah çok büyük emekler veriliyor karşılışı alınamadığında işte ben çok üzülüyorum..
  • Güzel tespit ama biraz eksik bilgi.
    Hırslı adam YGS yide parçalar:)
  • Ygs kardeşim katsayi falan bakarsan lys tabiki ama ygsyi iyi bi moralle atlatamamis adam mezundur kendimden örnek vereyim ygs 150k geldi sadece edebiyat calistim mat calismadim icimden gelmedi ve suan 75kdan mezuna kaldım ygsyi iyi atlatan biri istedigi yeri rahat kazanir ama ygssi beklediginin cok altindaysa mezuna kaliniyor genellikle
    Kardeşim nerde baksan tutarsızlık ne yazıkki.
    Cidden üzülmemek elde değil ygs de hryecana yada strese yenik düşüp başarısız olanlara.
    Affedersin lys de çok iyi yapsa bile istedigini elde edemiyecek.

Ygs tek avantajı cidden sınavda iyi yspmişsan lys için çok moral oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaCeRaSeVeR

Kardeşim nerde baksan tutarsızlık ne yazıkki.
    Cidden üzülmemek elde değil ygs de hryecana yada strese yenik düşüp başarısız olanlara.
    Affedersin lys de çok iyi yapsa bile istedigini elde edemiyecek.

Ygs tek avantajı cidden sınavda iyi yspmişsan lys için çok moral oluyor
    Her zaman ygs önemlidir lys diyenler olacaktır ama çok saçma ygs olmadan lys nasıl olucak ayrıca ygs iyi bi sıralama yapınca en 40-50k felan düşüyorsun o yüzden ygs çok önem vermek lazım

Ayyynen tamda bu işte mevzu Allah kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.