Şimdi Ara

GELİM BİRAZ TARTIŞALIM.YGS Mİ LYS Mİ? NEDEN? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • LYS kesinlikle daha önemli ve ygs'den önce bitmeli. Ben ilk 20 k rahat diye girdim 57k geldi. Tabi sadece ygs çalışmıştım biraz karışık bir yıldı.Ygs öncesi hiç çalışmadım lysye. Ygs sonrası da moral olarak çöktüm. Lys 71'e düştü.
  • İkisini de dene tarafını seç

LYSyi seçerseniz mutlu olan siz olursunuzz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz Sancar kullanıcısına yanıt
    Kardeşim aslında her ikisine aynı önemi vermek gerekir.
    ama anlamadığım biri diyor LYS daha önemli biri YGS diyor.
    Cidden nedenleri nedir.
    Bak benim ygs ilk 30k olsaydı tıp geliyordu.it gibi çaliştim ama sınavda heyecana girdim.
    Lys ise çaliştim çok ama şans eseri diş geldi.
    Ygs önemi cidden fazla kesinlikle lys kadar önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mariposa 3 sene 2 sinide denedim:)
    Hepsi çok acıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: eda2

Lys , çünkü çok şeker konuları var özellikle matematiği

Dostum lys de pul biberi gibi derslerde var.bazen can yakabilir:))

• quote:

Orijinalden alıntı: MaCeRaSeVeR

Dostum haklısın ama bir şey soracam ya ygs kötü geçerse bu öğrencinin moralını bozmaz mı?

1. Si moral bozmuycaksın.100k bile olsan ilk5k ya lys ile çok rahat çrkrbileceğini bilcen

2.si lys matı geoyu fulleyecek düzeye gelirsen ygs yi hayli hayli fullersin
    Lys fizkimbiyo yu fulleyecek düzeye gwlirsin ygs feni de hayli hayli fullersin.lys çalışınca sadece lys yapcakmış gibi bi anlayış var.senenin başından beri lys matfen çalıştım.ygs den mat ve fen1er yanlış.en büyük örnek kendimim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A2B2CB943 -- 15 Ağustos 2016; 21:05:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: win streak

Ygs şans lys zeka işidir.
    Çalışmayın

Kankii kpss de torpil işi:)))

• quote:

Ygs şans lys zeka işidir.
    Çalışmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aynen kanka akışına bıraksak her şey güzel olacaktı

bro biz akışına biraksak dahi kariyerimiz için bir yerde çalişmak zorunda kalacak:)

• quote:

Orijinalden alıntı: MaCeRaSeVeR

Güzel tespit ama biraz eksik bilgi.
    Hırslı adam YGS yide parçalar:)

Ygs den sonra morali düşenler arasından hırslı olanlar toparlayabilir.

• Hocam 11 e geçtim ygs çözüom yazdandır.Halledebilirsen erkenden başlican ygs ye çünkü sıkıntı be abi ygs. 10 a geçen başlicak ygs ye abi. Ama sıralamada lys seni öne atar. Tabi çalışana :)
  • MaCeRaSeVeR M kullanıcısına yanıt
    benim Lys hep iyi olur tabi zor konularda var ama sıkmıyor , ygs öyle mi ama boğuyor adamı özellikle sözel kısımlar
  • Mantık basit,sayısalsanız ve ilk 30k'ya,tmyseniz ve ilk 7.5kya girmek istiyorsanız ikisine de önem vermelisiniz (lys ağırlıklı)
    Ama bunun haricinde kötü ygs yapmak hiçbir şey demek değil.Yil icinde yaptigim en kötü ygsyi yaptim ve 165kda kaldım.Lysye ise duzenli çalıştım edebiyatı 53Doğru 2Yanlis yaparak 18.9kya cektim.Eger edebiyat sinavi sinav tarihinin en kolay sinavi olmasaydı ilk 15kya girerdim ama kısmet değilmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: rindlerinakşamı

Mantık basit,sayısalsanız ve ilk 30k'ya,tmyseniz ve ilk 7.5kya girmek istiyorsanız ikisine de önem vermelisiniz (lys ağırlıklı)
    Ama bunun haricinde kötü ygs yapmak hiçbir şey demek değil.Yil icinde yaptigim en kötü ygsyi yaptim ve 165kda kaldım.Lysye ise duzenli çalıştım edebiyatı 53Doğru 2Yanlis yaparak 18.9kya cektim.Eger edebiyat sinavi sinav tarihinin en kolay sinavi olmasaydı ilk 15kya girerdim ama kısmet değilmiş.

HELAL BE PAŞA :)))
    BUNA DA ÇOK ŞÜKÜR :)
    bu arada keşke ygs iyi olsaydıda derece yapsaydın.ama lys nin önemi sanırım senin sonucundan belli helal çavuş :))

• Ygsye cok çalışıp cuvallamamak lazim benim gibi (17712 ygs2) ama sonra da iyi bir lys temeli ile de iyi çekersiniz (mf1 2620, mf3 3071)

Bence ygs ye 1 ay az çalışın 1k daha geride olun ama o ayi lys calisarak degerlendirin daha iyi. Ygs haksizlik sinavi diyenlere katılıyorum

• Benim için eşit .Ygs de hedefinize yakın olamazsanız bir kac örnek haric kolay kolay hedefinize ulaşamazsınız . 80 bin olmus kişinin 30k olması çok çok zor . Lys de işim eli ayağı lys siz de imkansız . Yani ikisinide eşit önem vermek lazım .Sayisal için söylüyorum tm de isler daha farklı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gldnlly -- 15 Ağustos 2016; 23:20:18 >
  • Bence lys çünkü bölümüne göre çalışacağın dersler var insan diyorki illa yapcam ama ygs de ekstra dersler çıkıyor üff bunlara mı çalışcam tarzı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gldnlly

Benim için eşit .Ygs de hedefinize yakın olamazsanız bir kac örnek haric kolay kolay hedefinize ulaşamazsınız . 80 bin olmus kişinin 30k olması çok çok zor . Lys de işim eli ayağı lys siz de imkansız . Yani ikisinide eşit önem vermek lazım .Sayisal için söylüyorum tm de isler daha farklı .

yanılıyorsun 80 bin olmuş birinini 30 k olması çok çok zor değil bu gözler 80 k dan 10 k ya çekiş gördü
  • İki sene girdim sınava .Bir sürü başarılı arkadaşım vardı çoğunluğa ve kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum .50 kişide 5 kisi ancak 80 k dan 30-20 k ya çekebilecek durumdadır.Hatta moral bozmak icin demiyorum ama lys de ilk 20 bin bandında düşürmek yukarı çekmekten daha kolay ,zirvede yarış daha çetin.Sayisal icin diyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gldnlly -- 15 Ağustos 2016; 23:34:55 >
  • Ygs ye kadar lys yi hic birakmadim . Hep beraber goturdum. Ygs yi hic takmadim ve 27k geldi. Sonra 1 ay icinde lys konularim bitti. Ama ondan sonrasini pek iyi degrrlendiremedim. Bunaldim dedim 1 denemeyle kendimi kandirdim.46k ya dustum. O yuzden ygs sallamayin. Lys calisin hele ki son zamanlar... Yoksa benim gibi mezuna kalirsiniz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.