arkadaslar ben bundan 8 ay önce bi host ve domain almıstım. bilimportal.com adında. bu adresi ayhanicen.galerisi.com olarak yonlendirip kendi kisisel fotograf galerim olarak kullanıyordum(amator fotografcıyım) fakat sitem hackledi malesef ve simdi baska bi site kurmak istiyorum.fakat ne sitesi olacagı konusunda kararsızım oyun sitesi olabilir tekliflere acıgım ben diyorumki bu isten anlayan bir iki arkadas gelsin beraber ortak bi site yapalım. hostun özellikleri ;
Web Alanı : 500 MB Aylık Trafik : 15000 MB mySQL : Sınırsız Web Sitesi : Sınırsız Subdomain : Sınırsız
linux server.fena sayılmaz heralde ozelikleri. mart ayına kadar süresi var eger birileri yardım ederde ortak bi site yaparsak sureyi uzatıcam ucretini odeyip. siteyi yapalım ortak bi site olsun yapan arkadasla yardım etmek isteyen olursa msn ayhanicen@hotmail.com
ekledim konuşalım
Bende yaklaşık bir ay önce böyle bir başlık açmıştım ve amacıma ulaştım. Siteyi yapmaya başladık. Size başarılar dilerim, iyi çalışmalar.
tesekkur ederim arkadasım iyi dileklerin icin.insallah bizde amacımıza ulasırız ve guzel biseyler cıkar ortaya.sizin yaptıgınız site nedir bi gormek isterim.
quote:
Orjinalden alıntı: yusuf okur
Bende yaklaşık bir ay önce böyle bir başlık açmıştım ve amacıma ulaştım. Siteyi yapmaya başladık. Size başarılar dilerim, iyi çalışmalar.
ekledim demissin ama bana eklendigime dair herhangi bisey gelmedi arkadasım.ben genelde aksamları acıyorum msn i. ayhanicen@hotmail.com
quote:
Orjinalden alıntı: janissaryy35
ekledim konuşalım
quote:
Orjinalden alıntı: bigjam
tesekkur ederim arkadasım iyi dileklerin icin.insallah bizde amacımıza ulasırız ve guzel biseyler cıkar ortaya.sizin yaptıgınız site nedir bi gormek isterim.
quote:
Orjinalden alıntı: yusuf okur