Şimdi Ara

Hazır Sistem bulmak için site site gezmeye son -OPEN SOURCE OLDU-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
10
Favori
5.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir sürü sorun yaşadığımdan ve yeteri kadar vakit ayıramadığımdan ayrıca projeye ilginin çok düşmesinden dolayı projeyi public hale getiriyorum sizden ricam inceleyecek ya da fork edicek arkadaşların "star" vermesidir.

github
    GitHub - VS-57/hesapli-pc-node-js: ucuza.sistem.nodeJS
    https://github.com/VS-57/hesapli-pc-node-js

Bir hafta sonu projesi olarak böyle bir site yaptım. Henüz tamamlanmadı, ancak şu an bir hazır sistem satan sitedeki sistemleri tek site üzerinde filtreleyerek bakmanızı kolaylaştırmaya çalışıyorum. Böylece site site gezmenize gerek kalmayacak. Yorumlarınızı ve fikirlerinizi paylaşmanızı istiyorum. Herhangi bir sorun yaşarsanız benle paylaşmanız çok faydalı olur.

ucuzasistem.com
    En Ucuza Hazır Sistem
    https://ucuzasistem.com

• Eksik Gelen bilgileri düzeltmeye çalışıyorum
    • Eksik bilgiler düzeltilce Ram SSD ve Anakart Chipset Filtresi getirmeyi planlıyorum
    • Filtrelerde eksik GPU ve CPU modellerini belirtseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VS18 -- 14 Eylül 2024; 17:58:46 >

• İlk hedefim fiyat, işlemci ve ekran kartını doğru çekmekti şu an anakartla ilgileniyorum fakat oradaki sorun sitelerin anakart modellerini site içerisinde göstermesinin çok düzensiz olması bu sebeple chipset filtresi biraz geç gelebilir fakat RAM türü ve kapasitesini en yakın zamanda getirmeyi planlıyorum. Değerli yorumunuz için de teşekkür ediyorum

• Hevesini kırmak gibi olmasın ama akakçe var zaten.

• comspec C kullanıcısına yanıt

Sadece bilgisayar için fena fikir değil kırmayın hevesini  

• comspec C kullanıcısına yanıt

Hocam hazır sistemlerde göstermiyor laptop ve ürün parçalarında gösteriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• Elinize sağlık hocam. Geliştirilmeye açık, kullanışlı bir site olmuş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JrGrendel kullanıcısına yanıt

Yorumunuz için çok sağ olun fırsat buldukça yeni siteler ve filtreler eklemeye çalışıcam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gayet hızlı ve doğru verilerle çalışıyor tebrik ederim.

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt

Teşekkürler arada eksik datalar ve onları da gidermeye çalışıyorum

• beğendim güzel, DDR4 / DDR5 sistem, x570 , b450 / b550 anakart seçimide gelirse süper olur.

• Güzel ve hızlı çalışan sade bir site olmuş. Elinize sağlık.

• Gayet güzel proje. Başarılarının devamını dilerim.

Edit: Eklenebilecek özellik olarak, önerilen özelleştirmeler gibi bir yer olabilir, cüzi farklara daha iyi kasa, ram ve ssd gibi özelleştirmeler oluyor. Sitende bunlara yer verebilirsin gayette güzel olur.
    X sitesi Y sitesiyle aynı bileşenli bir sistemi aynı fiyata satıyor diyelim. Ama girip baktığında Y sitesinde sistemi özelleştirdiğinde belki 300 400 lira farkla çok daha iyi ram, kasa alıyorsun. İleriye dönük olarak daha iyi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 5 Ağustos 2024; 20:26:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MHEC kullanıcısına yanıt

Yorumunuz için sağ olun mevcutta eksik gelen bilgleri ve mevcuttaki bütün satış yerleini ekledikten sonra fiyat geçmişi önerilen sistemler ve önerilen upgradeler diye bir alan düşündüm tek başıma işten kalan vakitta bunları yapmak elbette zaman alıcaktır

• K3L3B0SS K kullanıcısına yanıt

İlk hedefim fiyat, işlemci ve ekran kartını doğru çekmekti şu an anakartla ilgileniyorum fakat oradaki sorun sitelerin anakart modellerini site içerisinde göstermesinin çok düzensiz olması bu sebeple chipset filtresi biraz geç gelebilir fakat RAM türü ve kapasitesini en yakın zamanda getirmeyi planlıyorum. Değerli yorumunuz için de teşekkür ediyorum

• Elinize sağlık. Her zaman aklımdadır Wordpress yardımıyla PcPartPicker'ın Türkiye versiyonunu yapmak, fakat ekspertiz yetersizliğinden hiç girişemedim. Bu da çok güzel bir proje olmuş.

GPU eksiklikleri;

Geforce:

1030

1630-1650, super-1660, super, ti

3050

AMD:

6300

6400

6500 XT

6650 XT

6700 (kasalar arasında örnek var, filtrede yok)

6750 XT

6950 XT

7600 XT

Intel ARC:

A310

A380

A580

Açıkçası 6500XT, 7600XT ve 3050 dışı önemli bir kart yok belirtilmeyen.

Ekstra notlar: Bazı kartlarda farklı VRAM varyasyonları ve farklı versiyon olanlar var, detaylar arasında pek belirtilmemiş. Bunlar;

1060, 3/6 GB

RX 580, 2048SP vs normal versiyon farkı belirtilmemiş. 2048SP 580'ler, 570'in overclock'lu versiyonu.

3050, siteye eklenirse 6/8 GB iki farklı versiyona sahip olur

3060, 8/12 GB

3080, 10/12 GB

4060ti, 8/16GB

Onun dışı diğer eklentiler performans kıyaslaması için bir tablo tarzı bir şey olabilir. GamersNexus, Hardware Unboxed, Techpowerup ve Tom's Hardware'in tabloları var. Commercial bir amaca sahip olmadığınız için kullanma konusunda sıkıntı yaşamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 5 Ağustos 2024; 20:41:39 >

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Yorumunuz için teşekkür ederim çoğunu hemen ekleyebilirim fakat VRAM durumu biraz karışık verileri çektigim sabit kısımlarda her zaman bu bilgi olmuyor o sebeple ileride filtre tarafını reviz edince getirebileceğim

• elinize sağlık. güzel olmuş.

özellikle filtrenin hızlı tepki vermesi güzel. bir ara tıklamadım mı acaba diye şüphe etmedim değil...  

• Eline sağlık hocam güzel bir proje olmuş. Verileri almak için bir api kullanıyor musunuz yoksa scraping ile mi?

• srkn kullanıcısına yanıt

Hocam bütün ürünleri çekip filtreyi kendi tarayıcıınızda yaptıgınız için hızlı oluyor fakat bazı telefonlarda sorun olabiliyormuş bu hızda tutarak düzeltmeye çalışıcam

• Tutarsa ticari olarak sizi mutlu edebilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.