Şimdi Ara

Hazır Sistem bulmak için site site gezmeye son -OPEN SOURCE OLDU- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
10
Favori
5.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnşallah diyelim hocam yorumunuz için de teşekkürlerHazır Sistem bulmak için site site gezmeye son -OPEN SOURCE OLDU- 

• VS18 kullanıcısına yanıt

Olsun hocam, zamanla oturur zaten. React tercih ederseniz yardımlık bir konuda buradayım.

Belki MUI falan da kullanabilirsiniz response ile uğraşmamak için hazır componentleri var, iş yerinde biz mui yi base alıp kullanıyoruz.

• emr0n kullanıcısına yanıt

Hocam bende iş yerinde MUI kullanıyorum siteyi yaparken react ile yazıcaktım internette SEO içi kötü olur diye okudum zaten kafamda 4 magaza max 500 ürün 3 filtre vardı sonra insanlar talep gösterince hızlıca büyüdü ilk fırsatta baştan yazıcam ama şu anda işlerim çok yoğun fırsat buldukça geliştirmeye çalışıyorum. Teklifiniz için de çok teşekkür ederim

• favorilere kaydettim , gelişir ileride

• Eline sağlık bir göz atacağım. Keşke fiyat geçmişini ve değişimleri de kaydetse. @VS18

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Emek var.

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Hocam bir arkadaşımla konuşurken de ilk söyledigi buydu. En kısa sürede fiyat geçmişi, sayfalama, ssd-anakart-ram filtresini ilk fırsatte getirmeye çalışıcam

• karagece25 kullanıcısına yanıt

Sormayın hocam 2 günde bile sürekli bir şey patlıyor biri kampanya text'i ekliyor sistem yalan oluyor biri oyun hediyesinin bilgisin yazınca text kayıyor ama ögrene ögrene ilerliyorum

• Yolunuz açık olsun!

Aldım-Verdim işleriyle artık alakam olmadığı için, sadece konuyu "Öne Çıkartma" ile çorbada belki zerre kadar tuzum olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam scrapping yaparken bulduğunuz sistemlerdeki işlemcileri listelemeniz daha iyi olur. Tek tek manuel listelemeniz bazı işlemcileri kaçırmanıza, ve bir tık daha önemlisi artık satılmayan işlemci konfiglerini barındırıyor.

Aklıma gelen eklenmemiş işlemciler Intel'in KF'li işlemcileri, AMD'nin yeni çıkan 8000 serisi 8400F/8700F/8300G/8500G/8600G/8700G, AMD'nin AM4 için yeni çıkarttığı 5900XT ve 5800XT, birçok AM4 ara APU modeli vs. var. Sitede hem 8000 serisi APU'lu konfig, hem de KF işlemcili konfig var, sizin manuel eklemeniz büyük ihtimal daha zor olur, o yüzden otomasyon yapmanız daha kolay olabilir

Sitedeki en ucuz ürünün APU'su, 4300G, mesela listede yok iken tüm 1000 serisi işlemciler var, ama hiçbir örnekte Zen 1 CPU yok

Başka ufak bulduğum bir bug ise işlemcilerle filtreleme yaparken isim benzerliği olan işlemciler seçildiğinde ikisi de gözüküyor, örnek;

Eğer Ryzen 3100 seçersem i3 13100 çıkıyor.

Hazır Sistem bulmak için site site gezmeye son -OPEN SOURCE OLDU-

Başka bir örnek;

Ryzen 1700 seçtiğimde işlemci isminde LGA1700 olduğu için 1700 soket Intel işlemciler de gözüküyor.

Hazır Sistem bulmak için site site gezmeye son -OPEN SOURCE OLDU-

Ryzen 2700 seçtiğimde Intel 12700K da gözüküyor vs. vs.

Bunu engellemek ne kadar zor olur bilmem, ama Ryzen XYZ işlemci seçildiğinde o işlemci sorting'i için sadece Intel işlemciler son kullanıcı karşısına çıksın gibi bir sistem, veya Ryzen seçildiğinde sadece AMD taglı işlemciler gelsin gibi bir çağrı yapısı oluşabilir.

• Hocam bu kadar detaylı yorumunuz için teşekkürler şu an filtre üzerinde çalışıyorum benzer isimli search hatalarını minimize etmeye çalışıcam eksik modelleri de şimdilik elle eklemek en makul çözüm gibi geldi çünkü text içerisinde spesifik olarak işlemci ismini ayırt etme biraz meşakkatli yine de ilk fırsatta daha makul bir yol bulmaya çalışıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VS18 -- 6 Ağustos 2024; 14:55:14 >
  • Epirus kullanıcısına yanıt

Desteginiz için teşekkür ederim daha iyi hale getirmeye çalışıyorum

• Siteniz şuan güzel ama uğraşmayı bıraktığınız anda max 3 ay dayanır. Sürdürülebilir bir sistem gibi görünmüyor. Bende gecmishavadurumu.com.tr bu siteyi kodladım yılbaşında 7 aydır kendine kendine çalışıyor henüz bir hata vermedi. Hergün apilerden otomatik data çekiyor analiz edip veritabanına kaydediyor. Aws lambda vs kurdum. Belli saattelerde backend'i kendi tetikliyor ve işlemleri yapıyor.

• oKsyqeN kullanıcısına yanıt

Hocam aslında ciddi bir gelecek planlamam yok gittigi yere kadar götürmek ve bu süreçte olabilecek en otonom hale getirmeye çalışıcam

• güzel geliştirilebilir.

• Hocam tebrik ederim, Cimri ve Akakçe mantığında bir sistem olmuş sadece bilgisayar için aşırı mantıklı. Windows sistemler kullanmıyorum ama tebrik etmek istedim.

• ApexiRubber kullanıcısına yanıt

Sağ olun hocam hala kusuru çok ama olabildigince geliştirmeye çalışıyorum

• Elinize sağlık hocam, scrapingi nasıl yapıyorsunuz selenium ile mi? Site açılınca mı başlıyor işlem yoksa daha önce yaptığınız scrapingi dbye mi atıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modifci kullanıcısına yanıt

Web scrappingle yapıyorum nodejs puppeter kullanıyorum arada bir kendim bütün sayfaları okuyup tutuyorum zaten her kullanıcı için okusam hem çok yavaş kalır ortalam 1-2 dakika sürüyor hemde IP ban yerim muhtemelen

• VS18 kullanıcısına yanıt

Evet tabii her seferinde çekmek yavaş kalırdı. Ben de frontend tarafında yardımcı olabilirim lazım olursa. Elinize sağlık tekrardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.