Şimdi Ara

Hazır Sistem bulmak için site site gezmeye son -OPEN SOURCE OLDU- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
10
Favori
5.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sağ olun hocam eğer çıkmaza girersem sizdeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VS18 -- 7 Ağustos 2024; 2:2:28 >
  • Çok iyi olmuş ve mantıklı geldi açıkçası.

Hangisinde ucuz diye site site gezmeye son.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up emeğe destek
    güzel site ve kullanıslı site

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beratt06 kullanıcısına yanıt

Sağ olun hocam geliştirmeye çalışıyorum bakalım gittigi yere kadar

• Güzel bir çalışma olmuş eline sağlık hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu proje tutar bence. daha fazla filtre getirirsen daha güzel olacaktır.

• teamwork kullanıcısına yanıt

Hocam onun üstünde çalışıyorum fakat data çok düzensiz olduğundan şu an dataların eksiksiz gelmesine odaklandım zamanal DDR4-DDR5 RAM SSD ve anakart chipseti getirmeyi planlıyorum ama mevcut durumda biraz zaman alıcak gibi değerli yorumunuz için de teşekkürler

• destek için mesaj kolay gelsin

• Sistem güzel olmuş yakın zamanda sponsor olucak teknoloji firmaları çıkabilir.. Bu arada görmeyeli fiyatlar baya bir yükselmiş :)

• Fav ve öne çıkardım.
    Elinize sağlık, çok güzel bir iş çıkarmışsınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SilenthillDream kullanıcısına yanıt

İnşallah diyelim o zamana kadar vakit buldukça geliştirmiye devam

• samuray_x S kullanıcısına yanıt

Sağ olun

• - Ekran karti ve islemci filtrelemesinde, urun bulunmayan kategorilerileri gizlemelisin

- Islemci ve ekran kartlarini da serisine gore gruplaman daha kullanisli hale getirir. Ornegin; AMD > Ryzen 3, AMD > Ryzen 5 seklinde kategorize etmen daha kullanisli hale getirir. Datani bu sekilde kullanarak bunu yapabilirsin; https://codepen.io/olcaye/pen/MWMvgBp

- Anasayfada, urunler sanirim shuffle olarak geliyor. Bunun yerine default siralamayi, fiyat azalandan artana gore yaparak listelemen daha çok kullanicilarin isine gelebilir.

- Anasayfada 60 urun gostermek yerine, en fazla 12 tane ya da 15 tane gostermen daha iyi olur. UX acisindan onemli.

• FunctionDie kullanıcısına yanıt

Hocam değerli yorumuuz için teşekkürler 1. madde için çalışıyorum şu an filtreden kaçan ürünleri tamamen gidermeden öyle yapmak istemedim ama kısa vadede getirmek istiyorum

Maddeyi değerlendiricem basit bir proje olarak başlayınca bazı kısımlar yavan kaldı

Evet mantıklı söylüyorsunuz default lowToHigh olabilir

• Güzel ve basit bir site ama inteli bu ara önerilerden çıkarmak lazım. Oksitli veya bozulan işlemcileri önermek sonradan sağlam hayır duaları almanı sağlayabilir 😅

Bu arada yıl olmuş 2024 200 binlik sisteme bile 32 ramden fazla koymuyorlar çok ilginç ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 7 Ağustos 2024; 20:53:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok iyi düşünmüşsün benim gibi sürekli arkadaşlarına sistem arayan biri için sana da getiri sağlarım ref kodu ile felan olursa

ayda 1 tane sistem alıyoruz anam ağlıyor en ucuzunu bulacam diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt

Hocam bende sürekli sistem soran arkadaşlarıma bakmaktan yorulduğum için yapmaya başladım eskden en ucuz mu öylebir site vardı sadece text search yapar geçerim diyordum o kadar çok kişi yazdı ki o bunu eklerken bu hale geldi 2 günde hocam ref kodu eklerim de karşılığında size verebileceğim bir şey yok  

• VS18 kullanıcısına yanıt
    Hocam elinize emeğinize sağlık. Naçizane tavsiyelerim. Sistem uyumluluğunu göstermesi. Mesela parçalar birbiriyle uyuyor mu? PSU değerleri sistem için uygun mu? Darboğaz durumu nedir? Bu tarz bilgiler nispeten anlayanlar için o kadar iyi olur ki.

• gowlet kullanıcısına yanıt

Hocam bir şey söyleyim hayalim bunu yapmak 4080 - 7500F ikilisinin yanınan kocaman bu işlemci bunu kesmez yazmak deli pahalı sisteme 16 gb ve 500 gb ssd konulan hazır sistemlere karartma uygulamak ama o noktaya gelene kadar çok yolum var hala eksik gelen bilgiler ve eksik bilgilerden dolayı filtrelemelerde gözükmeyen ürünler var

• VS18 kullanıcısına yanıt
    PC toplayanlar için ne gerekiyorsa ona odaklanarak geliştirebilirsiniz. Zaten şu site var zaten bu site var diyenleri de çok sallama kendisi gitsin oralardan toplasın sistemini. Mümkün mertebe sistem toplama konusunda çok fikri olmayanlara yönelik bilgilendirici bir site olmalı.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.