Şimdi Ara

Hazır Sistem bulmak için site site gezmeye son -OPEN SOURCE OLDU- (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
10
Favori
5.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • up

• Tam aradigim seydi. Eline saglik, guzel calisiyor. Zamanla daha da iyi olacaktir.

• benya kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için çok teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çok güzel emegine saglık

• Projeyi open source hale getirdim ilk mesajdan repoya gidip inceleyebilirsiniz "start" atarsanız da çok sevinirim

• VS18 kullanıcısına yanıt

Hocam siteyi ese dosta tavsiye ediyordum kendim de aktif kullandigim bir siteydi, gerekli destegi mi bulamadiniz projeyi durdurma karari verdiniz  

• Mr. Decent kullanıcısına yanıt

Evet hocam en son zamanlarda 30 kişi bile girmiyordu bazen 10 bazen 20 ziyaret oluyordu artı sürekli sorun yaşıyordum ve ürünleri kendi bilgisayarımda tetikleyip güncellememe gerekiyordu mevcut iş yoğunluğumdan dolayı artık devamını getirmekte zorlandım güzel bir hobi olmuştu ama gerçekten vakit istiyor ve benim ne yazık ki o vaktim hep olmuyor projeyi açık hale getirdim umarım birileri alıp benden daha iyi hale getirebilir yine de bu güne kadarki desteginiz için çok teşekkür ediyorum

• Kullandığımız bir siteydi, projenin bitmesi üzücü oldu.

• serkaneker kullanıcısına yanıt

hocam şu ana kadar desteginiz için teşekkürler ama kullanan çok az insan vardı ve sürekli yeni sorunlar çıkıyordu ne yazık ki ilgilenecek vakit bulamadım

• VS18 kullanıcısına yanıt

kullan olması için aktif kalması lazımdı bak şimdi arıyorum kapanmış üzdü :(

• bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt

Desteginiz için teşekkürler fakat malum şartlardan dolayı devam ettiremedim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.