Şimdi Ara

Hazır Sistem bulmak için site site gezmeye son -OPEN SOURCE OLDU- (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
10
Favori
5.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam her şeyi istedigim noktaya getirdikten sonra vitrin , editörün seçimi veya up - down sistemiyle halkın seçimi kısmı yapmayı düşünüyorum giriş-orta-üst seviye sistemler için hem insanlar için interaktif olur hemde çoğunluğun fikri otomatik bir sonuç getirir . Desteğiniz için de sağ olun bazı yerlerde sitemi paylaştım ilginç şekilde çok olumsuz yorum aldım tabi sizinki gibi çok iyi destekleyici yorumlar da geldi ama bir insan niye bu kadar sert yorum yapar anlayamıyorum

• bunun telefon versiyonunu da yapabilirsin. ucuza telefon gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teamwork -- 8 Ağustos 2024; 0:9:40 >
  • teamwork kullanıcısına yanıt
    Hocam onu yapan siteler var zaten hazır sistem çok niş kalıyor diye mevcutta yapan yoktu diye girdim telefon biraz daha yaygın kalıyor bir de amazon trendyol hepsiburadadan veri çekme konusu biraz karışık api almak için muhtemelen para vermem gerekir ama laptop ve çevre bileşenleri olabilri belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VS18 -- 8 Ağustos 2024; 0:31:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VS18 kullanıcısına yanıt

yapan sitelerin olması sorun değil. senin arayüz sade ve çok hızlı anında geliyor sonuç. çok beğendim ben şahsen. emeğine sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teamwork -- 8 Ağustos 2024; 1:23:53 >
  • teamwork kullanıcısına yanıt

Hocam en ayar olduğum şeylerin başında geliyor 2 filtre seçiyorum 30 saniye ürünlerin gelmesini bekliyorum 2.sayfaya geçiyorum bir 30 sn daha bekliyorum hele kötü arayüzle mobilde cebelleşmek en büyük nefretim diyebilim yorumunuz için de tekrar teşekkürler

• Elinize sağlık tam böyle bir ihtiyacım vardı. Filtreye tıklar tıklamaz tak diye gelmesi, hızı falan çok iyi. Ram seçimi getirirsen çok memnun olurum. Mesela en ucuz rtx 4060ti'lı ddr5 sistem almak istiyorum, ddr4lerden geçilmiyor ortalık  Ayrıca tükendi olarak gözüken çok fazla sistem var onu da düzeltebilirsen çok güzel bir site olur.

• LaciRomantik kullanıcısına yanıt

hocam aslında ram filtresi 5 dakikalık iş ama şu an verileri çekerken eksik/yanlış gelenler var açsam da doğru sonuca götürmeyecek o yüzden hatalı veriler üstünde çalışıyorum tükendi gözükenler de aynı sebeplerden öyle gözüküyor yorumunuz için de teşekkür ediyorum işten fırsat buldukça geliştirmeye çalışıcam bu saatte anca vakit buluyorum düzeltmek için

• işlemci çıkış yılı eklemek iyi olabilir. Intel ve AMD işlemcileri bir arada aramak için faydalı oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hades. H kullanıcısına yanıt
    Hocam ilginç bir fikir ama haklısınız belki yıl yerine jenerasyon filtresi konulabilir

• VS18 kullanıcısına yanıt
    Sorun orada, nesil seçince intelin ve AMD nin nesilleri, jenerasyonları farklı. Son bir yılda iş için ve arkadaşlara 10 kadar sistem aldırdım, özellikle çok eski olmayan işlemcili sistemleri tavsiye ediyorum ve arama sonuçları gönderiyorum. Notebook varsa sitede panel yenileme hızı, en başta , = 60, >60 Hz yeterli olur, panel tipi, usb c şarj ya da thunderbolt gibi seçenekler de işin kaymağı olabilir. Gelen kullanıcıyı siteden dışarı çıkarmamak üzerine olması gerekiyor çoğu şeyin, mesela epey çok vasat tasarımı olan ama filtreleri çok iyi ve ürün sayfaları bir çok satıcıdan daha dolu olan bir site. Hatta ben hem epey hem akakceden bakmissam bir ürüne, desteklemek için epeyden alıyorum. Biz tasarımlar yaparken, özellikler eklerken senaryolar oluştururuz, bunu genelde ben yapıyorum ve en az bir kaç gün uğraşmak gerekiyor, hatta aylarca kafanda dönebiliyor bazı durumlarda. mesela senin senaryoların, ofis bilgisayarı, oyuncu bilgisayarı, server gibi olabilir, ya da ben sadece oyun sistemi koyacağım başkası gelmesin diye düşünerek başka senaryolar düşünebilirsin, 3 değil 10 kullanıcı senaryosu belirleyebilirsin. biraz zaman harcayınca bizim belki ihtiyacımızın olduğunu farketmedigimiz bir özellik de çıkabilir ortaya. Devlet desteğinden sonra öğrenci telefonu diye bir kavram çıktı, sen de bir kaç filtreyle dönem dönem bu filtre gruplarını öne çıkaracak yapı oluşturabilirsin. Tatil zamanı oyun bilgisayarı, okul zamanı ofis bilgisayarı + RGB gibi. Bir de satış sayıları önemli, dünya genelinde ve Türkiye'de en çok hangi sistemlerin satıldığına bak, o da fikir verecektir bir çok konuda. Mesela Newegg'in de filtreleri iyidir.
    Piyasada bir sürü toplu ikinci el, kutu hasarlı, demo için kullanılmış ürün var, belki bunları komisyonu daha yüksek olacak şekilde anlaşarak düzgün bir arayüzle satışını kolaylaştıracak site de yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hades. -- 8 Ağustos 2024; 3:19:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Eline sağlık delikanlı çok güzel olmuş.

• Hades. H kullanıcısına yanıt

Fikriniz gerçekten makul fakat bunu yapmak istesem de her şey ne yazık ki yine verinin hatasız olmasına bakıyorum malum siteler veriyi API üzerinden hatasız aldığından onların bunu yapması görece daha basit oluyor eğer veriyi daha rafine hale getiri ve insanlar kullanırsa elbette detaylı filtreler ve spesifik senaryolar (iş,render,server) pcleri için özel fitreler getirebilirim. Epey den verileri doğrulama işini bende yapıyorum çünkü ürünü satan yer ya da satıcı verileri çoğu zaman eksik ve hatalı giriyor belli olmaz belki sitenin popüliretesi artarsa firmalardan API bağlantısı bile alabilirim o zaman her şey kat kat kolaylaşır. İkinci olarak ikinci el hasarlı ve demü ürünler için 6-7 sene önce bir denemem olmuştu hatta mobile uygulama bile geliştirmeye başlamıştım ama başarısız olmuştu tabi o zamandan bu zamana çok şey değişti tekrar denenebilir. Ayrıca gecenin bu saattinde bu kadar detaylı yorumunuz için de tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VS18 -- 8 Ağustos 2024; 9:43:17 >

• up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VS18 -- 8 Ağustos 2024; 17:50:35 >
  • up

• up

• up

• up

• up

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.