Şimdi Ara

Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
50
Favori
14.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cidden duygulandım ama birşey unutmuşsunuz. Gameboy nerde :D ?
  • Ruhsar'ı çocuklukla değil de ergenlik dönemleriyle bağdaştıran bir tek ben miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya bir oyun parkı. Küçüklüğümüzde hepimiz bunu biliyoruz ama büyüdüğümüzde unutuyoruz.

çook duygulandım arkadaşlar ya
  • Gözlerim doldu yeminle :( hey gidi günler hey..keşke dönebilsek o günlere. Neler vermezdim ki dönmek için :((

• Yokluk ve imkansızlıklar içinde kendimize eğlenecek birşey bulurduk her zaman. Gerçi şimdi bakınca ne bereketli günlermiş diyoruz. Paylaşım için teşekkürler..

• Mirkelamı da eklersen çok güzel olur

ağlıyorum şu anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabuncu

Mirkelamı da eklersen çok güzel olur

ağlıyorum şu anda

Mirkelam?

quote:

Orijinalden alıntı: Zero Degrees

Yokluk ve imkansızlıklar içinde kendimize eğlenecek birşey bulurduk her zaman. Gerçi şimdi bakınca ne bereketli günlermiş diyoruz. Paylaşım için teşekkürler..

Ben teşekkür ederim
  • BU yüzden her gece ben her gece üzülmüşüm bu yüzden her gece bu aşkın diline düşmüşüm.

Birde ; Akşam ezanında önce evde olmak vardı,Mahalle kavgaları vardı,Aldım-verdim vardı ah ulan ah.Şimdiki nesil sokağa çıkmaya korkuyor herşey elinin altında
  • Elim ayağım titriyo
  • Yaş 10 beyler takmayın siz bunu

• Teletext Rosalinda Maske iyi yakalamışın hey gidi günler hey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 24 Temmuz 2015; 4:00:03 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu giyen çocuk ne havalıydı arkadaş

Bir de şu durum var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nht.ctn -- 24 Temmuz 2015; 4:26:20 >

• Bende gece gece kalkıp avatarımı KO icon olarak değiştim eski günler güzeldi aklıma gelenlerden paylaşayım bende 3-5 bişey

Çocukken en zevk alarak izlediğim seri pokemondu. Tom ve jerry diğerlerini falan da izlerdim ama pokemon'un yeri ayrıydı cidden. Akşama kadar bahçede top oynarken bizimkiler beni pokemon başladı diye kandırıp eve getirirlerdi hep.

Bu top bir ara çok meşhurdu. Mahallede talha veya tahaydı adı bu çocukta vardı hep takımları kurar okulun bahçesinde okuldan sonra oynardık.

İlk okuduğum kitap buydu. Sınıfta bunun özetini anlatırken yıldız vermişti hoca hayatımda ilk defa kendimi başarılı bir öğrenci hissetmiştim o an.

Arkadaşlarla en zevk alarak biriktirdiğimiz çıkartma dergisi buydu.

Ah MSN ahh...

Keşke en azından o günlerden kalan 1 tane tasom olsaydı şuanda. Bir ara bunların kocaman büyük olan tasoları da çıkmıştı.

Damarlarımda elmorad kanı akan biri olarak her zaman karuslardan nefret etmişimdir. Özellikle savaş olduğunda bu cüce mageler bizim town'da nova yağmurlarıyla terör estiriyorlardı.

Böyle amatsörlü bi dağ bisikletim vardı. Bir keresinde emlakçının gıcır gıcır simsiyah mercedesini baştan sona çizmiştim adama masum çocuk rolu oynayınca bırakmıştı, ucuz kurtulmuştum.

Daha baya uzar gider bu liste ama gecenin bu kör vakti aklıma bunlar geldi neyse ben yatayım, iyi geceler herkese. saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: . . . . .

quote:

Orijinalden alıntı: sabuncu

Mirkelamı da eklersen çok güzel olur

ağlıyorum şu anda

Mirkelam?

quote:

Orijinalden alıntı: Zero Degrees

Yokluk ve imkansızlıklar içinde kendimize eğlenecek birşey bulurduk her zaman. Gerçi şimdi bakınca ne bereketli günlermiş diyoruz. Paylaşım için teşekkürler..

Ben teşekkür ederim

Aşkımsın çikolata aşkımsın limonata falan diye şarkı söylerdi...

• Eline Sağlık.

• Hey gidi günler..
  • Resimlere bakarken az daha ağlayacaktım. Keşke hep çocuk kalsaydık...

@Snefruhttp://www.gittigidiyor.com/arama/?k=cino

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tihilu -- 24 Temmuz 2015; 5:02:23 >
  • Bide yatakta aklıma geldi bruce lee nin gazete ile cd filmlerini alırdım hep ss bulamadım biri eklersen çok iyi olur

• Ulan o günlerden kalan bir tane tasom yok be, keşke saklasaymışım. Her gün moron gibi fox kids + kral tv izlerdim. Fox kids'te bazen arka arkaya spiderman animated series 1994 verilerdi sevinçten evi turlardım. Ne günlerdi, keşke geri gelse bir daha hiç gitmese.
  • Üşenmeden o resimleri atmışsın ya seni ayrı tebrik ediyorum Koca Yürekli İnsan.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.