Şimdi Ara

Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
50
Favori
14.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

cino ne güzel bir şeydi öyle ya. şimdi satılıyor mu ki bir yerlerde?

ayrıca en efsaneleri bu üçüdür bence.
    https://store.donanimhaber.com/df/ee/c4/DFEEC45E511D3870EE7C307BFF531DE6.jpg
    https://store.donanimhaber.com/a8/05/93/A8059325881497DFEEDD7EDC46BD227D.jpg
    https://store.donanimhaber.com/37/34/fb/3734FB5EF2B98F51E13762C9AA2E34AE.jpg

3 sene öncesine kadar bizim bölüm kantininde vardı alıyodum sürekli 50 kuruştu. sonra daha da getirtmedi kantinci. ama kutusu hala durur kantinde. içine peçete koyuyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 24 Temmuz 2015; 6:15:49 >

• Ha bak bu güzel konu. Bu arada konudaki eşyalardan birçoğu halen duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Hey gidi günler..

Bunu geçen gün ODTÜ fizik girişindeki kantinde görmüştüm. Merak eden varsa Kızılay'dan dolmuşla gelip Kütüphanede inerek yürüyebilir. Yalnız girmek için kartınız yoksa kapıdaki görevliye iyi bir sebep sunmanız gerekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 94 olarak hepsini yaşadım, abilerim ablarım belki daha fazlasını yaşamıştır. Gözlerim doldu 😢

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 97'liyim bu paylasimda ki bir cok sey benide kapsıyor
    En iyi konulardan biri

• . . . . . kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim. neredeyse o yıllara dair tüm doneleri vermişsiniz. Bende bir 78 li olarak katkım bulunsun , verildi mi bilmiyorum ama .....

• 8 yaşımda ortaokuldaydım sene 1998 eve gelir bu diziyi izlerdim.ne günlerdi be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 24 Temmuz 2015; 7:59:15 >

• Hatırlayanlar?

http://youtu.be/V9ZGKPUjy_k

• 85 doğumluyum ve gosterdiklerinin hepsini yasadim. emegine saglik kardesim. gecmise ozlem duyanlardanim ben de...

• Takip....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eline sağlık o günlere tekrar döndüm. bir garip hissediyorum şu an
  • Emeğine sağlık, o güzel günleri tekrar hatırlamak güzel oldu.
  • yillardir cekmecemde duruyor

• 33 Yaşındayım inanın birçok şeyi kaçıran bilmeyen nesil için üzülüyorum;Ben hakikatten duygulandım.Ne oynardım o gazoz kapakları ile çamur ile kavanoz kapağını doldurduk.

Geçenlerde 8 yaşındaki oğlum çiftliğimizde tabletinde oyun oynarken baba sıkıldım dedi bastım firçayı dedim yahu nasıl çoçuksun sen çık dışarı ağaca tırman birşey yap vs. demek istediğim bizim için oyunlar dış dünyada idi şimdiki çoçuklarınise hep bir ekrana bağlaı çoçuklukları yazık yazık.
  • arşiv saglam olmuş
  • Şunları atıp çekileyim. Benim için efsane olan şey tamda bu..

• Of be abi oldu mu şimdi bu çocukluk günlerime geri döndüm sabah sabah böyle bi tuhaf hafif gülümser hafif ağlamaklı...

Ne günlerdi ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atesbaz -- 24 Temmuz 2015; 9:21:20 >
  • Bizimkiler Dizisini ben mi göremedim yoksa unutuldu mu? Öyleyse çok ayıp.
  • Ben de 31 yaşındayım.Duygulanmamak elde mi...

Zaten bu saydıklarımız 1986 doğumlu olanlara kadar geçerli.Ondan sonrası paylaşımda da geçmiş pokemon ve taso ile yetişen nesil.Hadi onları da biraz içine katalım ama yok abi 1986 ın üstü tam olarak yaşayamadı bizim yaşadıklarımızı.Neydi o günler...

Pazar geceleleri nba verilirken banyoya girerdik.Acele ettirirdik annemizi bizimkiler dizisine yetişeceğiz diye...

Sizi bilmiyorum ama ben anadoluda geçirdim çocuklugumu.Bizim okul teneffüsleri 40 dakika olurdu sabahçı öğlenci kavramı yoktu.Her teneffüs maç yapardık...

Hele o sokak oyunları...Hava kararmış falan olmuş filan olmuş hiç önemli değildi ki gece 11 e kadar dışarıdaydık.Ne oyun oynardık ya...

Yaz tatillerinde şu anda ikamet ettiğim yer olan istanbula gelirdik.Sokağa çıkmaya bile izin olmazdı onlarda böyle yetişmiş.Acayip sıkılırdım.Ama büyükşehirinde cazibesi vardı ATARİ SALONU :)

Akşamları tv de hep güzel bir film olurdu.Ya rambo filmleri ya kemal sunalın filmleri.o mahallenin muhtarları falan diziler daha sonra be abi....Asıl tvnin keyfi o zamanlardı.

Gazeteden maket birleştirme eki verirlerdi sabahtan koşa koşa gider alırdık evde yapardık.

Aklıma daha o kadar çok şey geliyor ki sıkılmayın diye az yazıyorum ama ne günlerdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atesbaz -- 24 Temmuz 2015; 9:33:27 >

• Zack adlı çocuğa siyah ranger vermişler.. Çok manidar :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.