Şimdi Ara

Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
50
Favori
14.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • . . . . . kullanıcısına yanıt
    Abicim teşekkür ederim resmen sizin zamanınızda doğmayı istedim şimdi bunlar olsa bide insanlar tabletlerle bilgisayarlarla haşır neşir olmasa direk PCyi tableti atar dışarıda oynardım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakalım bi ara
  • Hocam vahşi güzel dizisi ve bir de katalitik soba eksik eline sağlı süper olmuş cidden çocukluğum geçti gözümün önünden

• Bunlar hangi kuşaklar için ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş 26, 7 numarayi halen izlerim. O zamanlar durumlar kotuydu ders calisicak masam bile yoktu, yerde yatarak pokemon, 7 numarayi felan izlerdim ders calisirken. Birde o kirmizi tum dersler senide unutmadik. 5.sinifs giderken komsumuzun kizi bir ablamiz vardi 7.sinif tum dersler vermisti 1 kac ayda cözmuş bitirmistim, simdiki gibi test kitabi alicak gucumuzde yoktu, fazla yayginda degildi. Nerden nereye o şartlardan izmirde en kaliteli fen liselerinde okuduk, ideallerimiz gerceklestirdik. Ama en kaliteli tableronlardan bile o zamanki CINO lardan aldigimiz tadi alamaz olduk.... hey gidi gunler heyýyyy

• Birde kucukken topumuz vardi plastik top tasa degse patlardi, tek servetimiz oydu. Patladigi zaman, çocuk aklidir iste, eve giderdim uyurdum ruyamda patlamamis olarak gorurdum kalktigimda bir mucize olacak tekrar oynamaya devam edecem diye ama pek bir mucizeye denk gelmezdim ☺☺ halen bazen korktugumda birseyler ters gidince uyurum

• Nz9 kullanıcısına yanıt
    Yarın bana 23:00 da mesaj at. Tüp arabasının kasası çıkıp yeni şasi yapılıp egzoz + kasa ile tıra dnüşmüş halini atayım. Ha çok küçük değilim ama 98 li olmama rağmen bunlardan sadece 2-3 tanesini görmemişimdir hepsinin tadı, zevki ayrı

-Üst katta çatıda yani tüp arabasının tır şekiline dönüşmüşü var
    -alt kat bodrumda iki kasa coco cola cam şişe kola şişesi koleksiyonu var (Metal kapaklardan bedava çıkardı sarı kapak)
    -Feza mantar tabancı hala duruyor 10 senedir mermileri dahi duruyor mermilerin barutları nemlenmiş bozulmuş patlamıyor. (sıkıştırmaya çalışırken patlardı eli kolu yaralardık :) )
    -Alçı kalıpları ile şekilli heykelimsi şey yapma. 9 yıl önce yapmıştım hala çatıda ip ile asılı duruyor (pikaçuydu benimki)
    -Atari CD si var elimde.
    -O muhteşem perdeyi yavru köpeğimin klubesinin üstüne koydum kaç senelik Alalh bilir..
    -misket stoğum hala duruyor.
    -O resim için boya koyulacak beyaz şey hala çatıda bir yerde bulunuyor (eminim)
    -Kırmızı renkli damgalar. Evimizin içindeki tüm kapılara basmıştım her kapıda uğur böceği damgası vardı 3 sene önce boyadık kapıları.
    -İlk okulda yaptığımız o birbirine dolanmış boru şekli ... Hala yapıyorum
    -İki taraflı tahta saplı kapaklı mangal şeysimi desem ne bir tarafıyla hala tüpte ekmek kızartıyoruz. ( RESİM)
    -Tasolar. Kuzenimde iki büyük boy poşet dolusu vardı. Bende 1 poşet var diye kendisi hava atardı hep. Ne zaman misafirliğe gitsek dolaptan tasoları çıkartır gösteriş yapar geri koyardı.

Anlayacağınız çoğu şeyi hala saklıyorum. Saymadıklarımı yapmadın sanmayın 2-3 tanesi hariç hepsini yaptım ancak hala bugüne kadar getirebildiklerim üst listede yer alıyor. Artık kaybolacak bunlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: kalamar01

Helal olsun simdiki nesiller bunlarin hic birisini bilmez...

Ay ne büyük bir kayıpppppp

Ne kattı sana bu oyuncaklar,ıvırlar,zıvırlar?

• efsane konu olmuş 1997 doğumluyum buradakilerin çoğunu biliyorum
  • Alf :(

• Hâlen saklıyorum beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 24 Temmuz 2015; 0:03:00 >

• Bunun adi ney bunda bi sahne var travma gibi cocuklugumdan beri unutamadigim kac kisiye bunu anlattiysam bilemedi be bunun adi????

• 7 numarayı görünce gözüm doldu.Ne diziydi be

• Geçmişimi geleceğe götürmeye kararlıyım. 24 yaşındayım, geçen sene Ozmo'nun İngilizce setini satın aldım. Sabah gazetesinin verdiği bütün dergi, kitap, cd vs her şeye sahibim.

Bir de Power Rangers'tan hem DVD hem de figür setim var.

Isteyen olursa resim atarım.

• Oo boncuk tabanca. az can yakmadık bunla biz...

Bi arkadaş ne kattı demiş tey Allahım.. Sizin geleceğinizde ben10 felan olması çok üzücü bir durum olacak.

• Uçan kaz değil miydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eredesma

quote:

Orijinalden alıntı: kalamar01

Helal olsun simdiki nesiller bunlarin hic birisini bilmez...

Ay ne büyük bir kayıpppppp

Ne kattı sana bu oyuncaklar,ıvırlar,zıvırlar?

Bak millet seni nasil eksilemis sen ne anlarsin

• quote:

Orijinalden alıntı: skydiver132

Uçan kaz değil miydi?

Helal sana be Ucan Kaz Nills mis 80 kisiye sordum belki bilen hatirlayan cikamamisti sagol

• Ne guzel gunlerdi,pc yoktu internet yoktu mutluyduk.Hep bu pc internet yuzunden millet asosyal oluyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.