Şimdi Ara

Gelin Ekip Olarak Strateji Belirleyelim!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyadaki tek Türk filosunun kurucularından biri olarak sizleri online simulasyon oyununa davet ediyorum. resmi sitemizwww.turkishgoldraiders.com sitemiz aktiftir. üye olabilirsiniz. sitenin forum ve yardım bölümlerinde sizleri yönlendirecek bilgiler mevcut. tek ihtiyacınız internet ve joystick.
    warbirds platformu altında görev yapan filomuz toplam 150 üyeden oluşmakta. şu anda ise alt filomuz(junior fighters) la beraber aktif olarak 40 civarında pilotumuz var. oyun tüm dünya üzerinde gerçek zamanlı oynanan ikinci dünya savaşı uçak simulasyon oyunudur. uçakları kokpit içinden yönetebildiğiniz gibi kokpit dışındanda yönetebilirsiniz. oyunda iki grup mevcut. redler ve goldlar. bizler golduz türk filosu olarak. dünyanın her yerinden bir çok filo görev yapmakta. amaç her ne kadar düşman uçaklarını vurmak olsada belirtilen haritadaki düşman hava üslerini ekip halinde ele geçirerek reset atmak. 1939 yılından 1945 yılına kadar devam eden süreçte belirlenen haritada oynuyorsunuz. 1945 en sonra harita değişiyor ve süre yeniden başlıyor. oyunu indirmeniz için gereken likler sitede mevcut ve sizinle ilgilenecek sorumlu pilotlarımızda var. oyuna alt filodan başlıyorsunuz ve alışma dönemini burada geçiriyorsunuz. buradaki belli kriterleri sağladıktan sonra sizde bir turkishgoldraiders üyesi oluyorsunuz. eminim ki meraklı arkadaşların bırakamayacağı bir oyun haline gelecek. oyun içinde haberleşme kanallarımız mevcut. isterseniz diğer ülke pilotları ile de konuşabilirsiniz. kendimize ait kanallarda var tabiki. filomuz şu anda çok iyi durumda daha da iyi olabiliriz. uçaklar yıllara göre kronolojik sıraya göre yenileniyor. her yılın uçağı farklı.

eğer sende bir turkishgoldraiders üyesi olmak istiyorsan. eğer sende kıran kırana bir savaşa hazırsan bize katıl. hotmail adresim muhendis420@hotmail.com (akşamları açık olur siz ekleyin, ben sizi sorumlu arkadaşlara yönlendireceğim)

SMRNFF

• Joystick olmazsa olmaz mı?
  • Valla süpersin hocam yaa nerelerdesin sen kaç zamandır.Tamda böyle bişi arıyordum hemen üye oluryorum ama yardım etmenizi umarım.Nede olsak çaylak başlıyacağız
  • Doğukan kardeşime illa joystick olması gerekmiyor ama uçağın havadaki kontrolü mause ile biraz zordur. dediğim gibi hızlı bir oyun. mause ile oynayan pilotlat hala anlamış nasıl beceriyorlar. :) ama bir dene olmazsa bir joystic edin kendine. herhangi bir joystic olur.
  • Çok güzel be joystickte var indirelim bakalım nasıl birşeymiş diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neo145

Çok güzel be joystickte var **** bakalım nasıl birşeymiş diye.

Senide aramızda görmek dileğiyle
  • Hakkaten mause ile zor.Napalım artık bayram paralarıyla bi mause alıcaz.Gerçi kazık kadar oldum kim vercek bana harçlık.Artık yapıcaz bişeyler.
    Bi de merak ettiğim bişey var.Sitenizdeki Tuş Yardımında uçağı dıştan görmek için alt+v kombinasyonunu kullanın diyo o da biraz uzak kaçıyo.Kamerayı ''İstiklal Göklerdedir'' adlı oyunundaki gibi uçağın dışında ama hemen arkasına çekme olanağımız var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doğukann -- 15 Aralık 2006; 15:34:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ohh valla ne cevherler varmış burada:) inanın bana bu oyunu bırakamayacaksınız. gerçi buna oyun diyemiyorum çünkü gerçek bir savaşın içine gireceksiniz. warbirds teki filoların çoğu tarihteki gerçek filo isimlerinden oluşmakta. yani örneğin 302 polish poznanski, VCAF,Legion condor bunlar ve diğer örnekler tarihte savaşmış gerçek filolar. bu yüzden ciddi bir arena. Görsellik olarak çok fazla bir şey beklemeyin ama sınırsız adrenalin ve heyecan için hazır olun.
  • Alt+v tusuna bastıktan sonra yön tuşları ile konumunu istediğin gibi ayarlayabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: smrnff

Alt+v tusuna bastıktan sonra yön tuşları ile konumunu istediğin gibi ayarlayabilirsin.

Sağol yardımın için.Şimdi oyuna girip biraz alıştırma yapayım
  • ama tavsiyem uçağın içinden oynaman :) daha gerçekci oluyor. bu arada arkadaşlar oyunda fizik kuraları birebir işliyor. yani ani manevra yaparsanız uçağın kont. kaybetme riskiniz var. uçaktan uyarıcı sesler gelmeye başlıyor. yada hızlı bir biçimde yere doğru ivmelenirseniz g-force kuvveti devreye giriyor ekranınınz kararıp kızarıyor. zaten zamanla öğreneceksiniz nasıl hareket etmeniz gerektiğini. her uçağın özellikleri farklı. kimileri çok süratli manevrası düşük, kimilerinin ise sürati düşük ama manevrası iyi. ammo ise her uçağa göre farklılık gösteriyor. ister fighter alırsınız ister bombardıman uçağı. hepsinin görevi ayrı.
  • http://scores.wbfree.net/cgi-bin/wbstat.cgi

bu link arenanın resmi sitesindeki pilotların ve squadların puan durumunu gösteren sayfa. inceleyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.