simdi ilk basta biz shard +8 yada iyi bir item 100k ya pazara koyup hemen letter la kendimize tekrar yolluyoruz adamlar çekmekiçin ugrasıyor ama çekemiyorlar sizede gülmek kalıyor ama dikkat hemne çekmesinler koyup hemen letter la yollayın yap ıp yapmamak isze kalmıss
KÜFÜR VB SEYLER ETMEYİN SAYGILARRLAA
quote:
Orjinalden alıntı: kokorosman
simdi ilk basta biz shard +8 yada iyi bir item 100k ya pazara koyup hemen letter la kendimize tekrar yolluyoruz adamlar çekmekiçin ugrasıyor ama çekemiyorlar sizede gülmek kalıyor ama dikkat hemne çekmesinler koyup hemen letter la yollayın yap ıp yapmamak isze kalmıss
KÜFÜR VB SEYLER ETMEYİN SAYGILARRLAA
Ben +8 wizard staff ı 1 coins e koymuştum pazarın önü bakkal rüstemin ekmek kuyruna dönmüştü ama kimse çekemiorlardı bende gülmekten ölüodum.Bütün millet +8 wizard ı 1k ya koymus die bağrıodu
bunun için topic mi açılır bea
hmm nasıl çekemiyorlar ki ? yani ne oluyor adam alamıyor onu dc fln mı oluyor?
kendimize nasıl letterden item atıyoruz ? ben deniyorum atmıyo söylermisiniz
quote:
Orjinalden alıntı: PriestCaliph
hmm nasıl çekemiyorlar ki ? yani ne oluyor adam alamıyor onu dc fln mı oluyor?
Hayır itemi sen pazara koyup muktuptan kendine atıgın zaman itemin golgesi pazarda kalıyor kimse cekemiyor sadece goruyor. Cunki asıl legal item Senin letter de yani mektubunda oluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: eren3535
adının sonuna boşluk bırak
neden mi çekemiyorlar çünkü itemi kendine gönderiyorsun ve item senin letter da kalıyor sende degil adamlarda 1 coıns bile olsa alamaslar çok gülüorum ben adam +9 shard koymus 999m den çekebilen yok
quote:
Orjinalden alıntı: eren3535
Kendi Nickini yazıyorsun sonun da bir boşluk bırakıyorsun ÖRNEK : TouchSee_ Alt tire yerinde boşluk olucak..
güzelmiş yaa
Biliyordum ama neyse ...
quote:
Orjinalden alıntı: __Mk!__
peki sen yollayana kdr cekemiyolarmı o riske girilmez benim elim ayagım dolasır
ama guzel olurdu ha +8 sahard denicem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme