Şimdi Ara

Gelin la felekten bir gece yapalım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Neredeyse 8 aydır tek takılıyorum. Aklımda biri yok muhtemelen birinin aklında da değilim.

Bir ara biri esti gönlüme ama hayırlısı değilmiş olmadı.

8 Ay önce ise 4 yıl önce bu forumda tanışıp arkadaş olduğum biri vardı onunla da yolları ayırdık.

Şu an hayattan emekli olmuş gibi hissediyorum kendimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 10 Kasım 2017; 2:5:59 >
  • Vah gençliğim.. Tüm kaybedenlere gönülden bir şarkı ;

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden seviyorsun sorusu çok uzun bir soru. En başta o bir başka bambaşka sonrasında hayat dolu narin korunması gereken, mucizeler zor ihtimaller içeren sanki benim için hazırlanmış sanki ben de onun için hazırlanmışım. Şunu söyleyebilirim ki biz birbirimizi zamanla sevdik, tanıyarak sevdik tabiki birbirimizde hoşlanmadığımız şeyler oldu ama biz hep çözüm aradık halletmeye çalıştık. O benim canım.

Vaz geçmedim vaz geçmek zorunda kalmadım istemem de böyle bir şeyi.

İnsan aciz bir varlık bence her zaman destekçi arıyor kendisine bazen her şeyi göze alıp savunarak bazen içten hiçbir şey demeden sadece bildiğini bilerek.

Tam arayacakken telefonu düşüremezsin bir türlü sonra bi bakmışsın o seni arıyo. Tam mesaj atacaksın mesaj geliyo. Biz aynı anda konuşup aynı anda susuyoruz mutluysak beraber üzgünsek beraber. Bi keresinde hiçbir sebep yokken içimde huzursuzluk hissettim. Aradım sordum o sırada morali bozukmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeni_kullanıcı -- 10 Kasım 2017; 8:57:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Konuşurken heyecandan elin ayağın uyuşur falan sonra zaman ilerler bu heyecan onsuz yaşayamama duygusuna dönüşür. Pat bir bakarsın her şey kötüye gitmiş sen yalnızsın o ise yeni birisini bulmuş, sen yalnız otururken o sevgilisiyle. Uzun süre unutamazsın, nefretin büyür veya büyüdüğünü zannedersin çünkü en ufak bir gülümsemesinde yine ilk başa döneceksin ve o heyecanı yaşayacaksın ama dönmeyeceğini de uzun zaman sonra anlarsın. Aslında o an unutmaya başlamak lazım ama zordur.

Unutulup gider gençler zamanda daha önünüzde uzun yıllar var. Kendinizi harap etmeye gerek yok.

Kesinlikle haklısinız.unutuluyor bir şekilde.gözünün önünde olmasına rağmen unutmak çok daha acı veriyor.her gün neden olmadı sorusu zaten kahrediyor.umut etmeyi de kestim.umut kötü seydir hocam.her yerden de sildim.sanırım kafam da silmek rahat olacak ama kalpten silmek zaman alacak.

Sevdigimi biliyorum ama olmuyunca da olmuyor.huzurlu,sakin,seni sevecek bir başka dünyaya adım atmak lazim.baska hayatlara,olasiliklara yelken acmamiz lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Neredeyse 8 aydır tek takılıyorum. Aklımda biri yok muhtemelen birinin aklında da değilim.

Bir ara biri esti gönlüme ama hayırlısı değilmiş olmadı.

8 Ay önce ise 4 yıl önce bu forumda tanışıp arkadaş olduğum biri vardı onunla da yolları ayırdık.

Şu an hayattan emekli olmuş gibi hissediyorum kendimi.

cidden ben de öyleyim hocam.

Kendimi yorgun hissediyorum bu yaşta.

Okul zaten dert bi de bu gelen aşiri duygular insani yıpratıyor.

Öyle huzurlu bir köy olsaydi kesin giderdim.hayvancilikla tarla ile ugrasirdim.Kendimi tabiat ananın kucagina atardim.tek başima tüm dunyayi gezerdim.

Lakin kacamiyoruz.yüzleşmek zorundayiz.

Bu arada hocam 4 sene önce forumda kiz oldugunu ögrendim

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Vah gençliğim.. Tüm kaybedenlere gönülden bir şarkı ;

Uzerine söylenecek bir şey yok hocam.güzel şarki bir o kadar derin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeni_kullanıcı

Neden seviyorsun sorusu çok uzun bir soru. En başta o bir başka bambaşka sonrasında hayat dolu narin korunması gereken, mucizeler zor ihtimaller içeren sanki benim için hazırlanmış sanki ben de onun için hazırlanmışım. Şunu söyleyebilirim ki biz birbirimizi zamanla sevdik, tanıyarak sevdik tabiki birbirimizde hoşlanmadığımız şeyler oldu ama biz hep çözüm aradık halletmeye çalıştık. O benim canım.

İnsan aciz bir varlık bence her zaman destekçi arıyor kendisine bazen her şeyi göze alıp savunarak bazen içten hiçbir şey demeden sadece bildiğini bilerek.

Tam arayacakken telefonu düşüremezsin bir türlü sonra bi bakmışsın o seni arıyo. Tam mesaj atacaksın mesaj geliyo. Biz aynı anda konuşup aynı anda susuyoruz mutluysak beraber üzgünsek beraber. Bi keresinde hiçbir sebep yokken içimde huzursuzluk hissettim. Aradım sordum o sırada morali bozukmuş.

Ne güzel hocam.umarim devam edersiniz bu güzel birlikteliginize.

Cidden aciz varliklariz.sevgiye ihtiyacimiz var.

Vazgecmeyin hocam.duygulariniza ortak olan kişiden vazgeçmeyin.

• 1-Çünkü benim dişi versiyonum gibi ve çok tatlı.Onlayken bambaşka biriyim.

2-Her şeyi denedim olmadı kabul etmedi.

3-Çünkü vazgeçecek duruma düştüm

4-Çünkü sevgisizlik çok çektim ve elinden tutulmaya ihtiyaçım var

5-Çünkü şanssızım.Ne yaparsam yapayım hep bir yerden olumsuzluk fırlıyor.Olmuyor işte...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lemmy Baba

1-Çünkü benim dişi versiyonum gibi ve çok tatlı.Onlayken bambaşka biriyim.

5-Çünkü şanssızım.Ne yaparsam yapayım hep bir yerden olumsuzluk fırlıyor.Olmuyor işte...

Hocam saniriim hiçbir zaman sevdigimiz,ruh ikimiz oldugunu düşündüğümüz insanla olamayacaz.icimizde ukte kalacak.

Elini tutamayacaz.

Vazgeçtik ama icimizde bir yara olaraj vazgeçtik .

Umarim size geri döner hocam bir şekilde.

• Up

• sebastian2121 S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için isterim ki herkes sevdiğiyle olsun huzurlu olsun sorun çok az ya da hiç olmasın.Sağlıcakla kalın.

• quote:

Neden seviyorsun sorusu çok uzun bir soru. En başta o bir başka bambaşka sonrasında hayat dolu narin korunması gereken, mucizeler zor ihtimaller içeren sanki benim için hazırlanmış sanki ben de onun için hazırlanmışım. Şunu söyleyebilirim ki biz birbirimizi zamanla sevdik, tanıyarak sevdik tabiki birbirimizde hoşlanmadığımız şeyler oldu ama biz hep çözüm aradık halletmeye çalıştık. O benim canım.

Ben de istiyorum bundan

• unicef iyi niyet elçisi U kullanıcısına yanıt
    Hocam ben şanslıydım ya da nasipti kısmetti bilemiyorum. Her insan kendi dengini kiminle iyi anlaşacağını bilmeli. Görüp beğenmediğimiz ya da birkaç hareketine takıldığımız insan bazen onu kendisine maske olarak takmış olabiliyor. İnsanlar içerden çok başka olabiliyor. Ortada böylesine güzel anlatılacak bir şey varsa buna ben çok az yardım ettim diyebilirim. Huyuna tavırlarına hayran kaldığınız insan bir süre gözünüze de harikula gelmeeye başlıyor

• quote:

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için isterim ki herkes sevdiğiyle olsun huzurlu olsun sorun çok az ya da hiç olmasın.Sağlıcakla kalın.

Siz sağolun hocam:)

• quote:

Orijinalden alıntı: sebastian2121

quote:

Orijinalden alıntı: Lemmy Baba

1-Çünkü benim dişi versiyonum gibi ve çok tatlı.Onlayken bambaşka biriyim.

Hocam saniriim hiçbir zaman sevdigimiz,ruh ikimiz oldugunu düşündüğümüz insanla olamayacaz.icimizde ukte kalacak.

Elini tutamayacaz.

Vazgeçtik ama icimizde bir yara olaraj vazgeçtik .

Umarim size geri döner hocam bir şekilde.

Umarım öyle olur kardeş bizim gibiler de elbet bir gün mutlu olacak

• Onun gulusunu onun bakisini sevdim

Ondan vazgecmedim

Onunla mutlu olmak istiyorum

Ona onu sevdigimi soyleyemedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi john20 -- 15 Kasım 2017; 17:7:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: john20

Onun gulusunu onun bakisini sevdim

Ondan vazgecmedim

Karşı duygulardan emin olmadan sakın söyleme.

Üzülürsün, tanınmaz hale gelirsin.

Çığlıklarını duymaz o.sevmez seni.

Sen de öylece kalırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sebastian2121

quote:

Orijinalden alıntı: john20

Onun gulusunu onun bakisini sevdim

Ondan vazgecmedim

Karşı duygulardan emin olmadan sakın söyleme.

Üzülürsün, tanınmaz hale gelirsin.

Çığlıklarını duymaz o.sevmez seni.

Sen de öylece kalırsın.

Nasil emin olacagim onu da bilmiyorum cok kotu haldeyim yazin ona sosyal medyadan soylicem onu sevdigimi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.