Şimdi Ara

Gelin okuldaki nöbetimde kızla 5 gün süren maceramı anlatıyorum PART-6 geldi (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
553
Cevap
153
Favori
22.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok mu
  • Hepsini okudum çok akıcı yazıyorsun önümüzdeki yaz bende yazacağım lise aşkımı yaşadıklarımı benimki çok afilli yalnız
  • Sardı beni vallahi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ara ara yazdığın özlüyorum üzülüyorum vs gibi kelimelerden anlaşılıyorki kızı kaybetmişsin. ama bu kızın hukuku kazanmasıylamı oldu yoksa bir ilişkiye başlamışsınız bitmesiylemi oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laniakea -- 9 Nisan 2013; 2:32:17 >
  • Hoca hızlı yaz merak ettim iyiden iyiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThunderVoid -- 9 Nisan 2013; 3:00:25 >
  • Pastil ne la?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6. part için beklemedeyiz akşamı bırak sabah oldu neredeyse
  • Yaz panpa :D

• Ne zamandır konuyu görüpte umursamıyordum ama valla çok akıcı olmuş bende beklemedeyim.
  • nobetcılık yaptıgın kızın facebookunu pm den atar mısın.
    hiç birşeyde temasa geçip konunun linkini falan atmayacagım sadece cok merak ettım
  • 4.partta bi sigara yaktim izmariti içmeye başlamışim haberim yok güzeldi devamını bekliyoruz.

• Guzelmis bro

• Devamini bekliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6. part akşam hazır olsun gelince okuyacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redlife3

quote:

Orijinalden alıntı: redway

sabırsızlıkla bekliyoruz hocam aldım carameo çukulatamı, bı yandan emecem çuklatayı bi yandan okuyucam part 6yı

Çukulata değil çikolata. Midem bulandı emcem falan.

Neden miden bulandı? Yoksa çikolatanı ısırarak mı yiyorsun? Tadını çıkarta çıkarta yemelisin.

• hadi lan yazcaktın hani
  • beyler dün gece çoğunu yazmıştım. tam sonra yaklaşıyordum ki elektrikler kesildi ve pc kapandı yazdıklarımın hepsi gitti yani ben de sinirden vurdum kafayı yattım
  • lan manyağa bak çikolatayı reddetmişsin alt tarafı ben neler neler düşündüm öküzlük deyince.

6. bölümü bekliyorum. bu arada ilk mesajına 5 ve 6. bölümlerin pc'de ve mobilde kaçınca sayfaya denk geldiğini yazmayı unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 9 Nisan 2013; 13:02:48 >
  • 6 bölümü bekliyorum şu an kızla bir arada değilsin heralde olayın sonu ayrılıkla biticek gibi ağlıyıcam
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.