Şimdi Ara

Gelin sigarayı birlikte bırakalım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun yıllardır içipte bir türlü kurtulamadığımız şu illeti bırakmayı hemen hemen hepimiz defalarca kez denemişizdir.

Bu zorlu sınavdan kimileri geçmiş ve sigarayı bırakmış, kimileri ise benim gibi maalesef sınıfta kalmıştır.

Bugüne kadar hiç ilaç gibi şeyler kullanmadım. Denemelerimde max. 3 gün bırakabildim ve sonrasına eften püften bir sebepten yine kendimi kandırarak sigaraya kaldığım yerden devam ettim.

Şuan anlıyorum ki bu iş böyle tek başına yapılası zor bir iş.. O yüzden sizlere tavsiyem bunu bu illetten kurtulmak isteyen kişiler olarak hep birlikte yapmamız.

Öyle ki; her akşam girip burada sigaraya karşı kazandığımız o günün mücadelesini anlatalım, yakın olanlar ile buluşalım(şu asosyalliğe bir son verelim artık), whatsapp grubu falan oluşturalım vs vs..

Velhasıl sigaraya karşı birbirimize destek olduğumuzu hissedelim.

Birlikte bir karar alalım, birlikte bir tarih belirleyelim, birlikte hareket edelim ve şu illetten birlikte kurtulalım.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punkerland -- 31 Mayıs 2013; 17:31:21 >

• Hocam kimse umursamamış sen tek başına bırak en iyisi
  • iyi dusunmussun ama tutmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tasmalı Kedi

iyi dusunmussun ama tutmaz
    Olduğu kadar artık olmazsa tek başıma bir deneme daha yapacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkerland

Olduğu kadar artık olmazsa tek başıma bir deneme daha yapacağım

Alıntıları Göster
    Yanındayım Erken Bir Tarih Belirlersen Sevinirim .

Cevap Yazarsan Alıntıla Bi Zahmet :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exotica

Bir kaç gün daha bekleyelim. En azından 4 kişi olup o şekilde başlayalım.

İlla ki bizim gibi 2 kişi daha buluruz koca forumda
  • quote:

quote:

Beklerim Ben Ayın 5 ine Kadar Olursa İyi Olur . Eve Gitmeden Bırakmış Olalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exotica -- 1 Haziran 2013; 13:11:11 >

• quote:

quote:

quote:

Beklerim Ben Ayın 5 ine Kadar Olursa İyi Olur . Eve Gitmeden Bırakmış Olalım :)

Alıntıları Göster
    Şu aldığım paket bitsin bırakıcam

• Yahu sirf para yuzunden birakacam. Cok para gidiyo. Bide ogrenciyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Yahu sirf para yuzunden birakacam. Cok para gidiyo. Bide ogrenciyiz.

Aynen hocam,ailemin yanında kalmama rağmen meteliğe kurşun atıyorum.Sağlığım ikinci planda kaldı resmen :D
    Ve konuyu açan kardeşim,3 gün olayı bende de var,iki kere ciddi ciddi denedim ve 3 günden sonra içtim ikisinde de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendar

quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Yahu sirf para yuzunden birakacam. Cok para gidiyo. Bide ogrenciyiz.

Aynen hocam,ailemin yanında kalmama rağmen meteliğe kurşun atıyorum.Sağlığım ikinci planda kaldı resmen :D
    Ve konuyu açan kardeşim,3 gün olayı bende de var,iki kere ciddi ciddi denedim ve 3 günden sonra içtim ikisinde de.

Alıntıları Göster
    dostum finallerden sonra ciddi ciddi bırakıyorum.. abi bu nedir bıktım artık ya. cidden cılkını cıkardım günde 1 paket nedir yani. maddi manevi dünyamı kararttı resmen. BIRAKIYORUMM...

• quote:

Orijinalden alıntı: mater33

dostum finallerden sonra ciddi ciddi bırakıyorum.. abi bu nedir bıktım artık ya. cidden cılkını cıkardım günde 1 paket nedir yani. maddi manevi dünyamı kararttı resmen. BIRAKIYORUMM...

Alıntıları Göster
    dostum sigarayı bırakmak için kimseye ihtiyacın yok. sen bırak yeter. ihtiyacın olan tek şey irade, yapman gereken tek şey ise sigaranın yerini doldurabilecek şeyleri keşfetmen. herkes de farklı olabilir bunlar. mesela ben dişlerimi fırçaladıktan sonra sigara içemiyordum. içmeyi denedim kustum. aynısı çikolata ve tuzlu fıstık yedikten sonrada oluyordu. ne zaman sigara içmek istesem bunları yaptım ve bıraktım. hayat böyle çok daha kaliteli. tek kötü yanı tüm tuzlu fıstıklar çikolatalar kilo aldırdı ama benim ihtiyacım vardı kilo almaya.

• Son sigarımı yakıyorum bende..

Yok lan sondan bi öncesi olsun
  • quote:

Arkadaşlar..

Uzun yıllardır içipte bir türlü kurtulamadığımız şu illeti bırakmayı hemen hemen hepimiz defalarca kez denemişizdir.

Bu zorlu sınavdan kimileri geçmiş ve sigarayı bırakmış, kimileri ise benim gibi maalesef sınıfta kalmıştır.

Bugüne kadar hiç ilaç gibi şeyler kullanmadım. Denemelerimde max. 3 gün bırakabildim ve sonrasına eften püften bir sebepten yine kendimi kandırarak sigaraya kaldığım yerden devam ettim.

Şuan anlıyorum ki bu iş böyle tek başına yapılası zor bir iş.. O yüzden sizlere tavsiyem bunu bu illetten kurtulmak isteyen kişiler olarak hep birlikte yapmamız.

Öyle ki; her akşam girip burada sigaraya karşı kazandığımız o günün mücadelesini anlatalım, yakın olanlar ile buluşalım(şu asosyalliğe bir son verelim artık), whatsapp grubu falan oluşturalım vs vs..

Birlikte bir karar alalım, birlikte bir tarih belirleyelim, birlikte hareket edelim ve şu illetten birlikte kurtulalım.

Saygılarımla.

Benide alintila dostum.
    Coktandir birakmayi dusunuyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Sigortac

quote:

Arkadaşlar..

Saygılarımla.

Benide alintila dostum.
    Coktandir birakmayi dusunuyordum
    Bence olayı iddaya dönüştürün.

Ben arkadaşla denemiştim. Kafalar güzelken iddaya girdik arkadaşla sigarayı bırakacağız ilk kim içerse 2 duble rakı söyleyecek. Her neyse 3. gün oldu arkadaş bağıra bağıra geldi yanıma 2 duble rakı senin olsun dedi yaktı sigarayı çekti gitti

Ben o sıralar bırakmayı düşünüyordum zaten 1 hafta içmedim ondan sonra benimde tepemi attırdılar geri başladım.

İlk 3 gün acayip zordu. Sanki nefes alamıyormuşsunuz gibi geliyor. Ondan sonra yavaş yavaş alışıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Bence olayı iddaya dönüştürün.

Ben arkadaşla denemiştim. Kafalar güzelken iddaya girdik arkadaşla sigarayı bırakacağız ilk kim içerse 2 duble rakı söyleyecek. Her neyse 3. gün oldu arkadaş bağıra bağıra geldi yanıma 2 duble rakı senin olsun dedi yaktı sigarayı çekti gitti

Ben o sıralar bırakmayı düşünüyordum zaten 1 hafta içmedim ondan sonra benimde tepemi attırdılar geri başladım.

İlk 3 gün acayip zordu. Sanki nefes alamıyormuşsunuz gibi geliyor. Ondan sonra yavaş yavaş alışıyorsunuz.

Alıntıları Göster
    geçenlerde 1 hafta kadar bırakıp başladım tekrar :) liste yap 10 kişi çıakrsa benide yaz resimlerle destekelriz falan filan teşvik lazım bana biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

geçenlerde 1 hafta kadar bırakıp başladım tekrar :) liste yap 10 kişi çıakrsa benide yaz resimlerle destekelriz falan filan teşvik lazım bana biraz

Alıntıları Göster
    Ben de bırakmak istiyorum , tabi mümkünse .
  • Arkadaşlar pazartesi günü 'bırakmak istiyorum' diyen herkesi ilk mesaja isimleri ile ekleyip pm'den herkese telefon numaramı mesaj atacağım. Whatsapp'tan bir grup oluşturup tarihi konuşuruz ve ortak bir karar ile inşallah kurtuluruz bu illetten
  • Arkadaşlar ben içmiyorum o yüzden bırakmayacağım size iyi günler bırakın bu çıbığı.(up.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Arkadaşlar ben içmiyorum o yüzden bırakmayacağım size iyi günler bırakın bu çıbığı.(up.)
    Abi bir insan Zehir oldugu halde , kendine zarar verecek birşey oldugunu bildigi halde niye birşeyi içerki anlam veremiyorum

Tabiki içenlere saygım sonsuz , alışmışım , bırakımıyorum vb. bahane uyduracaklardır.Ben buna kesinlikle katılmıyorum.Sigaraya bugün başlasam 1 yıl boyunca düzenli olarak her gün içsem bırakırım abi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.