Şimdi Ara

Gelin şu sistemi adam edelim :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• sistemim görüldüğü gibi.
    Ben de oynamak istiyorum yav bir crysisi , oblivionu , the witcher'ı ama bu sistemle oynadığım oyunlardan hiç zevk alamıyorum

BU sisteme nasıl takviyeler yapalım ki böyle 2 sene falan oyunları iyi grafikelrle oynayabileyim.

bütçem:max.200 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KullanAt At -- 12 Haziran 2008; 11:44:33 >

• anlamıyorum donanım işinden.Bi yardım edin lütfen kazık yemeyelim sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: KullanAt At

anlamıyorum donanım işinden.Bi yardım edin lütfen kazık yemeyelim sonra
    ram hakkında yorum yaoamıcam

ekran kartı galiba pcı16x 2600 -3650 gibi bişey almanı öneririm

parçalarını daha detaylı yazarsan iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1a1a1fs

ram hakkında yorum yaoamıcam

ekran kartı galiba pcı16x 2600 -3650 gibi bişey almanı öneririm

parçalarını daha detaylı yazarsan iyi olur

Alıntıları Göster
    verdiğin ekran kartlarının fiyatı beklemediğim kadar ucuzmuş

o kartlardan birini (hangisni alacağım hakkında henüz fikrim yok) benim sisteme taksam nasıl bir performans alırım?

mesela crysisi hangi ayarlarda oynarım

not:monitorum: 19" kare ekran.oyunları full çözünürlükle oynamak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KullanAt At -- 12 Haziran 2008; 11:24:09 >

• quote:

verdiğin ekran kartlarının fiyatı beklemediğim kadar ucuzmuş

o kartlardan birini (hangisni alacağım hakkında henüz fikrim yok) benim sisteme taksam nasıl bir performans alırım?

mesela crysisi hangi ayarlarda oynarım

not:monitorum: 19" kare ekran.oyunları full çözünürlükle oynamak istiyorum

Alıntıları Göster
    geforce 8600 benim sistem'de sorun olur mu

• quote:

geforce 8600 benim sistem'de sorun olur mu

Alıntıları Göster
    eğer bütçeniz 300ytl ise formun 2 el bölümüne gir derim 8800gt ler 250 ytl ye gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: menem

eğer bütçeniz 300ytl ise formun 2 el bölümüne gir derim 8800gt ler 250 ytl ye gidiyor

Alıntıları Göster
    aslında çook güzel fikir ama bütçemi düşürcem galiba çünkü ben ekran kartlarını daha pahalı olarak biliyordum.Ama beni idare edecek ekran kartlarının fiyatı çok pahalı değilmiş .
  • quote:

Orijinalden alıntı: menem

Alıntıları Göster
    Hocam sen git Bir adet 9600GT ve 2x1 dual ddr ram al dicem şimdi sistem s939 ise DDR ram AM2'ise DDR2 ram hangisi onu belirtte ona göre...
  • quote:

Orijinalden alıntı: halo_combat

Hocam sen git Bir adet 9600GT ve 2x1 dual ddr ram al dicem şimdi sistem s939 ise DDR ram AM2'ise DDR2 ram hangisi onu belirtte ona göre...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: halo_combat

o biraz pahalı geliyo.200'e kapatmam gerek bu işi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: halo_combat

o biraz pahalı geliyo.200'e kapatmam gerek bu işi

Alıntıları Göster
    Şuan kullandığın kart agp mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: One Shot One Kill

Şuan kullandığın kart agp mi?

Alıntıları Göster
    Eğer kartın pci-ex ise güçlü ekran kartları işlemcini darboğaza sokar.Ramler ddr2 mi ddr mi?1.5 gb ram'i attırmana gerek yok.Belki işlemciye bir miktar overclock yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Shot One Kill

Eğer kartın pci-ex ise güçlü ekran kartları işlemcini darboğaza sokar.Ramler ddr2 mi ddr mi?1.5 gb ram'i attırmana gerek yok.Belki işlemciye bir miktar overclock yapılabilir.

Alıntıları Göster

anakart bu şekilde pci-ex galiba , ramler de ddr

• quote:

anakart bu şekilde pci-ex galiba , ramler de ddr

Alıntıları Göster
    o zmn gidip bir tane sappehıre hd3650 nin ddr3 modelinden al 1 yıl daha idare et sora sistemi komhle yenilersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying Nimbus

o zmn gidip bir tane sappehıre hd3650 nin ddr3 modelinden al 1 yıl daha idare et sora sistemi komhle yenilersin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kemalbyk559

hd3650 alırsam oyunlar kasar mı , mesela bir crysis'i hangi ayarlarda oynarım

edit:http://forum.donanimhaber.com/m_21898119/mpage_2/key_/tm.htm

buradan baktım iyi gözüküyor kart

8600 gt ddr3 alsam? sorun çıkar mı anakartla ilgili falan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KullanAt At -- 12 Haziran 2008; 14:10:17 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kemalbyk559

hd3650 alırsam oyunlar kasar mı , mesela bir crysis'i hangi ayarlarda oynarım

edit:http://forum.donanimhaber.com/m_21898119/mpage_2/key_/tm.htm

buradan baktım iyi gözüküyor kart

8600 gt ddr3 alsam? sorun çıkar mı anakartla ilgili falan?

Alıntıları Göster
    http://www.teknofiyat.com/?search=2600xt+ddr4&altlimit=&ustlimit=

GDDR4 SAPPHIRE 2600XT

• quote:

Orijinalden alıntı: kayaer07

http://www.teknofiyat.com/?search=2600xt+ddr4&altlimit=&ustlimit=

GDDR4 SAPPHIRE 2600XT

Alıntıları Göster
    Arkadaşım o bileşenlerle ekran kartını üst seviye bir kart dahi alsan CRYSİS felan takılmadan oynayamazsın.
    Ekran kartı alıp sisteme ekledikten sonra hayal kırıklığına uğrama diye söylüyorum. Bende sendekinden daha iyi bir sistem vardı (P4 3.2, 2GB ram, GA 945PL S3 MB, ASUS EAX550HM) gittim bu sisteme MSI9600GT yi aldım. MOHA da dahi (BIrak CRYSİS i) çok takılarak oynuyordum. Gitiim sistemi komple yeniledim (İmzadaki) MOHA tüm ayarlar yüksek 1280*1024 çöz. (önceki sistemde takılan oyun) 85-100 fps civarı oynadım. CRYSİS te 1280*800 çöz. her şey high (gölge+su medium) 35 fps ortalama. Yani sözün özü ya çok şey bekleme ekran kartı alınca, yada biraz daha bekle sistem yenile. tercih sana kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Arkadaşım o bileşenlerle ekran kartını üst seviye bir kart dahi alsan CRYSİS felan takılmadan oynayamazsın.
    Ekran kartı alıp sisteme ekledikten sonra hayal kırıklığına uğrama diye söylüyorum. Bende sendekinden daha iyi bir sistem vardı (P4 3.2, 2GB ram, GA 945PL S3 MB, ASUS EAX550HM) gittim bu sisteme MSI9600GT yi aldım. MOHA da dahi (BIrak CRYSİS i) çok takılarak oynuyordum. Gitiim sistemi komple yeniledim (İmzadaki) MOHA tüm ayarlar yüksek 1280*1024 çöz. (önceki sistemde takılan oyun) 85-100 fps civarı oynadım. CRYSİS te 1280*800 çöz. her şey high (gölge+su medium) 35 fps ortalama. Yani sözün özü ya çok şey bekleme ekran kartı alınca, yada biraz daha bekle sistem yenile. tercih sana kalmış.

Alıntıları Göster
    Hocam 8800 gtyada 9600 gt alsan darboğaz yapacaktır..

Ama Alacaksanız bu zmanda 9600 gt sonic almanızı tavsiye ederim fiyatı 150-160$ civarına kadar düştü.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Bulut_Taciri

hmm peki
    sağlam bir sistem toplamak ne kadar fiyat tutar

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Bulut_Taciri

hmm peki
    sağlam bir sistem toplamak ne kadar fiyat tutar

Alıntıları Göster
    monitör dahil 1500 ytl ye istediğin oyunu oynayacağın sistem toplarsın. Ha bazı oyunlarda ortaya karışık (high-medium) yaparsın ama olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 12 Haziran 2008; 15:48:38 >

• quote:

monitör dahil 1500 ytl ye istediğin oyunu oynayacağın sistem toplarsın. Ha bazı oyunlarda ortaya karışık (high-medium) yaparsın ama olsun.

Alıntıları Göster
    CPU INTEL E7200 Core2 DUO 2.53 GHz Socket 775 4MB, 1066 MHz, 45nm 135 $
    ANAKART GIGABYTE P35-DS3L, P35, DDR2, PCIExp, Socket 775, C2D, C2Q 1333 FSB 97 $
    BELLEK - RAM KİNGSTON 2 GB (2 x 1GB) DDR2 800 Mhz RAM 45 $
    HDD SEAGATE 320 GB HDD SATA II NCQ 16 MB 73 $
    EKRAN KARTI GIGABYTE 8800GT 512 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR3, 256 bit, 700/1840(TurboForce), ZALMAN FANLI TypeB modeli 179 $
    DVD WR Asus DRW-2014L1T 20X DVD WR Siyah Kutulu - LightScribe - SATA 34 $
    KASA Lian-Li PC-007 FB Plus II Kasa Siyah (PSU Yok) 99 $
    PSU FSP BluestormII 500W Power Supply 65 $

1.075,00 YTL KDV dahil + monitör eklersen 1350 ytl ye felan gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 12 Haziran 2008; 15:53:17 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.