Şimdi Ara

Gelin şurda bir anlaşalım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki gündür tartışıyorsunuz matematik kolay veya zordu diye. Bu kişiden kişiye göre değişir ancak bizim anlatmak istediğimiz sürenin az olması ve türev, integralin çözümlerinin çok uzun olması. Ve bu da sınavı, sorular kolay olsa da yetişmeyeceği için zor bir sınav yapar. Benim düşüncem bu, zaten geometri de tartışılmaz farkla en zor sınavdı.

• Kesinlikle katılıyorum. Diğer derslerde bolca süre verip öğrencinin bilgisini ölçmeye çalışırlarken, Matematik'te neden böyle sıkıntılı işlere giriyorlar anlamıyorum. Ver işte 90 dakika yine bilen çözecek.
  • peki şöyle düşünelim bu sınavda 45 üstü yapan insanlar var. demekki yapılabiliyormuş. 90 dakika verildi diyelim. bu sınavdan 35 yapan adam o 15 dakika fazladan sürece 10 net daha yapabilir ve 45 olur. bu sınavdan 45 yapan adam o zaman demez mi ben bu adamdan 10 net daha iyiyim ama sınavım erken bitti o bana yetişti. burda yine bir haksızlık durumu var yani sınav iyilerin arasındaki adaleti sağlayamamış olur. öyle ya da böyle mağdur olduğunu savunan olacak her zaman. herkesi tatmin edicek bir sınav düşünülemez.45 yapan adamlar var oluyor bu iş demekki.
  • Ben de buna katılıyorum. Sınavın bunun bir tık altında olması gerektiği düşüncesindeyim. O 46-47 yapanların fulleyebileceği bizim de 3-5 net daha fazla yapabileceğimiz bir sınav ideal bir sınav olur. Şunu da belirteyim ki ben sınav zor olduğu için ösym'ye sitem etmiyorum, insanların kolay demesini hoş bulmuyorum.
  • Lafik L kullanıcısına yanıt
    hocam bi tık altı olduğu zaman 3 5 neti fazla yapan sadece sen olmıcaksın diğerleride yapınca sıralamada bişey değişmicek
  • AKINBAG kullanıcısına yanıt
    Onun da farkındayım ben ösym böyle yaparsa daha az tepki alır demiştim. Malum şu an yediği küfürlerin haddi hesabı yok.
  • Aslında olması gereken bundan 2-3 kat daha zor bir sınav ve de 50 soruya 120dk civarında bir süre. Böylece herkes çalıştığı konuların sorularını görebilecek. O hardcore soruları yapabilen de öne geçecek. Ama şimdi millet aylarını verdiği türev integral sorularını göremeden sınavdan çıktı. Bu mu adalet?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor muydu zordu yapamadım evet bazı soruları anlayamadım ben de fakat yapılamayacak kadar zor değildi bazı sorularda benim gibi bir sürü kişi formül-kısa yol bilmeyince uzadı sorular onun dışında osymde beklenen gibi sordu , geometri için de analitiğim çok sağlam değildi oradakiler için yorum yapamayacağım fakat analitik dışındaki sorular yapılamayacak sorular değildi geometri çalışan kişilerin rahatlıkla yapabileceği sorulardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mk5555'in verdiği cevaba da katılarak, herkesin onayladığı bir sınav imkansız olur. Bu sefer öyle yapınca da başka itiraz edenler çıkar hocam. Ortak bir payda da buluşulmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.