Şimdi Ara

gelinlik ile ilgili>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu silk karşılığı alınan avatarlar kediler gibi bankaya konulabiliyor mu?
    ÖSS den sonra bi warlock kasmayı düşünüyorum.Gelinlikte alıcam.Ama daha önce hiç warlock kasmadım sıkılıp bırakırsam boşa gidecek diye düşünüyorum.(Cimrilikten dağil aslında delinlikler-damatlıklar çok güzel ben sıkılana kadar satışı durur diye)Eğer konulabiliyorsa çok iyi olur.Warlocktan sıkılırsam warrior kasıcam.
    Neyse umarım konuluyordur.
    Bu arada warlock kasmaya başladım.ÖSS stresini atmak için biraz gireyim dedim.25 oldu ama daha yan skill açmadım.Çok kararsızım bard mı açsam cleric mi diye.Rehberi okudum ama tatmin olamadım.Warlock kasan varsa yardımcı olabilir mi bana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erol_tas -- 14 Haziran 2008; 16:48:05 >

• Bi kaç kere daha uplamak zorundayım.Cevabını almam lazım bunun.
  • Cvp verecek kimse yok mu yani?
  • Eğer item seti dizmeye üşeniyorsan cleric aç ama warlockun defansı wizard kadar kötü değil şahsen kendi warloğumda bard açılı
  • koyuluyo ayrıca warrock kascaksan str ol warior warrock pvp kralı ama kasması zor olur onun için ong sp farm yapmanı tavsiye ederim 500 k ile 90 dayil max gidersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackanka -- 14 Haziran 2008; 17:20:59 >
  • Evet O İtemler Kasaya Konuluyor
  • Walla bende warlock kasıyorum. 21 lwl.de ( Hypocrates'e çok teşekkürler...)

30 veya 40 lwl.den sonra warlockun yanına wizard açmayı planlıyorum.www.ktunnel.com adresinden youtube ye girersen warlockla ilgili pekçok video var ama ilk başta çıkan bir video var ismi I Hate Love&War diye bitiyor onu izlemeni tavsiye ederim

edit: şu konuyu inceleyebilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_23713863/mpage_1/key_//tm.htm#23936271

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 14 Haziran 2008; 17:35:31 >

• Çok sağolun cvplar için.Bende bard açmayı düşünüyorum ama bazen kafama takılıyo cleric aklım karışıyo ikisininde kendince güzel skilleri var.Ama sanırım bard açıcam.
  • kasaya koyabilirsin... ama genelde warlock'u dagger , 2h , wizardlarda kullanıyorlar.. tek warlock kullanan pek görmedim zehirleri güzel ama stun yapıp sora dagger cekip 2 skille alıyorlar bence öyle bişey düşün derim
  • warlock yanına wizard boşwer zaten zor olur..warlock aslında curseleriyle çok güçlü olabiliryor ama devrilmesi sorun olur biraz garip olur ama yanına cleric açarsan hem kendini healleyebilir hemde buff basarak defansını artıtırsın..olmadı warlock yanına xbow olabilir.ama sadece yüzdesi yüksek olan skillere yüklenebilirsin ama seçim senin
  • quote:

Orjinalden alıntı: SlipkNot_HellSinG

warlock yanına wizard boşwer zaten zor olur..warlock aslında curseleriyle çok güçlü olabiliryor ama devrilmesi sorun olur biraz garip olur ama yanına cleric açarsan hem kendini healleyebilir hemde buff basarak defansını artıtırsın..olmadı warlock yanına xbow olabilir.ama sadece yüzdesi yüksek olan skillere yüklenebilirsin ama seçim senin

seni görüşüne katılmıyorum

hızlı kasılmak istiyorsan bence warlock/wizard aç ---> kasması kolay olur çünkü kasıcan zaman wizard skillerini kullanarak kendinden 2-3 lwl. mobları öldürebilirsin bölece hızlı kasılırsın

• o itemleri koyabiliyorsun ksaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: WizzY_WizarD

quote:

Orjinalden alıntı: SlipkNot_HellSinG

warlock yanına wizard boşwer zaten zor olur..warlock aslında curseleriyle çok güçlü olabiliryor ama devrilmesi sorun olur biraz garip olur ama yanına cleric açarsan hem kendini healleyebilir hemde buff basarak defansını artıtırsın..olmadı warlock yanına xbow olabilir.ama sadece yüzdesi yüksek olan skillere yüklenebilirsin ama seçim senin

seni görüşüne katılmıyorum

hızlı kasılmak istiyorsan bence warlock/wizard aç ---> kasması kolay olur çünkü kasıcan zaman wizard skillerini kullanarak kendinden 2-3 lwl. mobları öldürebilirsin bölece hızlı kasılırsın

wl + wiz char dyanıksız olur sadece debufflarlamı idare etcn nereye kadr wl+1h debufflar sayesnde 1h 2h gbi wurr we tank olu ölmedn çok ii kasrsın

• bence de 1h+ warlock aç. çok iyi kasabilrsin.(biraz yavaş olsa da )
  • quote:

Orjinalden alıntı: DreamìnLife

wl + wiz char dyanıksız olur sadece debufflarlamı idare etcn nereye kadr wl+1h debufflar sayesnde 1h 2h gbi wurr we tank olu ölmedn çok ii kasrsın

Evet defansı düşük oluyor. Gördüm gücü fazla ama defansı düşük.

O yüzden ben cleric açtım.çokda memnunum.

Ama warlock yanında dagger fln da iyi gider geçen samarkand'ın önünde gördüm adam herkesi yatırıp duruyodu warlock/dagger di
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.