Bildirim
gelir mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence kesin gelir hocam.merak ettim neden kimya mühendisliği düşünüyorsunuz ?
-
Yuzde bir milyon gelir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam boun makine istiyordum. tutmadı. ona ders programı olarak en yakın che var. açıp baktım 8 donemin 5 i neredeyse aynı diğerleri de seçmeli dersler oluyor, ki boun o konuda daha rahatmış artık. uzmanlık alanı seçtirme olayı kalkmış. bounun akademik kalitesi ve sağlayacağı network yazmayı düşünmemde ayrı bir etken. . Linkedinden baktığımda birçok iyi yerlere gelmiş mezunu var. hata mı yapıyorum bilemiyorum
-
geldi h.o
-
gelir hocam boun che mükemmel bir bölüm çok başarılı şeyler yapma şansınız çok yüksel kolay gelsin ve hayırlı olsun şimdiden
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hadi inş
-
hocam çokk teşekkürler. bölümden hiç tanıdığım yok, okuması nasıldır keyifli midir bilemiyorum hiç. sizin bir bilginiz var mı ?
-
hocam tanıdığım yok ama ben çok istiyordum çok araştırmıştım. okuması şöyle kimya ağırlıklı değil bölüm matematik fizik seviyorsanız seversiniz diyorlar. boğaziçi networkuyle iş bulmanız çok kolay bildiğim kadarıyla çeşitli kimya firmaları tanıtım için geliyor boğaziçiye. siz 4 yıl yatmayıp staj araştırması vb yaparsanız çok güzel yerlere gidersiniz. estee lauderın türkiye genel müdürü bile itü kimya müh mezunu mesela böyle yerlere gelen çok. ayrıca bölümdekilerin nereye staj için kabul aldığına bakmıştım loreal p&g unilever colgate-palmolive çok fazlaydı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederim yardımınız için. siz nereyi yazdınız hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X