Şimdi Ara

Gelişim Günlüğü (1 ay bitti) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: almanyalidoktor

bugün 3. haftaya geçtim. full body'den bölgelere geçti antrenörüm. an itibariyle 66.6 kiloyum 4 kg alabildim -akşam yemeği dahil-

pzt çarş prş cmt gidiyorum.

pzt: sırt - arka kol 4x10
    çrş göğüs - pazı 4x10
    prş bacak - arka kol 4x10
    cmt omuz - pazı 4x10

hareketlerin ismini tam bilmediğimden detaylı yazamadım ama genel olarak böyle.

sporun bana çok iyi geldiğini düşünüyorum, üniversite sınavına hazırlanıyorum sabahtan akşama kadar evdeyim akşam spora gidiyorum. akşamı iple çekiyorum şimdilik çok memnunum.
    Kolay gelsin.

Benim de 2 ay tamamlandı.

5 kilo aldım. 59 kilodan 64 kiloya çıktım.

Haftada 4 gidiyorum. Bir gün üst bölge bir gün alt bölge.

1 ay sonra antreman çalışmasına geçeceğim inşallah

Ben de 4 aydır iş aradığım için spora rahat gidebiliyorum.

İşe başlarsam haftada 3'e indirebilirim. Haftasonu ve haftaiçi bir gün gibi..

• BAHANE ben çalışıyorum kardeşim haftanın 6 günü sporumu yapıyorum dışarı çıkıcak olursamda eve gelir gelmez salona gidip ordan dışarı çıkıp sosyal hayatımada zaman ayırıyorum herşey sizin elinizde vakit yok vs hepsi dala vere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bobby Zzz

BAHANE ben çalışıyorum kardeşim haftanın 6 günü sporumu yapıyorum dışarı çıkıcak olursamda eve gelir gelmez salona gidip ordan dışarı çıkıp sosyal hayatımada zaman ayırıyorum herşey sizin elinizde vakit yok vs hepsi dala vere
    doğrudur, daha önce hem çalışıp hem spor yapmadığım için zaman ayarlamasını bilmiyorum.. peki işten geldin, akşam yemeğini yedikten sonra mı spora gidiyorsun yemeden mi?
  • ilk ay bitti. programım ilk mesajda. İlk ayda 4 kilo aldım. Omuz ölçüm 3.5 cm; kol, göğüs, basen, üst bacak ve kalfım 2şer cm gelişmiş. Beslenmeme çok fazla dikkat edemiyorum evde ne varsa onu yiyorum genelde. yorumlayabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almanyalidoktor -- 30 Ekim 2019; 20:24:34 >
  • Bende 20 eylülde spora başladım.Sizin tersinize benim amacım kilo vermek.5 haftada 2,5 kilo verdim.Fakat kazandığım kas kütlesini de hesap edersek en azından 3 kilo yağ verdim diye düşünüyorum.4 yıl önce 2-3 ay spora gitmiştim onun haricinde hiç fitness deneyimim olmadı.Çok küçükken basketbol oynardım birde okula sürekli yürüyerek gidip geldiğim için sanırım vücutta az da olsa temel oluşmuş.Başlayalı 5 hafta olmasına rağmen hem zayıflama hemde kaslanma açısından gözle görülür bir şekilde fark var.Ama bir yandan kaslanmak bir yandan da kilo vermek zor oluyor.Sizler benden daha şanslısınız.Konuyu sürekli güncel tutup fikir alışverişi yapabiliriz.Beslenme açısından tavsiyelere ihtiyacım var.Günlük beslenme programlarınız nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazar-çizer

doğrudur, daha önce hem çalışıp hem spor yapmadığım için zaman ayarlamasını bilmiyorum.. peki işten geldin, akşam yemeğini yedikten sonra mı spora gidiyorsun yemeden mi?

Alıntıları Göster
    Hafifde olsa bir şey yemeden spora gitmek olmaz dostum (tabi buradan kastım lahmacun vb. gibi birşey değil) yoksa salonda bayılır kalırsın.
    Spor sonrasında ise zaten belirli şeyleri yemek lazım ki çalışma boşa gitmesin.
  • son durum nedir hocam
  • Vioman kullanıcısına yanıt
    3 ay gittim hocam 1 ay ara vermek zorunda kaldım. şu an devam ediyorum ppl şeklinde 5 gün gidiyorum. gelişme iyi durumda 61 kgdan 74 kg ye çıktım. göze çarpan bi aşırı yağlanma yok belin arka kısmında hafiften var.
  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin başlangıç durumunuz gibiyim şuan 1ay oldu başlayalı.Haftada 4 gün gitmeye çalışıyorum ve ona göre program ve tavsiye arıyordum bu konuya denk geldim. İlk mesajda yazdığınız programı ne kadar uyguladınız önerir misiniz? ve beslenme olarak artı bi tavsiyeniz var mıdır? 62 den 74 e iyi çıkmışsınız hocam bu arada tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vioman -- 14 Mart 2020; 14:57:20 >
  • Konu dışı olabilir ama 5 gün önce 1 aylık spor salonuna yazıldım virüs yüzünden kalabalik ortamlara girmek istemiyorum ve üyeliğimi iptal etmek istiyorum ücreti geri alabilir miyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vioman kullanıcısına yanıt
    Benim programim kotuydu hocam onu önermem yalniz şöyle bir şey var başlangıçta programiniz ne kadar kötü olursa olsun baya gelişiyorsunuz ya da bende böyle oldu. Beslenme için önerim elinizden geldiğince yiyin yağa çok abanmamaya çalışın sık sık tavuk tüketmeye çalışın. Ben ozel bi diyet uygulamiyorum aciktikca evde ne varsa onu yiyorum genelde her evde dolapta olanlar bulgur pilavi yeşil fasulye vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TıpİsteyenBiri T kullanıcısına yanıt
    Bu ülkede zor, gidip konuş ama sanmıyorum
  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam
  • TıpİsteyenBiri T kullanıcısına yanıt
    Parayı almak zor ama üyeliği dondurup ileride gidebilirsiniz belki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.