Kendimi geliştirmek istiyorum 10. sınıf ögrencisiyim hangi kitapları öneriyorsunuz
Bir faydası yok o kişisel gelişim kitaplarının. Onun yerine oku okuyabildiğin kadar kitap. Onların faydası daha büyük olur.
Kişisel gelişim kitaplarını pek sevmiyorum ben,o kadar kaliteli kitap arasından tutupta kişisel gelişim okuyucam ha:))Bir sürü klasik eser var,polisiye fantastik vs.zevkini keşfet sonra o tarz kitaplarla yolunu çiz.Belki okuduğun kitaptaki tek cümle bile senin hayatının değişmesini sağlayabilir.Kendini geliştirmek için illa kişisel gelişim kitabı okuman gerekmez,çoğu balondur zaten:..
Yabancı ıvır zıvırları ve türk para tuzaklarını geçersek "olum çalışsan yaparsın lan vallaa" temalı olmayan,birçok yere "ayar" veren,ayarların yanında da "hayat güzel kardeş ya" diyen bir akademisyenin elinden çıkma "Hayat Neden Güzeldir?-Ayhan Aydın".Kişisel gelişim değil daha çok denemeleri derleyip sunmuş diyelim içinde boş "gaz veren" cümleler yok.Eften püften kişisel gelişimler yerine bunu oku.
Sentez*
kullanıcısına yanıt
İdefix sanal kitap fuarındayız ama maşallah kitap indirimi %5,fiyatı pahalı değil en azından:)
quote:
Orijinalden alıntı: ikaya_219
İdefix sanal kitap fuarındayız ama maşallah kitap indirimi %5,fiyatı pahalı değil en azından:)
Kıyıda köşede kalmış bir yayınevi olduğundan olsa gerek indirim yapmamışlar evet.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme