Şimdi Ara

APOTEMİNİN YENİ KİTABI: MODERN KİMYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatana millete hayırlı olsun : https://www.kitapisler.com/apotemi-modern-kimya_68172.html

Ayrıca daha önce modern biyoloji kitabı da çıkmıştı: https://www.kitapisler.com/apotemi-modern-biyoloji_76333.html

Alıp çözen varsa kitap hakkında bizleri bilgilendirirlerse çok seviniriz.

• Ben aldım protein sentezi ve elektrokimyayı çözdüm. Kitap değerlendirebilecek kadar tecrübeli veya bilgili değilim ama benim hoşuma gitti.konuyu dinledikten sonra ilk kaynak olarak çözüyorum. Bilgiyi veriyor örnek sorular sonra adım pekiştirmeler falan klasik apotemi sistemi galiba bu. Sorular genel olarak orta seviye geldi bana. Modern fizik kitabı hakkında kasıntı falan diyolardı ama modern kimya ve biyoloji öyle değil. Maraton testlerinde birkaç soru hariç tabi
  • Ben aldım protein sentezi ve elektrokimyayı çözdüm. Kitap değerlendirebilecek kadar tecrübeli veya bilgili değilim ama benim hoşuma gitti.konuyu dinledikten sonra ilk kaynak olarak çözüyorum. Bilgiyi veriyor örnek sorular sonra adım pekiştirmeler falan klasik apotemi sistemi galiba bu. Sorular genel olarak orta seviye geldi bana. Modern fizik kitabı hakkında kasıntı falan diyolardı ama modern kimya ve biyoloji öyle değil. Maraton testlerinde birkaç soru hariç tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacaktım fakat pahalı geldi onun yerine 30 liraya direkt bilgi sarmal Ayt Kimya aldım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SvenNoderT

Alacaktım fakat pahalı geldi onun yerine 30 liraya direkt bilgi sarmal Ayt Kimya aldım.

nereden aldın hacım?

işler mi?

• hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Yok hocam hepsiburada'da 100 TL üzerine 20 TL indirimim vardı 4 tane kitap aldım ucuza geldi öyle. Ama işler'in bayisinde de 35 falandır.

• huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    Onun yerine aydın ayt kimya aldım

• SvenNoderT kullanıcısına yanıt
    Hocam sarmal kimya nasıl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel bence çok fazla kasıntı sorusu yok genellikle kazanım odaklı sorular var. Ben yanına bir de organik için fasikül alacağım. Sonra direkt ayt kimya denemelerine geçerim.

• apoteminin fenleri mattaki kadar kaliteli değil cozmem sahsen

• Geçen yıl sistemler fasikülüne her ne kadar bir sevgi nefret ilişkisi beslemiş olsam da bence de matı kadar kaliteli olmuyor daha güzelleri bulunur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.