Bildirim
Fizik Kimya Biyoloji Kaynak Tavsiyeleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kimya : Palme Konu Anlatımı + Palme Soru Bankası
Kimya Video Öneri : Kimya Adası + Hocalara Geldik
Biyoloji : Palme A-B Konu Anlatımı + Palme A-B Soru Bankası
Biyoloji Video Öneri : Salih Hoca -
fizik için kesinlikle umut öncül. nihat bilgin lys soru bankası, final ygs lys fizik soru bankası da güzel.
biyoloji fen bilimleri yıldız serisini beğendim. palmeler zaten klasik. selin hoca ve bekir avşar iyi kanal olarak da. -
quote:
Orijinalden alıntı: şüşko
fizik için kesinlikle umut öncül. nihat bilgin lys soru bankası, final ygs lys fizik soru bankası da güzel.
biyoloji fen bilimleri yıldız serisini beğendim. palmeler zaten klasik. selin hoca ve bekir avşar iyi kanal olarak da.
hocam nihat bilginin seviyesi biraz ağır değil mi ? 11 de soru bankasını almıştım çok zorlanmıştım da -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Donanım
quote:
biyoloji fen bilimleri yıldız serisini beğendim. palmeler zaten klasik. selin hoca ve bekir avşar iyi kanal olarak da.
hocam nihat bilginin seviyesi biraz ağır değil mi ? 11 de soru bankasını almıştım çok zorlanmıştım da
11. sınıf kitaplarının mekanik ve sığa gibi belirli kısımları zor evet.
Ama Nihat Bilgin'den 11.sınıfı iyice oturtursan seneye mekanik,denge vb. hiç sorun yaşamazsın.
-
evet biraz zor çok güzel kitap ama bence. çözümlü zaten, illa bir şeyler katar. yayın denizi de çok övülüyordu, yorum ağırlıklıymış. ona da bakabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rauge
quote:
quote:
hocam nihat bilginin seviyesi biraz ağır değil mi ? 11 de soru bankasını almıştım çok zorlanmıştım da
Ama Nihat Bilgin'den 11.sınıfı iyice oturtursan seneye mekanik,denge vb. hiç sorun yaşamazsın.
hocam ben 12 yim zaten mezuna kalacağım
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Rauge
quote:
quote:
hocam ben 12 yim zaten mezuna kalacağım
Yine sorun yaşamazsın yaş sınırı yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X