Şimdi Ara

Geliştirici seçeneklerini nasıl açabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim başlık tamamen ilgi çekme amaçlıdır yani gerçekten sorunum bu değil :) Ben galaxy s3 kullanıyorum ve cihaza baya bir rom attıktan sonra romun hoş bir şey olmadığını süşnüp cihazı stock rom la orjinal kernel'ine döndürdüm... Fakat telefon hattı görmedi. bende mecburen CWM yükleyip Baseband yaptım... fakat şimdide cihazda CWM var tekrar garantiye döndürmem için CWM'nin olmaması şart... CWM'yi silmenin bir yolu orjinal stock romu flashlamak diyorlar... Bunu yapıncada hattı görmüyor :( Resmen Bug da kaldım :D lütfen CWM recovery'nin bildiğiniz bir kaldırma yolu varsa bana anlatın

• Derleme numarasına 50 defa bas. Aslında benim cevabım da bu değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koygocuren

Derleme numarasına 50 defa bas. Aslında benim cevabım da bu değil.

Sağ olun hocam gerçekten işe yaradı !!
    Aslında benim yanıtımda bu değil :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndroidDoktorum

quote:

Derleme numarasına 50 defa bas. Aslında benim cevabım da bu değil.

Sağ olun hocam gerçekten işe yaradı !!
    Aslında benim yanıtımda bu değil :D

Yardımcı olabildiğime sevindim.
    Gerçek yanıt bu değil.

• Hocam yalancı sorununuzun cevabına gelecek olursak bi dosya vardı odinden flaşlayınca düzeliyodu sorun, fakat şu an mobilim dosyayı atamayacağım. Yeşil cin'deydi, sanırım, gerekli aramayı yaparak bulabilirsiniz.

• quote:

Hocam yalancı sorununuzun cevabına gelecek olursak bi dosya vardı odinden flaşlayınca düzeliyodu sorun, fakat şu an mobilim dosyayı atamayacağım. Yeşil cin'deydi, sanırım, gerekli aramayı yaparak bulabilirsiniz.

İşte aradığım cevap buydu hocam saolun
    Bu sefer ciddiyim :)
    Hocam inşallah bulabilirim dosyayı tekrar orjinal romu flash ladıktan sonra direk ordan hallederim :) saolun hocam inşallah bulabilirim dosyayı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndroidDoktorum

quote:

Hocam yalancı sorununuzun cevabına gelecek olursak bi dosya vardı odinden flaşlayınca düzeliyodu sorun, fakat şu an mobilim dosyayı atamayacağım. Yeşil cin'deydi, sanırım, gerekli aramayı yaparak bulabilirsiniz.

İşte aradığım cevap buydu hocam saolun
    Bu sefer ciddiyim :)
    Hocam inşallah bulabilirim dosyayı tekrar orjinal romu flash ladıktan sonra direk ordan hallederim :) saolun hocam inşallah bulabilirim dosyayı :)

Bulabildiniz mi hocam?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.