Şimdi Ara

GELMEYİN 4 MİLYAR PC LOLDE KASMIYO ARTIK :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende knight online için almıştım kasma sorunları yaşadım iade ettim. Malesef toplama olunca uyumsuz oluyor sanırım :)
  • KO oynamak için Monster mı aldınız? Biri LOL der biri KO siz ciddi misiniz? Bu tarz oyunları 1500-2000 tl lik notebooklar bile rahatlıkla oynatır. Gaming Notebook mantığını anlamamışınız siz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaniX

KO oynamak için Monster mı aldınız? Biri LOL der biri KO siz ciddi misiniz? Bu tarz oyunları 1500-2000 tl lik notebooklar bile rahatlıkla oynatır. Gaming Notebook mantığını anlamamışınız siz :D

İstediğim oyunu oynarım özellik kısıp oynamak istemedim. 5-6 party kapışınca fps önemi artıyor online oyun bu 30 fps akıcı olmuyor minör çıkmıyor en az 60 fps almak gerekiyor.
  • Çakma oyun Çakma Windows ondan sonra oyun kasıyor ne Güncelleme var ne optimizasyon gerçi optimizasyonun ne OLDUĞUNU biliyormuki gecende trine 3 aldım steam üzerinden ultrada 40 FPS veriyordu Güncelleme geldi optimizasyonla ilgili şuan 80-90 FPS veriyor lütfen cihaza çamur atmadan önce Kullandığınız yazılımlara bakın sonra cihazda sorun arayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: royalfth

quote:

KO oynamak için Monster mı aldınız? Biri LOL der biri KO siz ciddi misiniz? Bu tarz oyunları 1500-2000 tl lik notebooklar bile rahatlıkla oynatır. Gaming Notebook mantığını anlamamışınız siz :D

İstediğim oyunu oynarım özellik kısıp oynamak istemedim. 5-6 party kapışınca fps önemi artıyor online oyun bu 30 fps akıcı olmuyor minör çıkmıyor en az 60 fps almak gerekiyor.

KO için aldım diyince şaşırdım ben yoksa herkes istediği oynar ama KO için Monster almak garip :) KO da grafik namına bişi yok orta sınıf bir alet yeterli olurdu :) Ben benim döküntü ile 50-60 fps alıodum :)

• qaniX kullanıcısına yanıt
    Gtx kart devreye bile girmiyordur İntel HD yeter

• Aynen kesinlikle katılıyorum. KO için nvidia bile devreye girmiyordur intel bile fazla o oyuna
  • quote:

quote:

quote:

KO için aldım diyince şaşırdım ben yoksa herkes istediği oynar ama KO için Monster almak garip :) KO da grafik namına bişi yok orta sınıf bir alet yeterli olurdu :) Ben benim döküntü ile 50-60 fps alıodum :)

Fps oyunu bu oyuncu sayısı fazla olan bölgeler var örnek utc 200 kişi giriyor 200 oyuncu detayı efeckleri derken fps Gtx970m bile full ayarlarda 30 fps altına düşüyor. Siz 2000 Tl laptop ile ko anca ayarları kısarak oynarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sixper08

valla hocam şuan pcden yazıyorum yukarda allah var lol ultrada 5 fps alıyorum neden yalan söylim herkes memnun ama ben değilim artık şansmıdır nedir bilmem ama gerçekten moralim çok bozuk ama sadece bu değil az önce darkorbite girdim tarayıcı üzerinden oynanan bir oyun 2d yani abi oyun her 2 dakikada bir 3 saniye donuyo en son sürekli donmaya başladı pc kitlendi düğmesine basılı tutarak zor kapattım yani kardeşim ben gördüğümü söylüyorum bu pcde gtx970m 16gb ram intel i7 işlemci var

Videosunu çekebilirmisin biz de görelim gerçekten öylemiymiş diye hadi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Fps oyunu bu oyuncu sayısı fazla olan bölgeler var örnek utc 200 kişi giriyor 200 oyuncu detayı efeckleri derken fps Gtx970m bile full ayarlarda 30 fps altına düşüyor. Siz 2000 Tl laptop ile ko anca ayarları kısarak oynarsın.

Yaw hocam ciddimisin şakamı Ko da 200 Kışı değil 2000 Kışı bile girse gtx 970 kasarmı akıl var mantık var o oyun İntel HD grafik ile sıkıntısız oynayan bir oyun senin gtx kartın devreye bile girmiyor o oyunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 19 Haziran 2015; 12:37:30 >

• Yav ben eventlarda filan bırak 200 ü binler toplanıyordu benim döküntü gene kasmıyordu sen hala tutturmuşun GTX970M bile kasıyor diyosun yapma lütfen :) Nvidia devreye girmiyordur inteldir o intel

Ayrıca senin netin yada modemin kötüdür yüksek ping düşük hız kasmaya sebep olur.
  • Batarya mod yüksek performans, nvıdıa exe seçili yüksek performans fps anlıyorsunuz zaten ama stabil değil kasıyor sistemden olabilir ekran kartında bilemicem iade edildi belki arkadaşın laptop benimkidir iade ettiğim laptop olabilir sorunludur :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi royalfth -- 19 Haziran 2015; 12:51:45 >
  • Buyrun sistem gereksinimleri. Bir buna bakın bir de Monster Notebooka lütfen :)

Knight Online World Sistem Gereksinimleri ;

En Düşük (minimum) Gereksinimler:

İşletim Sistemi: Windows 98 / Windows XP / Windows ME
    İşlemci: Intel Celeron 300
    RAM: 128 MB
    Gerekli Boş Harddisk Alanı: Oyunun kurulabilmesi için gerekli görülen boş alan 1 GB olarak belirtiliyor.
    Ekran kartı: 16 MB veya üstü DirectX destekli 3D Ekran kartı
    Direct X: Dx 8.1

Önerilen (maximum) Gereksinimler:

İşlemci: Intel Pentium 2 400
    RAM: 256 MB
    Gerekli Boş Harddisk Alanı: Oyunun kurulabilmesi için gerekli görülen boş alan 1 GB olarak belirtiliyor.
    Ekran kartı: 32 MB veya üstü DirectX destekli 3D Ekran kartı
  • quote:

Buyrun sistem gereksinimleri. Bir buna bakın bir de Monster Notebooka lütfen :)

Knight Online World Sistem Gereksinimleri ;

En Düşük (minimum) Gereksinimler:

İşlemci: Intel Celeron 300
    RAM: 128 MB
    Ekran kartı: 16 MB veya üstü DirectX destekli 3D Ekran kartı

Önerilen (maximum) Gereksinimler:

İşlemci: Intel Pentium 2 400
    RAM: 256 MB
    Ekran kartı: 32 MB veya üstü DirectX destekli 3D Ekran kartı

2004 senesinde aynı şeyler yazıyordu :) Şimdi o özellikler ile oynayamazsın oyun çok değişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagatayozkan

konuyu açan arkadasım monsteri kötüleyen varsa emin ol monster sahibi değildir....
    problemin driver kaynaklı olabilir ayrıca eski oyunlarda opt. sorunu var red alert 3 oynuyorum ultrada 10 fps zor alıyorum--- thief oynuyorum ultrada 60 fps alıyorum oyunların grafik ve çıkış tarihi bakımından dağlar kadar fark var fakat bu böyle yeni ekran kartları eski oyunlarda sıkıntı yapıyor
    aynı durum cs 1.6dada oluyor nvidia denetim masasından gtx ekran kartımı seçtiğim halde en düşük ayarlarda oyun yine takılıyor cs global offensive oynadığımda 180 fps alıyorum bilmiyorum problemi anlatabildim mi

not : dikkat ederseniz notebookcheck sitesinde yeni ekran kartları oyun testlerinde hiç eski oyunlar test edilmiyor hepsi yeni yada 3senelik oyunlar

Hadi ya? Daha bilgisayarı yeni aldım, mavi ekrandan işletim sistemi bile kurulamadı...

• teknoloji şans işi size bir hak tanınmı değişim hakkınızı kullanın ben böyle problemler yaşamadım

kurduğun işletim sistemi orjinalmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatayozkan

teknoloji şans işi size bir hak tanınmı değişim hakkınızı kullanın ben böyle problemler yaşamadım

kurduğun işletim sistemi orjinalmi ?

Sence orjinal mi

• sixper08 S kullanıcısına yanıt
    Ekran kartini gtx970 mi sectin yoksa intel hd4600 mu kullaniyor once bi ona bak gta5 i oynatip lolde takilma sansi varmi sence

• Sorun çözülmüştür arkadaşlar He bu arada bana oyunu nvdia ile çalıştır diyen ultra akillilar merak etmeyin onu düşünmeyecek kadar aptal değilim sorunu ise şöyle çözdüm normalde lol u başka pcd en usb ile atmistim patcherdan yükleyip kurunca sorun düzeldi ram ile hdd yi test ettim bi sıkıntı çıkmadı suan hersey yolunda yani kafasını bulandirdigim arkadaslardan Özür dilerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA 5 en yüksek ayarda oynuyorum gayet iyi. Oyunla ilgili bir sıkıntı vardır. Driverleri de güncelleyin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.