Şimdi Ara

PlayStation 5 PRO - Genel Tartışma - Versus [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
11
Favori
6.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ps5 in verdiği görsellik haliyle yetiyor bana. Akıcılık+fps te çok bir oynama olmayacağı için ve monitörümü de değiştirip 4k tv ye geçmeyeceğim için Pro' yu es geçebilirim o halde.

• s1LENT kullanıcısına yanıt
    İleride Ps 5'e kalite modunda 30 fps gelen oyun Pro'ya 60 gelir mi diyeceğim ama zor sanırım. Öyle olsa eski oyunlara gelmesi gerekirdi şu an değişimin. Görüntüden memnunsanız devam edilebilir bence. 6 gelince büyük atılım olacaktır o zaman bakılır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim mesajı kim sildi la? Yönetimi eleştiriyoz, mesajı siliyorlar. Hani her şey serbest ve versus'tu? Yöneticiyi eleştirmek mi yasak? Puhahaha, bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu. Her şey serbest.. Ama yersen...  

Bu adminlere fazla prim vermemek lazım. Şımarıyorlar sonra. Sonra da millet paylaşım yapmayı niye bırakıyor diye ağlarsınız. Admin kendisi paylaşım yapsın madem...! Sizin forumunuza katkı sağlamamak lazım.

• MambaVino kullanıcısına yanıt
    Adı ne olmalı etmeli bilmem ama başlığın %90'ı övgüden oluşuyor sanırım. Ee olsun denebilir ama biri mesajlara baksa hızlıca kusursuz bir cihaz sanabilir. Kendi oturup derinlemesine araştırmadan yorumlara bakıp alacak az insan yok. Bu açıdan yanıltıcı olabilir. Şu an orada cihaza laf eden herkesi buraya yönlendirecekler çünkü 😃 Utanmadan "Çöplük" diyen bile oldu bu başlık için orada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 9 Kasım 2024; 15:43:52 >
  • Xbox forumunda Ps5 pro sayfası neden var diye sorguladım silmişler benim mesajida

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

Ben de size katılıyorum dediklerinizi belirtiyorum moderatörlere de söyledim gereğini yapmak zorundalar. Yapmazlarsa forumda oluşacak kaostan ve insanların mutsuz oyun cihazı tercihlerinden tamamen moderatörler sorumludur. Ana konu burası, taraftar konusu orası insanlar devam edecek. Orada kimse eleştirmez, burada her şey objektif konuşulur. Amaçları bu olduğu söyleniyor dedikleri olur. Şu ana kadar hızlıca değiştirmeleri gerekiyordu.

• MambaVino kullanıcısına yanıt
    Ben Nintendo çok severim. Onun başlığında hiç bu Ps veya Xbox gibi kaos görmedim. Tabii kitlesi bunlara kıyasla ülkemizde küçük ama bilemedim. Switch var bende çok da severim dediğim gibi ama kusurlarını da sayarım gayet. Tabii Switch muadili başka konsol veya cihaz da yok onun da etkisi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 9 Kasım 2024; 16:15:11 >
  • Bu işlemci ile bir süre 60 fps götürür, sonrasında gta 6 gibi senaryolarda 30 fps e düşer. Bu işlemci ile sabit 60 vermesi mümkün değil

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt

o iş geliştiricide biter. Bence Gta 6'nn 60 fps modu olacak. Bu konsolun çıkma sebepleinden birisi zaten gta6.

Birçok yeni oyun kalite modunda 60 fps veremez. Bu işlemci ile yapamazlar. Pro update alan eski oyunlar bile 30 halen. Yapar, nasıl yapar. Drop ve stutter eşliğinde. Gta 6 60 derlerse olacak budur. O çapta, açık dünya oyunda stabil deneyim mümkün değil. Dediğim gibi gelince görelim. Df "problems" başlıklı videosunu paylaşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 9 Kasım 2024; 17:39:20 >

sen gta 6 nın hiç 60 fps modu olmayacak mı diyosun yoksa quality modunda 60 fps olamaz mı diyorsun?

• console-master kullanıcısına yanıt
    Ben quality için konuşuyorum. Performance modunda npc density şu bu kısıp zorlarlar ama yine stabil olacağını düşünmüyorum. Oyunu ekran kartı için optimize etmek ile işlemci için etmek arasında çok fark var. İşlemci için olunca çok zorlaşıyor iş. Yoksa cihazın kart gücünde problem yok.

Gta 6 Ps 6'da şimdiki oyunlar gibi enhanced, definitive vs. çıkar o cihazda maksimum deneyimi verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 9 Kasım 2024; 17:43:47 >

ozaman iş değişir. Quality modu bilemem 60 mı olur 30 mu olur ama oyunda stabil 60 fps veren bir perfonmans modu olacak diyorum ben. Hatta bazı oyunlarda olan bir balanced modu bile olabilir. Daha vrr falan var

• console-master kullanıcısına yanıt
    60 olmasa da limitsiz verirler. Ama stutter olma ihtimali yüksek. FF 16, FF 7 Rebirth ne sorun yaşadı ise benzeri yaşanır. Eğer işlemcisi 5600 civarı performans veren bir işlemci ile değişse quality modunda da yaparlardı. Çünkü kart güçlü.

Kartta çok güçlü değil ki hocam 6700 6800 xt ayarında gibi

• gamer-x kullanıcısına yanıt

Ben mi yanlış anladım yoksa siz Ps5 Pro nun içinde 4070Ti ile eşdeğer güçte ekran kartı mı var diyorsunuz hocam?

Zaten burada amaç oldukça düşen grafik kalitesini bir nebze arttırmak. Şu ana kadarki oyunlar PS4 den devşirme olduğu için idare ediyordu ama fark son oyunlarla iyice açılmıştı. 3-4 sene idare ettirip PS6 ya hazırlık.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.