quote:Orjinalden alıntı: head quote:Orjinalden alıntı: Method Man quote:Orjinalden alıntı: head Sagopa Kajmer- Ateşten Gömlek Özellikle şarkının sonunda ki 4 dize insanın aklını alıyor; Ateşten gömlekler, Topraktan çömlekler, Ne maymundan geldin, Ne de seni getirdi leylekler... (: bunu inkarmı ediyosun ya bilimsel olarak kanıtlanmış bişey Evet, inkar ediyorum. Var mı? bişey demiyorum ama zihniyetin belli oldu zaten
quote:Orjinalden alıntı: Method Man quote:Orjinalden alıntı: head quote:Orjinalden alıntı: Method Man quote:Orjinalden alıntı: head Sagopa Kajmer- Ateşten Gömlek Özellikle şarkının sonunda ki 4 dize insanın aklını alıyor; Ateşten gömlekler, Topraktan çömlekler, Ne maymundan geldin, Ne de seni getirdi leylekler... (: bunu inkarmı ediyosun ya bilimsel olarak kanıtlanmış bişey Evet, inkar ediyorum. Var mı? bişey demiyorum ama zihniyetin belli oldu zaten Maymundan gelmediğimize ama maymuna gittiğimize inanıyorum bende var mı ?
quote:Orjinalden alıntı: AlwaysAndForever quote:Orjinalden alıntı: serkan*16 Fuat - Yea Man Ooooo dostum bu freestyle mıydı Yemin ediyorum, şerefim üzerine
quote:Orjinalden alıntı: serkan*16 quote:Orjinalden alıntı: AlwaysAndForever quote:Orjinalden alıntı: serkan*16 Fuat - Yea Man Ooooo dostum bu freestyle mıydı Yemin ediyorum, şerefim üzerine OVV YE MEN SAĞA PUĞANIM DOĞUZ KANKA Bu arada en iyi şarkı Sagopa Kajmer- Ben Hüsrana Komşuyum Gerçi sagonun her şarkısı iyidir
quote:Orjinalden alıntı: The MasteR quote:Orjinalden alıntı: serkan*16 quote:Orjinalden alıntı: AlwaysAndForever quote:Orjinalden alıntı: serkan*16 Fuat - Yea Man Ooooo dostum bu freestyle mıydı Yemin ediyorum, şerefim üzerine OVV YE MEN SAĞA PUĞANIM DOĞUZ KANKA Bu arada en iyi şarkı Sagopa Kajmer- Ben Hüsrana Komşuyum Gerçi sagonun her şarkısı iyidir Sana puanım 9 kanks.