quote:Orijinalden alıntı: plazma_08salim alo birileri çıkar şimdi ortalığı apaçiler bastı diyehayki - bi şarkısı vardı ama şu son çıkanlarından çok güzel bişi :)
quote:Orijinalden alıntı: FaLkenAuGehayki - bi şarkısı vardı ama şu son çıkanlarından çok güzel bişi :)Alıntıları Göster Anlam bakımından kesinlikle Sago K- Ben Hüsrana Komşuyum Ama; Şanışer-Bela- Bir Rap i Ver Bana da Çok Hoşuma Gidiyor..
quote:Orijinalden alıntı: 21Anlam bakımından kesinlikle Sago K- Ben Hüsrana Komşuyum Ama; Şanışer-Bela- Bir Rap i Ver Bana da Çok Hoşuma Gidiyor..Alıntıları Göster Sagopa K-Neyim Var ki.
quote:Orijinalden alıntı: denizz19Sagopa K-Neyim Var ki.Alıntıları Göster Sansar Salvo Ft. Elçin Orçun - 180 KM
quote:Orijinalden alıntı: denizz19Sagopa K-Neyim Var ki.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: denizz19 Sagopa K-Neyim Var ki. Freestyle mı bu?
quote:Orijinalden alıntı: cankutufakquote:Orjinalden alıntı: denizz19 Sagopa K-Neyim Var ki. Freestyle mı bu?Alıntıları Göster Sagopa Kajmer-Şampiyonu Sıkar Yarış
quote:Orijinalden alıntı: cankutufakquote:Orjinalden alıntı: denizz19 Sagopa K-Neyim Var ki. Freestyle mı bu?Alıntıları Göster sagopa kajmer -ateşten gömlek
quote:Orijinalden alıntı: Speed Stylesagopa kajmer -ateşten gömlekAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: red_alert22 sagopa kajmer -ateşten gömlek Yeni çıkan klibinide eklersek +1
quote:Orijinalden alıntı: Speed Stylesagopa kajmer -ateşten gömlekAlıntıları Göster Ceza Ayben Feat Sahtiyan - mic check
quote:Orijinalden alıntı: cankutufakquote:Orjinalden alıntı: denizz19 Sagopa K-Neyim Var ki. Freestyle mı bu?Alıntıları Göster Sagopa Kajmer- Ateşten Gömlek Özellikle şarkının sonunda ki 4 dize insanın aklını alıyor; Ateşten gömlekler, Topraktan çömlekler, Ne maymundan geldin, Ne de seni getirdi leylekler... (:
quote:Orijinalden alıntı: O-Zee AKA ContecauSansar Salvo Ft. Elçin Orçun - 180 KMAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: O-Zee AKA Contecau Sansar Salvo Ft. Elçin Orçun - 180 KM +1 Bunu yazmak için girdim
quote:Orijinalden alıntı: headSagopa Kajmer- Ateşten Gömlek Özellikle şarkının sonunda ki 4 dize insanın aklını alıyor; Ateşten gömlekler, Topraktan çömlekler, Ne maymundan geldin, Ne de seni getirdi leylekler... (:Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: head Sagopa Kajmer- Ateşten Gömlek Özellikle şarkının sonunda ki 4 dize insanın aklını alıyor; Ateşten gömlekler, Topraktan çömlekler, Ne maymundan geldin, Ne de seni getirdi leylekler... (: Sagoya kulak ver...
quote:Orijinalden alıntı: cankutufakquote:Orjinalden alıntı: denizz19 Sagopa K-Neyim Var ki. Freestyle mı bu?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: cankutufak quote:Orjinalden alıntı: denizz19 Sagopa K-Neyim Var ki. Freestyle mı bu? şerefim üzerine yemin ederim. OV YEA MAN ! sana puanım 9 kankam
quote:Orijinalden alıntı: headSagopa Kajmer- Ateşten Gömlek Özellikle şarkının sonunda ki 4 dize insanın aklını alıyor; Ateşten gömlekler, Topraktan çömlekler, Ne maymundan geldin, Ne de seni getirdi leylekler... (:Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: head Sagopa Kajmer- Ateşten Gömlek Özellikle şarkının sonunda ki 4 dize insanın aklını alıyor; Ateşten gömlekler, Topraktan çömlekler, Ne maymundan geldin, Ne de seni getirdi leylekler... (: bu ne yaaaa çocuk tekerlemesi gibi anlamlı bir ön nakaratı falan varsa affola ama çok güldüm cidden şu dörtlüğe
quote:Orijinalden alıntı: karakoyunnquote:Orjinalden alıntı: head Sagopa Kajmer- Ateşten Gömlek Özellikle şarkının sonunda ki 4 dize insanın aklını alıyor; Ateşten gömlekler, Topraktan çömlekler, Ne maymundan geldin, Ne de seni getirdi leylekler... (: bu ne yaaaa çocuk tekerlemesi gibi anlamlı bir ön nakaratı falan varsa affola ama çok güldüm cidden şu dörtlüğe Alıntıları Göster fuat tabiki de. ona puanım 9 kanka