Anlam bakımından kesinlikle Sago K- Ben Hüsrana Komşuyum Ama; Şanışer-Bela- Bir Rap i Ver Bana da Çok Hoşuma Gidiyor..
Sagopa Kajmer- Ateşten Gömlek Özellikle şarkının sonunda ki 4 dize insanın aklını alıyor; Ateşten gömlekler, Topraktan çömlekler, Ne maymundan geldin, Ne de seni getirdi leylekler... (:
quote:Orjinalden alıntı: O-Zee AKA Contecau Sansar Salvo Ft. Elçin Orçun - 180 KM +1 Bunu yazmak için girdim
quote:Orjinalden alıntı: head Sagopa Kajmer- Ateşten Gömlek Özellikle şarkının sonunda ki 4 dize insanın aklını alıyor; Ateşten gömlekler, Topraktan çömlekler, Ne maymundan geldin, Ne de seni getirdi leylekler... (: Sagoya kulak ver...
quote:Orjinalden alıntı: cankutufak quote:Orjinalden alıntı: denizz19 Sagopa K-Neyim Var ki. Freestyle mı bu? şerefim üzerine yemin ederim. OV YEA MAN ! sana puanım 9 kankam
quote:Orjinalden alıntı: head Sagopa Kajmer- Ateşten Gömlek Özellikle şarkının sonunda ki 4 dize insanın aklını alıyor; Ateşten gömlekler, Topraktan çömlekler, Ne maymundan geldin, Ne de seni getirdi leylekler... (: bu ne yaaaa çocuk tekerlemesi gibi anlamlı bir ön nakaratı falan varsa affola ama çok güldüm cidden şu dörtlüğe