Şimdi Ara

gem mi fragment mi kirdirayim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olyde 430m para var.sari gem 20m silver gem 23m fln gördüm.bence sari fragment daha iyi olur ama silver gem den neler cikabilir ?? :S

• Silver gemden en değerli uniqueler düşer.Ben silver gem al derim.Bi dread shield düşürürsen köşe olursun..Silver gemden..Lugias..Dread Shield..Cold-Heart dagger..Eagles Eye (Bow)..schorting stuff..Felan düşürebilirsin.Lugias ve dread shield düürürsen köşe olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fraulein -- 8 Şubat 2008; 21:02:47 >
  • lugias bifrost itemi degilmi ? yani fragmentlerden cikar öle degilmi ? :S
  • Ben çıkar die biliyorum ama seni yanıltmış olmayayım.Ama dread shield için silver gem kırdırılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoGGy_

Silver gemden en değerli uniqueler düşer.Ben silver gem al derim.Bi dread shield düşürürsen köşe olursun..Silver gemden..Lugias..Dread Shield..Cold-Heart dagger..Eagles Eye (Bow)..schorting stuff..Felan düşürebilirsin.Lugias ve dread shield düürürsen köşe olursun.

luqias değil o spear of murk waters mı ney
  • evet dread shield gemden cikar da lugias fragmentlerden cikar diye biliyorm ben.
  • bak şimdi ne güzel söylemişin 430 20 23 diye. 10 tane birinden 10x23=230 10 tane dierinden 10x20=200 200+230=430 yani hem ondan hem ondan alıcaksın sonunda nie dierinden kırdırmadım diye pişman olmayacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sovalye1991

bak şimdi ne güzel söylemişin 430 20 23 diye. 10 tane birinden 10x23=230 10 tane dierinden 10x20=200 200+230=430 yani hem ondan hem ondan alıcaksın sonunda nie dierinden kırdırmadım diye pişman olmayacaksın

valla dogru diyosun hic aklima gelmedi
  • Gem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: мooŋωαlкεя

Gem.

okk
  • ben bi tane silver gemden dread shield düşürdüm dene derim şansını
  • gem kırdır derım ben .. cunku gemlerden yenı ıtemler dusuyor : chd,legionnaire band,spear of murky vsvsvs
  • topla fragment en iyisi bence fragment
  • bencede fragment kırdır
  • tamam ikisinden kirdircam :)
  • sonuçu yaz lütfen
  • video cekcem zaten :) hangi programla video cekebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INFIERNO -- 9 Şubat 2008; 10:42:45 >
  • Çok riskli bu taşlar adamı vezir de eder rezil de

bu parasızlıkta bence riske girme 430 m iyi para
  • Ben olsam 430 m ile ticaret yapardım. 1 hafta piyasayı izlesen 3 hafta icinde 430m u 10 gb yapabilirsin bence. ama sen kısa yoldan koseyi donmek istiyosun :) birde eger takı felan cıkmazda shield veya weapon cıkarsa +1 i pek para etmiyo haberin olsun. yani koseye biraz para bırak en azından +5 +6 olması lazım iyi para etmesi icin.
  • evet biliyom taki cikarsa iyi olur.fakat ben zaten olyde oynamiyorum oynamak da istemiyom.para gitsede benim icin cok kötü olmaz :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.