Bildirim
Gemi savaşının oldugu oyun ? Napolyonempire hariç varmı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Silent Hunter var deniz altı.İkinci dünya savaşı dönemiydi sanırsam. -
quote:
Orijinalden alıntı: Boromir
Silent Hunter var deniz altı.İkinci dünya savaşı dönemiydi sanırsam.
Yok hocam öyle değil . napolyon total war yokmu ordaki gibi . Orta çağ gemileri aynı anda 200 top atışı falan cok hoşuma gitti napolyondaki gemi savaşı ancak sadece gemi savaşı olan oyun istiyorum varsa eğer süper olur(orta çağ) -
quote:
Orijinalden alıntı: Cameloji
quote:
Yok hocam öyle değil . napolyon total war yokmu ordaki gibi . Orta çağ gemileri aynı anda 200 top atışı falan cok hoşuma gitti napolyondaki gemi savaşı ancak sadece gemi savaşı olan oyun istiyorum varsa eğer süper olur(orta çağ)
Valla öyle bir oyun varsa benimde haberim olsun bende bayılıyorum saatlerce oynuyorum Napoleonda gemi savaşlarını. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Cameloji
quote:
Yok hocam öyle değil . napolyon total war yokmu ordaki gibi . Orta çağ gemileri aynı anda 200 top atışı falan cok hoşuma gitti napolyondaki gemi savaşı ancak sadece gemi savaşı olan oyun istiyorum varsa eğer süper olur(orta çağ)
Valla öyle bir oyun varsa benimde haberim olsun bende bayılıyorum saatlerce oynuyorum Napoleonda gemi savaşlarını.
Aynen . Baya ihtişamlı yapmışlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X