Şimdi Ara

Gemide çalışmış biri yardımcı olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben seneye yazın bir gemici tandık bulup yanında öyle uluslararası yolcuk yapmak istiyorum 3 ay falan.Herhangi bi belge yada eğtimim yok sadece tanıdık vasıtasıyla gemiye girebilir miyim?

• Tanıdığın adam gemi sahibini veya çalışacağın kısımdaki başı,müdürü artık gemide ne isim takıyorlar o kişiyi tanıyor mu? Uluslararası yolculuktan kastın tatil mi? Yok eğer çalışma ise 3 ay çalışıcam diye girersen pek alıcaklarını sanmıyorum.Ayrıca çalışma ise birden fazla dil bilmek vs. şart.Tabi garsonluk için.
  • ilk başta cüzdan alman gerekiyor zaten ondan sonrasını da bulursun. Yanlış bilmiyorsam STCW belgelerini de alman gerekiyor.
  • Tanıdığım kişi gemide makina mühendisi baş mühendis.Yük gemisinde çalışıyor.benimde amacım miçoluk yaparken uğradımız ülkeleri görmek.Yani yatacak yer+yemek olsun yeter :)
  • Madem tanıdık var, onlar işi yoluna koyar. Çokta güzel olur, keşke öyle fırsat olsa herkes bedava seyahat ve macera ister...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gemi adamı cüzdanı almalısın.
  • Normal cüzdan oluyorsa bende fazla var veriyim istersen gemide paranı felan düşürme demek için geldim gidiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Kötü Biri Olabilirim?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gemi adami cuzdani olmadan tur motorlarinda bile calisamazsin.

• Mobilden duzenleme yapamiyorum flood olacak :

Uluslararasi gemilerde hersey evraka, deftere kayitli olmak zorunda. Belge olmadan gemiye evcil hayvan sokman bile yasak. Senin o gemiye girmen imkansiz,ayrica limana inmek serbest mi bilmiyorum. Askeri kruvazorle italyaya gittigimizde geminin bagli oldugu liman alanindan disari cikmak yasakti. Bence sen ne kendini derde sok ne de gemideki adami,

• Yok. Kaptan karısı bile olsa o gemici belgesini alacak.
  • Cevaplar için sağolun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.