Şimdi Ara

Gemilerde garson,komi olarak çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İş ilanlarına bakarken denk geliyorum, uluslararası ve yurtiçi gemilerde garson,komi iş vs diye, Bu tip işlerde çalışmış olan varmı?

• Ben çalıştım üç sene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AI Engineer

Ben çalıştım üç sene.
    Bilgi verebilirmisin iş hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben garson olarak çalıştım. Kruz gemisi değildi. Ticari gemi olduğu için çalışanlara servis yapıyordum. Hepsi erkekti. Gemi çok ama çok büyüktü. Rusya'dan Çin'e çok farklı kimyasal taşıyordu. 120 gün sürüyordu yolculuklarımız. Maaşı dolar üzerinden. Çok fazla iş yükü olmuyordu. Ancak sürekli tacize uğradım. Herkes erkek olduğu için zamanla azmaya başlıyor bu insanlar ve aralarında en gencine ya da feminen olanlara sarkıntılık yapıyorlar. İnanmazsınız ama kaptan bile sulandı bana. Üç kez tecavüze uğradım. Çok zor günlerdi. Tavsiye etmem.
  • quote:

Ben garson olarak çalıştım. Kruz gemisi değildi. Ticari gemi olduğu için çalışanlara servis yapıyordum. Hepsi erkekti. Gemi çok ama çok büyüktü. Rusya'dan Çin'e çok farklı kimyasal taşıyordu. 120 gün sürüyordu yolculuklarımız. Maaşı dolar üzerinden. Çok fazla iş yükü olmuyordu. Ancak sürekli tacize uğradım. Herkes erkek olduğu için zamanla azmaya başlıyor bu insanlar ve aralarında en gencine ya da feminen olanlara sarkıntılık yapıyorlar. İnanmazsınız ama kaptan bile sulandı bana. Üç kez tecavüze uğradım. Çok zor günlerdi. Tavsiye etmem.
    Teşekkür ederim.

• Ben seamenim çarkçı ve vinç operatörüyüm. Eğer post panamax gemisinde garson isen pek bir iş yapmazsın. Hatta hic bir iş yapmazsin. Kaptana yemek goturursun,içki götürürsün o kadar. Eğer Cruze ise eşşek gibi çalışırsın . Dolu dolu 8 saat geçer . Ama bir artısı var Cruze gemisinde aldığın bahşiş maaşını geçebiliyormuş
    Çalışacağın gemiyi iyi öğren . Arkadaşların dediği gibi öyle sarkma falan söz konusu bile değil . 2011 yılından beri denizciyim ne duydum,ne gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gargameladamdir -- 26 Haziran 2019; 18:58:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rekuku

Teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    kardeşim işini seversen güzel, benim arkadaş severek yapıyordu. ha tecavüze uğruyormuş arada ama sorun etmiyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 vardiya çalışanlar?
    2 yıl önce açıldı
    gemilerde çalışmak ?
    14 yıl önce açıldı
    Gemide çalışmak!!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • düşün gemiye biniyorsun 4ay hertaraf su.
    aynı ortamda

kaptan 20bin dolar çakıyo kral gibi lüks içinde
    mühendisi 10bin çakıyo
    teknisyeni 4-5bin dolar çakıyo.

zekiyeyi memlekette bıraktın boynuzluyomu haberin yok sen milletin çuvalla para kaldırdığı o ortamda ayak işlerini yapıp haybeye gençlik çürütüyorsun. her akşam usb bellekten adult film izleyip elizabetle randevuya gidiyorsun.

• Bazı gemiler bu çalışanları köle yapıyorlarmış, haberlerde vardı cruise slave yaz googlea

• quote:

Ben garson olarak çalıştım. Kruz gemisi değildi. Ticari gemi olduğu için çalışanlara servis yapıyordum. Hepsi erkekti. Gemi çok ama çok büyüktü. Rusya'dan Çin'e çok farklı kimyasal taşıyordu. 120 gün sürüyordu yolculuklarımız. Maaşı dolar üzerinden. Çok fazla iş yükü olmuyordu. Ancak sürekli tacize uğradım. Herkes erkek olduğu için zamanla azmaya başlıyor bu insanlar ve aralarında en gencine ya da feminen olanlara sarkıntılık yapıyorlar. İnanmazsınız ama kaptan bile sulandı bana. Üç kez tecavüze uğradım. Çok zor günlerdi. Tavsiye etmem.
    Bu kadar fazla csb nasıl üretiyorsun?
  • Buradaki arkadaşların hepsi hikaye yazıyor
    Şunu söyliyim yük gemilerine kamarot olarak çıkarsın ama piyasa bitik kısaca torpilin veya aşırı şanslı değilsen iş bulman çok çok zor. Yolcu gemilerinde durum ne bilmiyorum ama piyasada o tarz gemi az.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam böbreklerin birini paketleyin köle olarak satılırken pakedi verirseniz salabilirler

• AI Engineer kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaşı da düdüklemeyen kalkmamış sanırım. Taksim delisi Cenk’le bir akrabalığın var mı?

• quote:

• AI Engineer kullanıcısına yanıt
    Hocam ismin ziya mı

• Gemi senin değilse boş iş. Yapmam o işi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.