Şimdi Ara

Gen (2006) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne bakımdan beğenmedin? senaryo mu efektler mi yoksa oyunculuk falan mı kötüydü?
  • ben 5 mart 1989 doğumluyum bugün profilo afmye gittim geni izlemeye ve gene beni otel,testere 1-2 ve doom da olduğu gibi almadılar ve ben buna deli oluyorum bu yüzden bu fimlerin korsanını izlemek zorunda kalıyorum ve sonrada korsana hayır diyolar ben buna karşıyım zaten ben mart 1989 luyum bi nevi 1988 sayılırım ama gelde bunu bizim kültür bakanlığına anlat bu günlerde çıkan her filmde yaş sınırı olmaya başladı ve ben sinemadan geri çıkıyorum rezilde oluyorum hadi gene oteldeki yaş sınırını anlarımda bu diğer filmlerin +18 yaş sınırı yerine en fazla +16 yaş sınırı içermesi gerek bu yanlış uygulamayı kınıyorum

• TESTERE TİPİ BİR FİLMDİ...ETKİLEYİCİ...
  • Wolf Creek veya Vendeta'nın seanslarına yetişemediğim için 1 hafta erken gittim bu filme.

Doğa Rutkay'ı başrole koymuşlar ama bi başrolünü göremedim ben. Arada silik bir karakter gibi takıldı. Bazı sahnelerde de kopukluk oldu, tam çözemedim. Belki bir kere daha izlersem iyi anlarım ama kafamda bazı soru işaretleri kalmadı değil.

Konu olarak beğendim. Aslında izlerken böyle bir şey umar gibi olsam da yine de şaşırttı filmin sonu beni. Gerilim sahnelerini fazla ağırlıklı yapmamışlar, şöyle ağız tadıyla gerilemedim, hep kısa oluyordu sahneler. Fakat güzel filmdi bana göre. İzlemek zaman kaybı değil.
  • arkadaşlar film pek güzel olmamış.bana saçma geldi biraz .kopya çekdikleri belli oluyor. hayaletim ruhların olmadığı filmde sisli mekanın ne işi var. korku unsurlarıda sadece ses ve ani olaylar . yani ortamın gerildiği bir sahne filan yok. filmin başından beri şahanı bekliyoruz yok film boyunca suratı gözükmüyor bide en sonunda tecavuz sahnesinde rol alıyor o kadar. konusu biraz güzel bide katilin tahmin edilemez olması. yani senaryo daha iyi kullanılabilirdi ama dediğiniz gibi bütçe sınırlıymış.yani gitmeye değmez daha güzel filmler var .(v yada kurt kapanı gibi).
  • Bana da mantıksız gelen tarafı şuydu: Ortamların gereksiz yere karanlık olması. "Diğerleri (The Others)" filminde olduğu gibi karanlığı meşru hale getiren bir tarafı olsa diyeceğim normal, ama elektrikler varken bile her yerin loş olması ve insanların hep buralarda gezmesi mantıksı durmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mewluth -- 10 Nisan 2006; 0:09:53 >
  • Bekliyoruz, gelince kesin gidip izleyeceğim.

@mewluth hoca,www.dahianlamindakideayriyazilir.com
  • inatla bu sefer gerileyim artık diye gidip de yine gulmekten kendinizi alamadıgınız tipik bir turk korku filmi denemesi.. abicim madem beceremeyeceksiniz bırakın artık elinizi yüzünüze bulaştırıp rezil olmayı. bu nedir ya. uzun bi aradan sonra arkadaş hatrını kırmayrak ve maddi açıdanda çok iyi durumda olmadıgım bi dönemde izledigim bir filmdi. ama ne verdigim paraya degdi ne de harcadıgım zamana..
  • arkadaşlar yorumlarınızı okudum ama filme gidip gitmeyeceğime karar veremedim... Bu filme gideyimmi yoksa gitmeye değmezmi... dabbe gibiyse gitmem de o bakımdan
  • The Signs filmini sinemada izleyenler bilirler; süre gelen ürküten bişiy yok ama biranda sağdan soldan bişiler çıkması ve bolca(hatta eşşeğin kulağına su fln kaçırmışlar) ses efekti ile seyirciyi germe metodunu kullanmışlar... filmin konusuda acaip saçma geldi yahu onuda Village filminde uğradığım hüsrana benzettim
    bunların yanı sıra çok çarpıcı sahneleride war, izlemeye değer bir yapıt
  • Ben filmin başrolünda şahan var diye gittim film ortalarında ha çıkacak ha çıktı derken sonunda şahan bi çıktı pir çıktı Sigarasınıda içti

10 üzerinden not verilecekse eğer benim oyum 3 Dabbe bu filme basar o kadarını söleyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannibal -- 14 Nisan 2006; 12:50:56 >

• başarıdsız bir film olduğunu düşünüyorum..
    şahsi kanaatim..
  •  Gen (2006)

filmi izlemedim..ama Türklerin yaptıı korku filmleri daa korkunç oluyo bence hayaletler fln olmuyo en azından daha gerçekçi oluyo...
  • SESLER GÜZEL ama suratlar tanıdık olunca gülünç oluyor alışırız alışırız yavaş yavaş türk sineması canlanıyor bravo sanırım şahan ın büyük yaratıcılığı var bu işte birgün benide keşfetcekler

Baba yılmazın ayağı kırıldı
  • film beklediği ilgiyi görmesi bu yüzden belki ilgi çeker diye afişi değiştirdiler. eski afişin yerine oyuncuların yüzlerinin ve isimlerinin belli olduğu bişiler yaptılar.
  • Gene mi korku filmi yapıyoruz diye başka bi icraat çıktı ?
    Ben artık bizimkilerden korku filmi beklemiyorum kusura bakmasınlarda para verecegime saw serisi izlemeye devam ederim evde.

HEr seferinde korku filmi yaptık diyolar gene aynı gene aynı ne zaman altımıza yapacagımız film yapacaklar merakla beklıyorum.
  • filmin yarısında çözdüm olayı
    hiç hoşuma gitmedi, türkler ne zman adam gibi bir film yapacaklar yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: rybczynski

filmin yarısında çözdüm olayı
    hiç hoşuma gitmedi, türkler ne zman adam gibi bir film yapacaklar yaw

yok ya okadarda degıl fılım gusel olmasada yınede ıdare eder
  • bence film hos olmus ama tanıdık simaların oynuyor olması biraz garip geldi bana izlenmeli en azından türk sinemasına destek olmak için...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.