Şimdi Ara

Genç arkadaşlara bir kaç tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdaki trolleride hesaba katarak yazıp geçicem cevaplara fazla takılmayacam. Bunuda vicdani bir ihtiyaç hissettiğim için yazıyorum , bizi uyaran olmadı. Oldu da biz takmadık.

Sevgili kardeşlerim , gençler , aradığını bulamayıp tekrar hazırlanan arkadaşlar , abiler. Forumda eskiden bi başlıkta yazmıştım 38 obp tıp gelir mi .. vs diye. Tabir yerindeyse köpek gibi çalışıp o hedefime ulaşmış bulunuyorum , ama bölümü bırakacağım.Ve uğraşacağım alan da yazılım olacak. Ve ASLA AMA ASLA ÜNİVERSİTEYE GİTME HATASINA DÜŞMEYECEĞİM. Şimdi bir kaç ipucu yazacağım buraya gerisini siz tamamlayın.

1-'Deli gibi çalışıp girdiğiniz üniversiteler size ne kadar dünya standartlarında eğitim veriyor ? . Bugün abd de öğrencilerin üniversitelere yetersiz eğitim nedeniyle açtığı davalar dönüyor. Bakın bunlar en iyi 100 üniversite içindeki okullar.

2-Açın okulun müfredatına bakın. Size hedefe yönelik çalışmayı , bir alanda full force uzmanlaşmayı , kendi işinizi kurabileceğiniz alanları mı hedef alıyor yoksa iyi bir köle olmanızı sağlayacak alanınızla ilgili gerekli gereksiz tüm bilgileri yükleyerek sizi piyasaya mı postalıyor. (Pozitron ve fatih işbecer ismini araştırın . Bilişimle alakası olmamasına rağmen piyasaya pişirilmiş köleleri kullanıp servet yaptı , bu nasıl oluyor ? :)

3-Dünyada sistemin tıkır tıkır işlediğini ve önünüze verilen işleri yapıp uslu çocuk olduğunuzda milyoner olacağınızı mi düşünüyorsunuz ?. Hayır dostlarım öyle bir patika yok :). Dünyadaki milyonerlerin çoğu kaostan , yürünmemiş yollardan, sistem dışına çıkarak servetlerini yaratmışlardır.

4-Quantitative easing denen bokun iyice abartılıp size ödenen maaş denen şeyin aslında altın bazında 5 kuruş değerinin olmadığından haberiniz var mı ? . Devletler ekonomiden anlamayan toplumu kandırabilir , para aynı para dünyadaki dolaşım miktarını sorma yumul der ama büyük şirketleri tüccarları kandıramaz. Şirketler sizin ödeme yaptığınız kağıt parçasının bok kadar değeri kaldığını biliyor , işte bu yüzden gıda doğal kaynaklar iyi bir tatil vs herşeyin kalitesizleştiğini hissediyorsunuz. Evet bilinçli kalitesizleştiriliyor. Çünkü ödediğiniz para artık çöp . Kısmi rezerv sistemiyle para basmanın suyunu çıkardılar para değersizleşti.

Obezite , diyabet , hormonal sorunlar , patlama yapmış durumda. Yahu 20 yaşında erkekler iktidarsızlık sorunu çekmeye başladı , hayvanlar dahil doğada testosteron yok oluyor. Peki niye ? . Gdo kalitesiz gıda yüksek kimyasal kullanımı. Şirketler sana dünya para enflasyonunu bu şekilde yansıtıyor. Açın eski 20 yıl önceki maçları izleyin . 30 yaşındaki adamlar 20 yaşindaki çocuk gibi gösteriyorlar. Sağlıklılar.

5- Dünyada kayış kopuyor dostlar. Ben yazılım sektörüne 30-40 yaşına kadar tıbba vereceğim emeği vermeye hazırım. Ve kesinlikle türkiyedeki hiçbir eğitim kurumundan eğitim almayacağım. Artık türkiyede eğitim alıp iş bulucam dünyayla rekabet edecem diyenlere gülüp geçiyorum. Zaman , ve zamanı doğru yerlere harcamak , paradan daha önemliymiş bunu gördüm.

Şimdi saldırabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birkaç bitişik gözlerimiz yandı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu dışı olarak 38 obp ile lise nasıl bitti 50 olmak zorunda değilmi yoksa kırılmış olarak mı hesapladın ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zekimureninrepertuarı

Bu mesaj silindi.
    Bu tarz öğrenci çok var. Bu toplumumuzun zenginlerinin 5 para etmemesinden kaynaklanan bir durum. Beğenmediğimiz rockefeller bursuyla dünya çapında kaç insanı ihya etti ?. Gates öldükten sonra servetini bağışlayacak , buffet öyle.

Bizim koç sabancı ailesi ne işe yarıyor nesillerdir paranın üstünde oturmuşlar ?. Anca 5 para etmez torunları mankenlerle orda burda takılsın.

Ben ailemle ciddi şekilde konuştum. Yeme içme dışında fazla bir masrafımın olmayacağını o masrafımı da ilerde ödeyeceğimi ödeyemezsem mirasımdan düşmelerini söyledim.

Benim arkadaşta öyle yaptı kendisi bayağı ilerlemiş durumda ve ilk etapta yardımcı olacak. Bilgisayar mühendisliği şu bu uğraşmadı kendisi liseden sonra , şimdi bitcoin manipulatörü nerdeyse a.q. Ve ilk etaptaki eğitimi bana o vericek.

Bak yemin ediyorum o senin kuzen çevrede yakında olsa niyetindede ciddi olsa , tabi çalışma temposu düşmeyecek ve kendinden ödün verecek. Gelsin kalsın çalışsın lan ne gideri olacak karşılarız derdim. Ben artık tamamen doğal yaşayacağım. Doğal olmayan kalıplara girmek ruh sağlığını bozuyor net. İnsan doğasında yardım etmek ve boş boş sinav bok püsür işlere kafa yormamak vardır.

• Ortilency kullanıcısına yanıt
    Hocam ham puana eklenen puan ya o anlamda yazdım

• Çok radikal, çok doğru, çok harika bir karar gerçekten. Fakat bu kararı alacak göt bende yok malesef. Sırtımda bir de değil üç ailenin yükünü taşıyorum. Hayat işte anasını satiyim ya

• Hangi tıpı bıraktın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kapitalist düzen hocam çok zamandır sizinle aynı fikirdeyiz biz hayvan gibi çalışıp mühendislik istiyoruz niye gidip büyük şirketlere girip patronlarımıza hayvan gibi çalışmak için diğerlerimi zengin etmek için ama ben bu sisteme hizmet etmemeyi düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.