Şimdi Ara

Genç Bankkart Kyk Kredi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu harçlık avans tüm kredi kartı bölümü açık kartlar da aktif mi? Şu an banka kartımda 200 lira nakit var ama onu harcamamam gerek harçlık avansdan postlardan nasıl çektirebilirim? Daha önce hiç kullanmadım turunculaştırır mısınız ?

2- Kredi kartını kullanıyorum. Zamanı gelince asgarisini ödürüyorum ama hesap kesim tarihi geldi mi tüm ekstreyi banka kartımda para varsa çekiyor.Kartta para bulunduramaz oldum ne yapabilirim :/

3- Banka kartında kullanmadığım el konulan 120 gayme var neden çekemiyorum onu acep? Ne yapmam gerek bu konuda? fazla oldum kusura bakmayın.

Şimdiden sağolun, iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrPalpitations -- 29 Ocak 2016; 12:51:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş burası ekşi değil biz yeşillendirmeyiz.

Turunculaştırırız
  • Tamamdır dostum, düzelttim
  • 500 lira kredi kartinda para var. Ben hepsini kullandım. Onun asgarisi 200 liramı oluyor?

Birde ödemesi nasıl. Kykden gelen para hesaba yatincami cekiyorlar yoksa biz kendimiz mi yatiriyoruz ?

• 742793 kullanıcısına yanıt
    Asgarisi yaklaşık 150-200 arasında olur dostum hepsini tek çekim bu ay kullandı isen. Ödeme ise onlar çekmiyor biz ödüyoruz kredi kartı ödeme bölümünden.

• Cevap veren yok mu arkadaşlar?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.