Şimdi Ara

Genç Faturalıya 100 mb net 3 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
21.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

3 ay boyunca 5 tl kampanyasına katılmıştım. son 3 gün ve çıkmazsam aylık 10 tl olucakmış diye sms gelince o kampanyadan çıkmaya çalıştım. 3 gün sonra bu başlıktaki tarifeyi denesem olur mu?

(faturalı eski genç tarifedeyim. opsiyonsuz.)

bende opsiyonsuz genc tarifedeyim.
    100mb 3 tlden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

3 ay boyunca 5 tl kampanyasına katılmıştım. son 3 gün ve çıkmazsam aylık 10 tl olucakmış diye sms gelince o kampanyadan çıkmaya çalıştım. 3 gün sonra bu başlıktaki tarifeyi denesem olur mu?

(faturalı eski genç tarifedeyim. opsiyonsuz.)

bende opsiyonsuz genc tarifedeyim.
    100mb 3 tlden...

3 aylık kampanyadan çıkmak istedim (yani kampamna dışı devam etmek istemedim) ve çıktığıma dair sms gelmedi. sonucu bilemeden ortada kalmıştım. üç gün sonra bir baktım beni aylığı 10 liradan olan paketle devam ettirmişler. şimdi çıktım tekrar ama kazığı atmadan bırakmadı şerefsizler.

• 100mb 3tl daha önce almıştım 1ay kullandım sonra iptal ettim. şimdi tekrar 3tl den alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

100mb 3tl daha önce almıştım 1ay kullandım sonra iptal ettim. şimdi tekrar 3tl den alabilir miyim?

genç tarifede oldugun surece alabilirsin.
    ben 2 kere iptal edip geri aldım.

şahsen 100mb çok iş gördü bende... ve halen görüyor
  • eyvallah
  • Beyler bu 100 mb 3 tl de. 1 ay veya 3 ay süreyle değil dimi ? Yani biz iptal etmedikçe ve zam gelmedikçe 100 mb ı 3 tl den alacağız ?
  • Evet aynen öyle, süreli değil. İptal etmediğin sürece devam ediyor. Tek kötü yanı artık 100 MB yetmemeye başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Vivera

Turkcell'den kurtulduğuma seviniyorum. Yok ilk 100 müş yok ilk 500 müş uğraşamam hiç.

Tarife heryöne oldugu için Vodafone, Avea, Turkcell farketmiyor.

Her yöne 600 dakika(12 Ay)

Her yöne 5000 SMS

Sınırsız İnternet = 8 Tl

Toplam 33 lira.

2 aydır interneti ücretsiz kullanıyorum zaten hiçbir şekilde kotası yok, Iphone sürekli radyo dinliyorum 100 mb çoktan geçtim.

96 Kbps çok düşük gibi gelsede hiç de düşük değil, ilk 100 mb zaten 6 Mbps civarı bağlanıyorum, sonrasında ise radyo dinlememe, internette dolaşmama, viberden konuşmama fazlasıyla yetiyor.

İnterneti sadece Facebook, Twitter için alanlar var, Vodafone da bunlarda ücretsiz, internet paketi olması gerekmiyor.

Teşekkürler Vodafone

hangi tarifesi o vodofonun ben turkcell e.yeni.20.tl.yukledim internetti.logo.melodi servisiydi h op bitti konusamadim bile. 12 ay 600. dkk super bisi heryone soylede ailecek.gecelim bizde

bi her.yone kampanyasi var ama oda.her ay 20. lira yuklersek 10.ayin sonunda 600 dkk miz oldugunu soyleyen sacma bir kampanya bumu acaba her ay 20 yi verirsek.bi ise yaramaz 10* 20.tl =200 tl.= 600 dk ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty578 -- 13 Ocak 2012; 4:08:23 >

• Bende bu 100mb kampanyanın 5 tl ye alınanından var unu iptal edip 3 tl lik olana geçilebilir mi?katılımın son tarihi varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtlevent

Bende bu 100mb kampanyanın 5 tl ye alınanından var unu iptal edip 3 tl lik olana geçilebilir mi?katılımın son tarihi varmı?

genç tarifeysen alırsın
  • SMS paketi ile zaten ücretsiz veriyor o daha mantıklı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustNow

SMS paketi ile zaten ücretsiz veriyor o daha mantıklı bence.

bahsettigin hazirkart genc tarifenin heryone 5000 sms kampanyasi+ 100 mb internet=12 tl.

bu kampanya faturali genc tarifelilerde gecerli.
    100 mb 3 tl.
  • bana gelen mesajda 10mb diyo
  • Arkadaşlar bu tarife nasıl önerirmisiniz.Avea kullanıyorum maalesef işyerinde çekmiyor.Ortalama aylık 500-600- dak 200 sms 100-200 mb net bana yeter.Pek bilgim yok yardımcı olabilirseniz sevinirim....
  • İnternet paketinizi iptal etmek için IPTAL GENC INTERNET yazıp 2222’ye mesaj göndermeniz yeterli olur.
  • Sabit Ücretsiz Genç tarife için son zamanlarda paketi alabilen var mı? 2 ayrı hatla denedim ikisiyle de alamadım son 3-4 gündür uğraşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enorton

Sabit Ücretsiz Genç tarife için son zamanlarda paketi alabilen var mı? 2 ayrı hatla denedim ikisiyle de alamadım son 3-4 gündür uğraşıyorum.

GENC INTERNET > 2222

kullanıyorum, sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Sabit Ücretsiz Genç tarife için son zamanlarda paketi alabilen var mı? 2 ayrı hatla denedim ikisiyle de alamadım son 3-4 gündür uğraşıyorum.

GENC INTERNET > 2222

kullanıyorum, sorun yok

Teşekkürler Fusem, 3-4 gündür deniyordum ama hata veriyordu. Az önce denedim oldu :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

GENC INTERNET > 2222

kullanıyorum, sorun yok

Teşekkürler Fusem, 3-4 gündür deniyordum ama hata veriyordu. Az önce denedim oldu :)

• Kampanya guncel
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.