Şimdi Ara

Genç Faturalıya 100 mb net 3 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
21.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 3 ay boyunca kalma taahhüdüyle aylık 5tl'ye 100mb net pakedini almıştım ve alalı 1.5 ay kadar oldu, şimdi bunu iptal etsem ve 3tl'ye tekrar alsam bir ceza vb. öder miyim? yoksa 3 ayın dolmasını bekleyip sonra mı 3tl'lik paketten almak en garantisi olur?
  • arkadaşlar bunlarla uğraşmayın 100mb neye yeter.yok kota geçecek yok fatura fazla gelecek derdi olmasın.geçin vodafone genç avantaj tarifesine ayda 25tl ye heryöne 500dakka 5000sms Facebook, Twitter ve Windows Live da ücretsiz yada 8tl ye cepnet alın 1ay boyuncu kota sınırı olmadan internete girin.sms biterse sms paketlerindende alabiliyorsunuz faturalı yada faturasız olması fark etmiyor.şu anda turkcell gençfaturalı 29tl 300dakka3000sms 3tl ye 100mb internet alırsanız 32 tl ye geliyor bunun yerine vodafone a geçin 500dakka 5000sms 25tl+8tlsınırsız internet=33tl ye kullanın.turkcell kadar çekiyormu kalitelimi diye kafanızda soru olmasın çoğu yerde 3g olarak çekiyor.çekim sorunuda yok.unutmadan cepnet 100mb ye kadar 8mb hızında sonra hızı düşüyor sınırsız devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragontool -- 20 Şubat 2011; 14:31:26 >
  • Bence turkcell yüzyilin kampanyasını yaptı :)
  • Link var mı?
  • Kesinlikle hiç beklemezdim Turkcell'den böyle güzel bir kampanya.. Artık Turkcell de kalmam için 1 sebep daha oldu..
    quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Bence turkcell yüzyilin kampanyasını yaptı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesTRuctionS
    Kesinlikle hiç beklemezdim Turkcell'den böyle güzel bir kampanya.. Artık Turkcell de kalmam için 1 sebep daha oldu..
    quote:

Bence turkcell yüzyilin kampanyasını yaptı :)

... yapmak zorunda kaldi ;) :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragontool
    arkadaşlar bunlarla uğraşmayın 100mb neye yeter.yok kota geçecek yok fatura fazla gelecek derdi olmasın.geçin vodafone genç avantaj tarifesine ayda 25tl ye heryöne 500dakka 5000sms Facebook, Twitter ve Windows Live da ücretsiz yada 8tl ye cepnet alın 1ay boyuncu kota sınırı olmadan internete girin.sms biterse sms paketlerindende alabiliyorsunuz faturalı yada faturasız olması fark etmiyor.şu anda turkcell gençfaturalı 29tl 300dakka3000sms 3tl ye 100mb internet alırsanız 32 tl ye geliyor bunun yerine vodafone a geçin 500dakka 5000sms 25tl+8tlsınırsız internet=33tl ye kullanın.turkcell kadar çekiyormu kalitelimi diye kafanızda soru olmasın çoğu yerde 3g olarak çekiyor.çekim sorunuda yok.unutmadan cepnet 100mb ye kadar 8mb hızında sonra hızı düşüyor sınırsız devam ediyor.

Vodafone'da 25 yasini gecince biri bu tarifeyi kullanmaya devam edebiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

Orijinalden alıntı: dragontool
    arkadaşlar bunlarla uğraşmayın 100mb neye yeter.yok kota geçecek yok fatura fazla gelecek derdi olmasın.geçin vodafone genç avantaj tarifesine ayda 25tl ye heryöne 500dakka 5000sms Facebook, Twitter ve Windows Live da ücretsiz yada 8tl ye cepnet alın 1ay boyuncu kota sınırı olmadan internete girin.sms biterse sms paketlerindende alabiliyorsunuz faturalı yada faturasız olması fark etmiyor.şu anda turkcell gençfaturalı 29tl 300dakka3000sms 3tl ye 100mb internet alırsanız 32 tl ye geliyor bunun yerine vodafone a geçin 500dakka 5000sms 25tl+8tlsınırsız internet=33tl ye kullanın.turkcell kadar çekiyormu kalitelimi diye kafanızda soru olmasın çoğu yerde 3g olarak çekiyor.çekim sorunuda yok.unutmadan cepnet 100mb ye kadar 8mb hızında sonra hızı düşüyor sınırsız devam ediyor.

Vodafone'da 25 yasini gecince biri bu tarifeyi kullanmaya devam edebiliyor mu?

25 yasini dolduran Genc Avantaj abonelerimiz, tarife değişikliği yapmadıkları sürece Genc Avantaj tarifesinde devam etme hakkini sakli tutar.

Vodafone faturali tarife abonesi ve 25 yas alti iseniz, GENCAVANTAJ yaz 7048 e gondererek aninda Genc Avantaj tarifesine gecebilirsiniz.

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/genc-avantaj.php
    ESASLAR sekmesi

• Her yöne 120dk + haftada 2 gun konuşma ve mesaj + 100 mb internet = 4 lira :) Turkcellin müşteriye verdiği değerin kanıtı
  • ne değer vermesi ya?

ilk 100e girip kampanyadan yararlanmak için ne ızdıraplar çektiriyor, saniyelerle yarıştırıyor
  • Haklısın ama cok zevkli oluyor saniyelerle yarışmak :)
  • Teşekkürler kampanyasını bekliyoruz yine.
  • quote:

Her yöne 120dk + haftada 2 gun konuşma ve mesaj + 100 mb internet = 4 lira :) Turkcellin müşteriye verdiği değerin kanıtı

bu nasıl oluyooo
    her yöne 120 yi bili,yoruz kontrat olan galiba fiğerleri pekii?????????
  • quote:

Her yöne 120dk + haftada 2 gun konuşma ve mesaj + 100 mb internet = 4 lira :) Turkcellin müşteriye verdiği değerin kanıtı

Ne değeri birader? Cayma bedelli falan da olmasa ben ve benim gibi binlerce insan daha kaçar Turkcell' den. Babasının hayrına vermiyor ya.

quote:

Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

bu nasıl oluyooo

Haftada iki gün bedava veriyor Turkcell, eğer her gün ilk 100 kişi arasına girersen. Bir de Gençtarifelilere 100mb internet 3 lira, 1 lira da vergi eder 4 lira.

• quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

Ne değeri birader? Cayma bedelli falan da olmasa ben ve benim gibi binlerce insan daha kaçar Turkcell' den. Babasının hayrına vermiyor ya.

quote:

Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

bu nasıl oluyooo

Haftada iki gün bedava veriyor Turkcell, eğer her gün ilk 100 kişi arasına girersen. Bir de Gençtarifelilere 100mb internet 3 lira, 1 lira da vergi eder 4 lira.

uğraşmayın bunlarla turkcell adamla dalga geçiyor.ilk 100kişiymiş işimiz gücümüz yok bununlamı uğraşacaz.bende eski turkcell kullanıcısıyım şimdi vodafone dayım gayet memnunum turkcell in bana attığı kazıklardan dolayı artık turkcell düşmanıyım ayriyeten çevremdeki herkezi vodafone çok uygun tarifelere taşıttım.sizlerede tavsiye ederim turkcell kalitesinde ama turkcell den çok daha ucuz ve kazıksız :) iletişim için vodafone

• :) turkcell ilk 100 e girenlere değer veriyor
  • ben turkcelle gayet memnunum valla 12 ay taahhutle 120 dakika veriyo her ay, gene haftada2 gun turkcellilerler konusmak mesajlasmak ucretsiz(2gun kapanyasi) simdi internette 3 lira, sonuc olarak,

Her yone 420 dakika
    Her yone 3000 sms
    100 mb internet
    haftada 2 gun turkcellilerle bedava

toplamda 32 lira
  • arkadaşlar bu 3tl her ay içinmi geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_
    arkadaşlar bu 3tl her ay içinmi geçerli

Genctarifede kaldığınız sürece geçerli.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.