Şimdi Ara

Genç Faturalıya 100 mb net 3 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
21.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: s0ft

Sınırsız yapsana sevgili Turkcell, neden fiyat düşürüp duruyorsun?

Turkcell'de herşey sinirli;)
  • quote:

turkcell? sinirsiz? ne guzel ruya olurdu ..
  • varmı paketi alan? veya almayı bilen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zengier

quote:

turkcell? sinirsiz? ne guzel ruya olurdu ..

turkcel daha şebeke içi konuşmayı sınırsız yapamadı interneti mi sınırsız yapacak

arkadaşın da dediği gibi bu sadece rüya olur :)
  • Güzelmiş keşke hazır karta da olsa.
  • vodafone aylık cepnet paketi kullanıyorum.aylık 7.99tl sınırsız.ayda 4-5gb lik kullanımı bulduğum oluyor sadece 7.99tl megabayt sınırı olmadan faturalı yada faturasız hat fark etmiyor herkez alabiliyor.ben aylardır telefon ile youtube dan dizi izliyorum turkcell 100mb paketten bahsediyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragontool -- 14 Şubat 2011; 17:47:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragontool

vodafone aylık cepnet paketi kullanıyorum.aylık 7.99tl sınırsız.ayda 4-5gb lik kullanımı bulduğum oluyor sadece 7.99tl megabayt sınırı olmadan faturalı yada faturasız hat fark etmiyor herkez alabiliyor.ben aylardır telefon ile youtube dan dizi izliyorum turkcell 100mb paketten bahsediyor :)

yavaşlayınca çekilmez oluyor deniyor vodafone için? turkcell kamudan vod. kamuya geçip net limitsizi düşümüyor değilim bende, tek düşüncem yawaş net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jemo

varmı paketi alan? veya almayı bilen :)

bilsek bir..
  • quote:

quote:

vodafone aylık cepnet paketi kullanıyorum.aylık 7.99tl sınırsız.ayda 4-5gb lik kullanımı bulduğum oluyor sadece 7.99tl megabayt sınırı olmadan faturalı yada faturasız hat fark etmiyor herkez alabiliyor.ben aylardır telefon ile youtube dan dizi izliyorum turkcell 100mb paketten bahsediyor :)

yavaşlayınca çekilmez oluyor deniyor vodafone için? turkcell kamudan vod. kamuya geçip net limitsizi düşümüyor değilim bende, tek düşüncem yawaş net.

100mb ye kadar yavaşlamıyor 100mb den sonra yavaşlıyor ama yavaşladığı zamanda telefonda her işini yeterince hızlı görebiliyorsun.ben bilgisayarada bağladığım için bilgisayara yavaş kalıyor ama msn de görüntülü görüşmede felan sorun çıkarmıyor.kısacası 8tl ye süper birşey :) ama kesinlikle aklınızdan şunu çıkartın yavaşlayınca kullanılmaz hale gelmiyor telefonda her işini çok rahat şekilde hallede biliyorsun.5800 da youtube yi donmadan izliyorum :) her diziyi izleyebiliyorum donmadan.bide turkcell in internet paketleri gibi 1kaç aylık kampanya deyil sürekli geçerli bir internet tarifesi.

• eee nasıl yapılıyor ben hala bilgi bulamadım
  • quote:

quote:

quote:

100mb ye kadar yavaşlamıyor 100mb den sonra yavaşlıyor ama yavaşladığı zamanda telefonda her işini yeterince hızlı görebiliyorsun.ben bilgisayarada bağladığım için bilgisayara yavaş kalıyor ama msn de görüntülü görüşmede felan sorun çıkarmıyor.kısacası 8tl ye süper birşey :) ama kesinlikle aklınızdan şunu çıkartın yavaşlayınca kullanılmaz hale gelmiyor telefonda her işini çok rahat şekilde hallede biliyorsun.5800 da youtube yi donmadan izliyorum :) her diziyi izleyebiliyorum donmadan.bide turkcell in internet paketleri gibi 1kaç aylık kampanya deyil sürekli geçerli bir internet tarifesi.

5800 da youtube u açamıyorum nasıl izliyorsunuz siz

• diğer paketten farklı bir katılım olacağını sanmıyorum.
    Yeni genç tarifedeki ve halihazırda internet paketi olmayan bir arkadaş
    AY yazıp 2222 ye bir mesaj gönderirse gelen cevaba göre bir sonuca varabiliriz.
    Gelen cevapta aylık 10tl ya da 3 tl karşılığında..... kabul ediyor musunuz diye bir onay mesajı isteyecek zaten.
  • Oim' de 10 tl görünüyor hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

quote:

quote:

5800 da youtube u açamıyorum nasıl izliyorsunuz siz

telefonun güncelleştirmelerini yap hepsini sonra kendi tarayıcısı ile aç

• quote:

Orijinalden alıntı: ~YuSuFeLiLi~

diğer paketten farklı bir katılım olacağını sanmıyorum.
    Yeni genç tarifedeki ve halihazırda internet paketi olmayan bir arkadaş
    AY yazıp 2222 ye bir mesaj gönderirse gelen cevaba göre bir sonuca varabiliriz.
    Gelen cevapta aylık 10tl ya da 3 tl karşılığında..... kabul ediyor musunuz diye bir onay mesajı isteyecek zaten.

faturalı genç tarifedeyim,AY yazıp 2222 ye gönderdim,gelen mesaj aynen şöyle;
    ''100 MB paketin aylık ücreti KDV OIV dahil 10 TL dir.
    Paketinizi başlatmak içinbu mesajı EVET yazıp cevaplayın.''
  • şu an paket aboneliğm var.olmaz diye göndermemiştim.bi deniyim dedim yazıp gönderdim.Aynı cevap geldi banada.En iyisi müşteri hizmetleriyle görüşmek
  • Arkadaşlar taradım biraz netti turkcell'in sitesine baktım bulamadım bir türlü? Balon haber sanırım..
  • Ben Yeni Faturalı Genç tarifedeyim.Aylık 29 lira
  • diğer operatörler bişi yapmasa bu turkcell in bişi yapacağı yok..zamanında hatırlarım turkcell in en iyi tarifesi turkcell içi ve sabit hatlar dakikası 4 kontör zamanı idi..
  • Genc Internet yazıp 2222 ye gönderin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~YuSuFeLiLi~ -- 1 Ocak 2012; 9:21:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.