Şimdi Ara

Genç Faturalıya 100 mb net 3 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
21.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • genç tarifedeyım ama bu tarifeden sadece genç tarifeliler yaralanabilir diye bi hata mesajı aldım !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Always0007
    genç tarifedeyım ama bu tarifeden sadece genç tarifeliler yaralanabilir diye bi hata mesajı aldım !!!

yeni faturalı genc mi.Aylık 29 tl olan yani?
  • ayda 29tl vermezsek 3tl ye alamıyomuyuz şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool_eagle

ayda 29tl vermezsek 3tl ye alamıyomuyuz şimdi

aynen öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

quote:

aynen öyle

29 tl +3tl vereceğime avea da 4tl ye internet ordan alırım daha iyi
  • quote:

quote:

aynen öyle

Bu kötü olmuş işte
  • Sadece 3 liraya verse dahi almazdım Cepnet varken. Altından başka başka şeyler de çıktı. 29 liralık tarifeyi kullanacağıma Vodafone 25 liraya 500 dk 5000 sms veriyor. Turkcell iyice batırdı.
  • turkcellin bu cimriliği yüzünden turkcell hattımı vodafone'a taşıdım
    aylık 7,99 tl,hem de limitsiz...
  • Artık limitsiz olayına el atmaları lazım
    128 k 15 tl dese razıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

turkcellin bu cimriliği yüzünden turkcell hattımı vodafone'a taşıdım
    aylık 7,99 tl,hem de limitsiz...

herkese sözde Vodafone' a geçiyor ama söyle süper bi patlama yapamadı Vodafone MNT rakamlarında yada Trkcll kaybettiklerini gerçek rakamlarla açıklamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Artık limitsiz olayına el atmaları lazım
    128 k 15 tl dese razıyım

256kbps olsa eyvallah da Vodafone 96 yı veriyor 8 e hocam.
  • quote:

quote:

quote:

aynen öyle

29 tl +3tl vereceğime avea da 4tl ye internet ordan alırım daha iyi

Arkadaşlar artık sabit ücretsiz gençtarife de olanlarda bu kampanyadan yararlanabiliyor. Bugün yanlışlıkla telden nete girdim ve akabinde 2,5tl faturama yansıdı. Daha sonrasında bu ücretin alınmaması istedim ve internet pakedi almak istediğimi belirttim. Gençtarife de olduğum içinde genc internet yazıp 2222 e yolladım ve 3tl e 100mb hattıma tanımlandı.

• Opsiyonsuz genç tarife ile kampanyadan yararlanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Opsiyonsuz genç tarife ile kampanyadan yararlanıyorum

Bende abone oldum.
    100 MB lık eski paketi 17 sinde iptal için mesaj göndermiştim iptal edildiğine dair mesaj geldi. Online işlemlerden baktığımda 18 inde paketimin yenilendiğini ve güncel tutara 5 tl eklendiğini gördüm. Şimdi iki internet paketim var.
    Turkcele mesaj gönderdim. İptal edildiğine dair mesaj gelmesine rağmen paketin neden iptal edilmediğine dair.
    Bakalım ne olacak.
  • Evet, opsiyonsuz genç tarife ile alınabiliyor artık. Biraz önce bende aldım.
  • banada mesaj geldi sabah.
    bende kullanıcam sadece 1 ay..
  • Arkadaşlar ben de satın aldımda.. Kafama takılan bir şey var.. Telefon bağlantı ayarlarında INTERNET, Turkcell Wap-GPRS ve Turkcell Wap diye ayarlar var.. Hangisini seçmem gerekiyor.. Bir de önemli bu ayarlar? Eskiden Avea kullanıyordum yani Avea WAP filan da vardı ama INTERNET ayarında duruyordu devamlı ne yapmalıyım arkadaşlar turkcell internet sitesine baktım internet ayarları kısmında model gözükmemekte..
  • @DestructionS
    Çalışıyorsa internet seçeneğini seç. Diğerlerinin de çok farkı yok da, WAP seçeneği proksi sunucu üzerinden kullanıldığı için yasal olarak izlenmesinde bir sorun yok. Ama internet seçeneğini kullanırken müşteri hizmetleri yasal olarak bağlantınızı takip edemiyor. Tabi bu bağlantı takibi de ancak bağlantı problemi ile ilgili bir şikayetiniz olursa olur. Yoksa kim ne yapsın bağlantınızı takip edip. :)
    Başka bir fark yok sanırım, belki internet biraz daha hızlı olabilir. Tabi bunu kendiniz denerseniz daha iyi olur.
  • Teşekkürler @sis651

Benim çekincem paketim olduğu halde paketten düşmesi yerine faturaya yazmasından dı.. INTERNET seçeneğine ayarladım.. =)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.