Şimdi Ara

Genç Faturalıya 100 mb net 3 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
21.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell'den kurtulduğuma seviniyorum. Yok ilk 100 müş yok ilk 500 müş uğraşamam hiç.

Tarife heryöne oldugu için Vodafone, Avea, Turkcell farketmiyor.

Her yöne 600 dakika(12 Ay)

Her yöne 5000 SMS

Sınırsız İnternet = 8 Tl

Toplam 33 lira.

2 aydır interneti ücretsiz kullanıyorum zaten hiçbir şekilde kotası yok, Iphone sürekli radyo dinliyorum 100 mb çoktan geçtim.

96 Kbps çok düşük gibi gelsede hiç de düşük değil, ilk 100 mb zaten 6 Mbps civarı bağlanıyorum, sonrasında ise radyo dinlememe, internette dolaşmama, viberden konuşmama fazlasıyla yetiyor.

İnterneti sadece Facebook, Twitter için alanlar var, Vodafone da bunlarda ücretsiz, internet paketi olması gerekmiyor.

Teşekkürler Vodafone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi It's My Life -- 13 Mart 2011; 21:20:44 >

• kullanıyorum 21 şubattan beri.
    gayette iyi..
    3g olan yerlerde daha hızlı
  • İlk sayfada 29 tl lik paket olmadan 3 tl lik interneti kullanamazsınız yazmışsınız ama bende 29 tl lik paket yok ve genç internet yazıp 2222 ye gönderdim bana paketiniz kullanıma açıldı dedi.Şimdi benim gerçekten sadece 3 tl lik paket mi aldım yoksa 29+3 tl mi almış oldum ne oldu bi yardımcı olun lütfen.
    Bir de türkcell waptan mı giricem yoksa türkcell internet mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knighttt

İlk sayfada 29 tl lik paket olmadan 3 tl lik interneti kullanamazsınız yazmışsınız ama bende 29 tl lik paket yok ve genç internet yazıp 2222 ye gönderdim bana paketiniz kullanıma açıldı dedi.Şimdi benim gerçekten sadece 3 tl lik paket mi aldım yoksa 29+3 tl mi almış oldum ne oldu bi yardımcı olun lütfen.

Ben de eski genç tarife kullanıyorum (Sıfır sabit ücretli). Genç internet için 3TL ücret ödüyorsunuz. Ben 2 yada 3 aydan beri kullanıyorum. Yenilenince güncel tutar 3TL ekleniyor. 2 ayı geçtim. Faturam 12,5 TL yi geçmediği için daha fatura gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

quote:

Orijinalden alıntı: knighttt

İlk sayfada 29 tl lik paket olmadan 3 tl lik interneti kullanamazsınız yazmışsınız ama bende 29 tl lik paket yok ve genç internet yazıp 2222 ye gönderdim bana paketiniz kullanıma açıldı dedi.Şimdi benim gerçekten sadece 3 tl lik paket mi aldım yoksa 29+3 tl mi almış oldum ne oldu bi yardımcı olun lütfen.

Ben de eski genç tarife kullanıyorum (Sıfır sabit ücretli). Genç internet için 3TL ücret ödüyorsunuz. Ben 2 yada 3 aydan beri kullanıyorum. Yenilenince güncel tutar 3TL ekleniyor. 2 ayı geçtim. Faturam 12,5 TL yi geçmediği için daha fatura gelmedi.

cevap için teşekkür ederim bir de türkcell waptan mı giricem yoksa türkcell internet mi sorusuna cevap verebilirseniz çok makbule geçer :D

• istediğin bağlantıyı kullan sadece 3 tl.
    benim 3 ay bitti. kapattım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf
    istediğin bağlantıyı kullan sadece 3 tl.

Bu kampanyanın süre sınırı varmi?3 aylik mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf
    istediğin bağlantıyı kullan sadece 3 tl.

Bu kampanyanın süre sınırı varmi?3 aylik mi?

Şimdilik öyle bir süre sınırı yok. Genç tarifeli olduğun sürece kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_80 -- 22 Mayıs 2011; 11:59:14 >
  • .................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 30 Eylül 2011; 23:02:20 >
  • ..................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 30 Eylül 2011; 23:02:40 >
  • Bu kampanya hala gecerli di mi?ve halen tarifede durana kadar 3tl dimi ey turkcellliler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

Bu kampanya hala gecerli di mi?ve halen tarifede durana kadar 3tl dimi ey turkcellliler?

Genç tarifede 100 mb 3 tl olarak devam ediyor....
  • 1 ay kullanacaktım sözde arada kapatım açtım yine kullanıyorum
    çok işime yarıyorr...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 30 Eylül 2011; 23:03:40 >
  • yeni telefon aldık 3 ay 100mb hediye geldi, bu kampanya 3 ay sonr da devam eder işallah
  • ben de aldim 100mb bitti simdi (ilk ay). Simdi iptal ettirebilir miyim yoksa 3 ay devam mi edecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

ben de aldim 100mb bitti simdi (ilk ay). Simdi iptal ettirebilir miyim yoksa 3 ay devam mi edecek?

istedigin zaman iptal edebilirsin
  • iPhonelar Androidler artınca bu kampanyayı yaptılar
  • 1 gb lık pakete indirim yapsalar genç tarife için çok iyi olacak.. akıllı telefonlara 100 mb yetmiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

1 gb lık pakete indirim yapsalar genç tarife için çok iyi olacak.. akıllı telefonlara 100 mb yetmiyor..

+1000

100 MB nedir ya yetmiyor ki.
  • avea 1GB 9TL.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.