Şimdi Ara

Genç için araç tavsiyeleriniz 100bin e kadar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yerinde olsam bi otomatik megane coupe bi tanede ibiza cupra alirim keyfime bakarım inan bana cok memnun olursun tek arabada aradıgın özellikleri bulman cok zor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden

subaru sti al
  • Yakıt problem değilse Bnm mersodan al kırmızısı veya mavisini al ikinci el alırsın o fiyatlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mercedes c180
    yeni bmw 320

premium istemezsen vw cc
  • Hay Maşşallah
  • genç deyince subaru ve bmw den başkasını düşünemiyorum nedense. coupe istersen subaru brz al, sedan dört kapılı bir şey istersen bmw 316 al. eğer hb istersen yine bmw 1.16 al. hayırlı olsun, peder beye selamlar.
  • Cartel bir numara en büyük
    Cehennemden çıkan çılgın türk
    25 yaşında yüzbinlik araba
    Nerden geldi bu para en iyisi sorma
  • git bi şahin al kullanmasını öğren .2 yıllık tecrübeyle 200 beygir araba kullanılmaz 20 yaşında.
  • Alfa Romeo-Guiletta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahvesm

Hay massallah.20 yasında kıcı kırık brodwayı vermezdı babam

bende 20 yaşındayken dayak yemiştim babamdan arabanın ön tanponu vurdum akşama kadar evde köşe bucak kaçtım kaçtığım kadarda tokat yemiştimama o ufak birşeydi ogün bu gündür kullandığım araçla hep hız limitininde giderim limiti aşmam kenar mahallelerde bile sokağa girerken sinyal yakarım

• bmw 1.18i
  • VW Passat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocaltique

Çok yaksın az gez . Honda S2000 diyorum.

honda s2000 mi hayran olduğum tek araba, arabamı satsam alacak gücümde var aslında
    ama iki kişilik olması morelimi çok bozuyor, ne vardı ufakta olsa arkasında koltuğu olsaydı
    Allah işimi gücümü rast getirirse ikinci arabam olarak kesinlikle alacağım
    bu video beni perişan ediyor
    http://youtu.be/NpZcLOOuZ84

• quote:

Orijinalden alıntı: kurt_35

quote:

Orijinalden alıntı: Apocaltique

Çok yaksın az gez . Honda S2000 diyorum.

honda s2000 mi hayran olduğum tek araba, arabamı satsam alacak gücümde var aslında
    ama iki kişilik olması morelimi çok bozuyor, ne vardı ufakta olsa arkasında koltuğu olsaydı
    Allah işimi gücümü rast getirirse ikinci arabam olarak kesinlikle alacağım
    bu video beni perişan ediyor
    http://youtu.be/NpZcLOOuZ84

Ne zaman onu alacak mevlayı bir araya getirirsem o zaman S2000'im olacak , ama Allah önce sağlık versin, birgün sahip olacağım bu araca. Herkesin gönlüne göre versin. :)

• Merhaba, bir link vermek istiyorum bi okuyun derim, bence alınacak en mantıklı otomobil şu an bu :)

http://otomobiltutkunu.com/index.php/bmw-316i-test-surus-izlenimleri/
  • valla her ne alırsan al , genç isen cabrio bir araba al. gerisi hikaye. gerekirse 307 cc gibi dandik bir araba al ama dikkat çekmek istiyorsan az yaksın istiyorsan cabrio + dizel. gerisi hikaye. önünde yıldız veya pervane olsa iyi olur da olmasa da farketmez. cabrio olsun yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 1 Aralık 2012; 12:59:38 >
  • Arkadaşım bence evo 10 al bir tane beyaz..hem yaksın hem belini büksün parça fiyatları..lakin çok az var çokda şekil araba duruşu yeter..ama tabiyki bmw 320 d cabrio kızların daha çok dikkatini çekecektir..emin değilim ama kızlar ne anlasın evodan
  • S60 R-Design Kırmızı Renk al Otomatik Vites ve Dizeli 101.000 tam senlik.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.