Şimdi Ara

Genç için araç tavsiyeleriniz 100bin e kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 yasindayim ilk arabami alacagim.100 bin tl limitim var fakat cok kararsizim.Once az yaksin cok gezeyim hemde benim icin en mantiklisi yeni a3 1.6 TDI dusundum fakat performan açısındanda biraz tatmin olmak istedigim için spor modellere de yöneldim rcz cok cazip geldi bana ondanda peugeot kotudur pistir diye soguttular hemen kararsizliktan olucem yardim ederseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mercedes c180 cgi amg

• Hay massallah.20 yasında kıcı kırık brodwayı vermezdı babam
  • 20 yaşında max 100.000 bütçe iyiymiş. Scirocco alabilirsin şu anda piyasada yüzü eskidi dense de dikkat çekici bir araç.20 yaşında az yaksın çok gezeyim tarzı düşünen nadir kişilerdensin. Ben o durumda olsam gösterişli albenisi yüksek olan bir araç seçer hızın tadını almak isterdim.E92 ci bmw gibi. 1.5 dci reno senin işini görür
  • Buyuk ihtimal piyasa yapacak kizlarin dikkatini cekecek bir araba istiyorsun bende uni ogrencisiyim.. scriocco degmez cok da yakiyor suan en dikkat cekici araba rcz donup bakani cok fazla ama ben yerinde olsam kesinlikle ama kesinlikle yeni 3.20 alirdim her ne kadar sokakta 3.20 fazla olsada o araba hem cok iyi gidiyor hem az yakiyor..

• 20 yaşında 100.000 TL'lik araba Maşallah, tavsiye etmek haddimize mi düşmüş Dükkan senin seç beğen al
  • Madem ilk araban ikinci el almanı öneririm. Başına bir şey gelirse çok üzülmezsin. 1.6 D R-Design C30 bence aradığın türde bir araba. Eğer yakıtı falan dert etmeyeceksen linkteki aracı öneriyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-otomobilci-2007-volvo-c70-2.5-t5-cabrio-bayi-cikisli-103865848/detay

İki tane de C30 linki vereyim:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-ozel-siparis-r-design-c30-99096923/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-evo-volvo-yetkili-servisi-16.yil-c30-1.6d-drive-r-design-103250568/detay

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    350 bine kadar araç tavsiyesi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 20 yaşında 100.000 liralık araba alacak çocuk bu gelip buradaki insanlara danışıyo ne alayım diye
    bu durumda ya çocuk 20 yaşında değil ya da çocuk 20 yaşında, konuyu açan kişi bu çocuğun babası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DMustaine -- 15 Kasım 2012; 13:37:33 >
  • Çok yaksın az gez . Honda S2000 diyorum.
  • ilk arabansa pahalı birşey almana gerek yok seat ibiza cupra al 1.4 tsi 180 hp dsg 2 yıl sonra satıp golf R a geçersin.
  • vw cc bu kıyağımı da unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocaltique

Çok yaksın az gez . Honda S2000 diyorum.

Kesinlikle katılıyorum. Mercedes bmw fark etmez, s2000 ile haftada 2-3 kere çıksan caddeye yeter.

Soruyu cevaplayacak olursak az yaksın çok gezeyim diyorsan Renault Megane Coupe 130bg'lik modelini alabilirsin + olarak tüm opsiyonlarıyla birlikte 67Bin TL'ye geliyor. Performansı gayet tatminkar ve dizayn olarakta gayet iyi.

2. alternatif ise Toyota gt-86 yada aynı ama ismi farklı olan şekliyle Subaru Brz. 100.000TL'ye 20 yaşında bir insan ilk arabasını alıyorsa zengindir. Bu araçta ona çok çok iyi gidecektir diye düşünüyorum. Arkadan itişli olması, kendine özgü bir tasarımı olması ve boxer motoru ise aracın + özelliklerindendir.

• Subaru BRZ yada Toyota GT-86 daha ne duruyorsun hadi
  • BRZ-GT86 iyi gider sana

• quote:

Orijinalden alıntı: emrullah bozlak

20 yaşında 100.000 TL'lik araba Maşallah, tavsiye etmek haddimize mi düşmüş Dükkan senin seç beğen al

• 320d az yakar
  • 20 yaşında adam 100.000 liralık arabaya binemez mi ne çok abartmışsınız. 18 yaşında altlarında e250 c180 320d rcz scirocco s60 d5 olan arkadaşlarım var
  • ikinci el 3.20 d bak temiz.. volvo s60 alabilirsin r design paketiyle cok cekici duruyor bence.. a3 yerine 1.16d derim yakmiyor kokluyor araba :-)..

Bende o kadar para olsa bir tane full polo gti bir tanede clio 4 1.5 dci icon alirim sirayla binerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheApproachingCurve -- 15 Kasım 2012; 16:15:56 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.